Лечение с протеолитични системни ензими (2-ра тема)

• 158 124
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
По принцип винаги се прилага пълния арсенал от ензими, включително и при парадонтит.

Трябва да се съчетае и с прием на рибено масло.

# 346
  • София
Много ме заинтригува темата.Аз имам "пълен комплект" оплаквания-затлъстяване,разширени вени,запек,много силни болки в гърба и болки вдясно на корема,които никой не може да ми обясни,появиха ми се и тъмни петна по лицето.

Какво бихте ми препоръчали да пия за общо подобряване на организма и постепенно елиминиране на проблемите ми?

Интересно ми стана и това,което сте писал за ензима серрапептаза,подходящ за разболяващи се деца..по колко се дава и при кои оплаквания?

Виждам,че имате проблем с доставките,има ли място,от което могат да се закупят лично?
Благодаря предварително!

# 347
какво имате впредвид като големи дози,може ли да се очаква трудно кръвосъсирване ,при отваряне на аркада?

# 348

Какво бихте ми препоръчали да пия за общо подобряване на организма и постепенно елиминиране на проблемите ми?

Интересно ми стана и това,което сте писал за ензима серрапептаза,подходящ за разболяващи се деца..по колко се дава и при кои оплаквания?

Виждам,че имате проблем с доставките,има ли място,от което могат да се закупят лично?
Благодаря предварително!

-Now Foods, Protein Digest, 60 Vcaps (NOW-02971) - 3 бр.
-Now Foods, Bromelain 2000 GDU, 500 mg, 180 Tablets  - 1 бр.
-Now Foods, Pancreatin, High Potency, 4x - 500 mg, 250 Capsules (NOW-02946) - 1 бр.
-Now Foods, Papaya Enzymes, Chewable, 360 Lozenges (NOW-02972) - 1 бр.
-Doctor's Best, Best Serrapeptase, 90 Veggie Caps  - 2 бр.
-Doctor's Best, Best Nattokinase, 2,000 FUs, 90 Veggie Caps  - 2 бр.

Това е стандартния пакет, който ползваме. Дели се на 2 отделни поръчки, за да се използва евтината доставка от 4 $.
При зачервено гърло можеш да разтвориш серапептаза в чаша сок и се пави гаргара 2-3 пъти на ден.
Нямаме проблем с доставките  Simple Smile . Идват за 8 дни макс. Както при всички пратки от време на време има нещо не както трябва, но е рядкост.
Някои неща може да си ги вземеш и от Бг - на доста по-солена цена. Просто не си струва. Не случайно всички пазаруваме оттам.

MOV746  - код за 5 $ отстъпка от първата поръчка в www.iherb.com

# 349
  • София
Голямо дете -благодаря за изчерпателния отговор!
А тези всичките неща колко ще ми струват горе-долу и за колко време ще ми стигнат?

Сега разглеждам сайта,никога не съм можела да се ориентира в такива сайтове Embarassed,бавно но славно го разучавам.Регистрация и разплащателна карта ли ми трябват?Ако нямам кредитна карта мога ли чрез някого да си поръчам горните неща?

Последна редакция: нд, 08 авг 2010, 17:22 от didito.

# 350
Ето линкове към продуктите, за да си направиш сметка:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Protein-Digest-60-Vcaps/10579?at=0
http://www.iherb.com/Now-Foods-Bromelain-2000-GDU-500-mg-180-Tablets/436?at=0
http://www.iherb.com/Now-Foods-Pancreatin-High-Potency-4x-500-mg … Capsules/716?at=0
http://www.iherb.com/Now-Foods-Papaya-Enzymes-Chewable-360-Lozenges/721?at=0
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Serrapeptase-90-Veggie-Caps/4467?at=0
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Nattokinase-2-000-FUs-90 … ggie-Caps/33?at=0

Цитирам Пинки тук:
"Това е максимално-оптималният вариант, разчетен за три приема дневно за два месеца. Или двама души за един месец. Така излиза най-евтино.
Обща дневна активност - около 300 000 HUT.
Ако ви се струва много - махате Protein Digest (най-скъп)
Така направената комбинация се хваща в две отделни поръчки в оптималния обхват 60-80 долара.
Ако поради намаленията, втората поръчка не "влиза в нормата" - добавяте още една серрапептаза или наттокиназа. Няма да станат зян.
Големите буркани заради теглото ги разпределяте в двете поръчки. Двете поръчки си правят една след друга, щом сте готови."

И да, трябва регистрация в сайта, за да поръчаш и кредитна или дебитна карта.
За обща поръчка или чрез някой друг е трудно, поради изискването и ограничението в теглото на поръчките, за да плащаме ниската такса за доставка от 4$.
iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика-подробности за пазаруване и доставки.

Успех!

# 351
  • София
Много благодаря  bouquet!
За първи път ми се случва толкова отзивчивост да получа,много е приятно!Благодаря,че сте толкова свестни!  bouquet

На всички с проблеми пожелавам най-скоро да се възстановят!

# 352
didito. - ензимите едва ли ще решат всичките ти проблеми, но аз бих почнал с тях. После ще видим.

Най-добре си извади една дебитна карта  ВИЗА ЕЛЕКТРОН от ПИБ за един лв. В долари. После е лесно.

IRA010 - логично е една открта рана след употреба на ензими да кърви повече. Но пък бързо преминават травмите.

# 353
Здравейте! Заинтригувах се от тази тема и се записвам тук, за да ви следя. За съжаление още съм на първите страници, но се надявам бързо да наваксам!
Успешен ден на всички!

# 354
упс, погрешка пуснах нещо тук

# 355
  • ULPIASERDICA
Здравейте,  Simple Smile

Преди 7 месеца ми беше извършена първична операция по отстраняване на голям невус и белегът, който остана е релефен и плътен. След месец ще ми бъде направена втора операция за окочателното премахване на останалата част от невуса. Въпросът ми е кога ще е най-подходящо да започна приема на "пълния пакет" протеолитични ензими - веднага след поставянето на конците, или в деня на тяхното сваляне, т.е. около 10-14 дни след операцията?

Благодаря Ви!

# 356
Веднага след края на интервенцията.

Ще премахне отока, ще предотврати инфектиране и ще благоприятства зарастването.

А след това - белега.

# 357
  • София
Пинки, по-назад в темата прочетох, че "антиоксидантите са за възрастни хора", колко възрастни  newsm78, 41-42 г. Мислих да поръчам зелен чай на хапчета и сега се чудя има ли нужда  Rolling Eyes

# 358
Имах предвид, че децата нямат нужда.

На 40 години са полезни за теб, на 60 - още по-полезни.

А зеления чай има и други достойнства - епигало катехини (антиканцерогенни).

# 359
  • София
Пинки, благодаря за зеления чай, имам още едно питане, имам разширена вена от вътрешната страна на коляното, която започва вече да ме боли,  какво да пия за нея, рутин+вит С или ензими в пълния пакет  newsm78 и как ще разбера кое има ефект при мен, тя нама да се свие, а не се разширява с такива темпове, че да забелязвам на следващия ден.  И ако са ензими колко време /годините - 20/ Изписали са ми детралекс и лиотон 1000.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт