Лечение с протеолитични системни ензими (2-ра тема)

• 159 273
  • 747
  •   2
Отговори
# 510
Имам питане - колко от вас са имали шум в ушите и след изкаран курс с пакета ензими той е изчезнал? Питам за себе си. От както се помня имам шум в ушите, не ми пречи, свикнала съм му  Simple Smile Но пък ако мога да го ликвидирам с ензимите ........  Thinking

# 511
... ускорена утайка (40 при норма 20) и какво ли не още...
...

Миналият декември проведох профилактичен курс с ензими, чувствах се много добре, но около 2 седмици след това си правих кръвни изследвания и при мен утайката беше много завишена - без причина. 10 дни по- късно беше вече ОК. Аз за себе си бях сигурна, че е от ензимите - възможно е и при децата да е от това  Rolling Eyes Не, че вредят, а по - скоро "чистят" и предполагам, че това е причина за ускорената утайка. Може и глупост да написах, ама така си го обяснявам аз  Mr. Green

# 512
Серрапептазата действа противовъзпалително. Вие се жабуркате с нея и тя действа локално в гърлото. Това не спира инфекцията в цялото тяло.

Би прябвало И да пиете серрапептаза на капсули на гладно (3 х 1). Не знам, обаче, дали не е късно.

Ускорената утайка говори за възпалителен процес, но е макло инертна. Най-бързият индикатор е CRP - С реактивен протеин. Друга мярка са увеличените левкоцти.

Не смея да давам съвети в такава ситуация. Следи детето, температурата му и при нужда - указанията на лекарите. Не можем да правим експерименти с деца.

За предотвратяване на настинки и ангини е редно детето да пие рибено масло, вит.D и коластра.

Дръж ни в течение.

Ninia - на мен ми изчезна шума в ушите, но по-късно пак се появи. Освен от ензимите, шумът се влияе от проблеми с щитовидната жлеза.

# 513
Допълнение:

Препоръчвам към пакета ензими да прибавите и джинджифил.

Оказа се,че съдържа доста силния ензим цингибаин, който се оказа нуклеаза, т.е. атакува и вируси!

Няма го изолиран.

Разбира се, не го загрявайте!

# 514
  • София
Допълнение:

Препоръчвам към пакета ензими да прибавите и джинджифил.

Оказа се,че съдържа доста силния ензим цингибаин, който се оказа нуклеаза, т.е. атакува и вируси!

Няма го изолиран.

Разбира се, не го загрявайте!

Нищо чудно, често използвам чай от джинджифил, когато съм болна и кашлям...много добре действа  при кашлица стрит джинджифил с мед, доста люти и загрява, по аптеките го продават като Исиот.

# 515
Темата е страхотна, поздравления за автора!

Извинявам се, но не успях да изчета всичко написано до тук
и се надявам да не се повтарям.

Аз съм с болест на Бехтерев, дали ензимите биха помогнали в моя случай?

# 516
  • Paris, France
alex_shu , щом изследването на гърлен секрет не показва наличие на бактерии антибиотикът е излишен. Аз не бих го дала при видимо подобрение и липса на симптоми. Моите деца, когато са с гнойна ангина ги водя на лекар. Той прави бърз бактериален тест в кабинета и ако теста е положителен изписва антибиотик. Случвало се е да са с висока температура, налепи по гърлото, но да няма бактерии. Тогава изписва ензими. Ако има бактерии е безсмислено да се инатиш и да не даваш антибиотик, но ако няма....... Пробвала съм върху себе си, когато имам бактериална ангина (а то беше всеки месец в продължение на 10г) да не пия антибиотик първите дни - е, не става. Последният път влачих един отит почти месец. Ензимите премахват отока, болката, но не могат винаги да се справят с бактериите. Намазване на сливиците с йод, гаргари със сода много ми помагат, но не лекуват бактерията. чела съм за гаргари с ябълков оцет но нямам личен опит. Лимони, ябълков оцет, люти чушки, джинджифил, куркума - всичко това помага........ не при всеки. Ние, цялото семейство, ядем много люто. Аз изяждам поне по 2 от най-лютите чушки на ден. Понякога и повече. И въпреки всичко се разболявах от ангини. Моите деца не ядат много люто, абсурд е дъщеря ми да се джабури или гаргари с лют пипер или оцет и джинджифил, но не правят ангини отдавна.

Включи джинджифил, лют пипер (това е трудно за несвикнали хора), куркума и това ще помогне да не се разболяват често Laughing.

# 517
kKristi - и Бехтерев се повлиява отлично като всяко автоимунно заболяване от групата на артрита.

Напиши в Гугъл  Ankylosing Spondylitis +Proteolytic enzymes и ще видиш.

# 518
  • Пловдив
запис

# 519
Искам да споделя- по препоръка на Пинки в друга тема  да се вземат три пъти по две Серапептази при обострени състояния действа.Аз съм с РА и в този сезон  имам болки.След два дни с тази доза Серапептаза болката намаля.Другото ,което се случи ,имах възпаление на венеца ,което ме тормози от две седмици.Днес събуждайки се   бях приятно изненадана , болката я нямаше.
Благодаря ти Пинки!!

# 520
  • София
ще поизчета темата, че мисля да почна зарибявам мъжа ми с тези ензими, от които според мен има нужда

# 521
Момичета откъде купувате ензимите ?

# 522

От http://www.iherb.com/
Има тема в подфорум Пазаруване от чуждестранни сайтове. Simple Smile

# 523
  • София

Ето я темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=533071.0 осма подред  Grinning

# 524
Здравейте, не мога да не се вкюча и тук Simple Smile
Темата е срахотна и новаторска.
Аз както може би и много други, си имам последствията от раждането и традиционата медицина отдаван ми доказа, че не може да се справи.
Хашимото и инсулинова резистентност.
Надявам се тези ензими да свършат работа.
Четох доста и ми изникнаха следните въпроси.
Взимам ензимите + витамин Д + рибено масло. Всичко това за два месеца ударно и после веднъж в годината по 2 седмици поддържащо, нали така ?
Исками се да взема от ихерб, и една добавка за щитовидната жлеза, тя евентуално би ли попречила на ензимите ?
http://www.iherb.com/Enzymatic-Therapy-Metabolic-Advantage-Thyro … apsules/7123?at=0
И доколкото разбрах серапептазата може да се дава при възпалителни процеси при децата ?
А има ли минимална възраст тоест за детенце на една годинка дали е подходяща  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт