Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са противопоказанията за приемане на ензими при възрастни?
Какви са препоръчителните дози и видове ензими за възрастни хора?
Какви са препоръчителните дози и видове ензими за възрастни хора със сериозни здравословни проблеми като исхемична болест на сърцето и отстраняване на жлъчката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са противопоказанията за приемане на ензими при възрастни?
Противопоказанията за приемане на ензими при възрастни включват едновременна употреба на лекарства, разреждащи кръвта като Плавикс, Варфарин и Хепарин; преживян хеморагичен инсулкт; наличие на стомашна язва с риск от кървене; и ХОББ с генетичен произход. Важно е ензимите да се започнат постепенно, като дозата се увеличава постепенно с времето.
-
Какви са препоръчителните дози и видове ензими за възрастни хора?
Препоръчителните дози и видове ензими за възрастни хора включват постепенно увеличаване на дозата, като се започне с по-ниски дози и се увеличи с времето. Препоръчителни видове ензими включват протеазни ензими, бромелаин, панкреатин, папаин, серрапептаза и натоксиназа. Важно е да се консултирате с лекар за оптималната комбинация и дозировка за конкретния случай.
-
Какви са препоръчителните дози и видове ензими за възрастни хора със сериозни здравословни проблеми като исхемична болест на сърцето и отстраняване на жлъчката?
При възрастни хора със сериозни здравословни проблеми като исхемична болест на сърцето и отстраняване на жлъчката, препоръчителните дози и видове ензими включват постепенно увеличаване на дозата, като се започне с по-ниски дози и се увеличава с времето. Препоръчителни видове ензими включват протеазни ензими, бромелаин, панкреатин, папаин, серрапептаза и натоксиназа. Важно е да се консултирате с лекар за оптималната комбинация и дозировка за конкретния случай.
-
Какви са препоръчителните дози и видове ензими за възрастни хора с ревматизъм и кървящи венци?
-
Могат ли ензимите да се използват за лечение на мазна себорея, сърбеж и пъпки по скалпа и косопад?

, но интересно без разстройство. Следващата седмица получавах много често спазми, после нещата се влошиха, въпреки че спазвах някаква диета, започна гадене и повръщане и температура 37.1 С. Може би някакъв ентеро-колит. Появи се и гадна силна режеща болка в кръста, явно възпаление, вследствие чревната инфекцията и започна одисеята по болницата, та три дни. Стреснах се от кръвните изследвания - утайка 90, като все още нямах ставни болки и се чудех какво се случва. Но ето, че 2 дена след това, т.е. общо 10 дни след нощната чревна атака ме споходи страхотно възпаление на всички стави. Между другото от ензимите имах известно подобрение. Бях се обнадеждила и изведнъж срив. Сега пак съм на дипрофос - инж. От 2 седмици започнах и налтрексона. И все се питам къде сгреших и дали да продължавам с ензимите, въпреки че съм доволна. Ето и сега след тяхното едномесечно прилагане усещам и други положителни неща, като прилив на енергия, по-слаби болки, по-силен и бърз ефект от приложението на някои медикаменти, а пък аз обичам да експериментирам. Твърдо решена съм да се излекувам от скапания артрит
, който вече съм убедена, че съм получила като подарък преди 4 години от друга още по-страшна чревна инфекция, която изкарах, въпреки, че винаги съм била много педантична по отношение на хигиената. Сега как да прилагам ензимите,