Забранена любов - 22

• 10 932
  • 413
  •   1
Отговори
# 210
И на мен вече.

# 211
Поради натрупаните до момента 150 неизлъчени епизода е нелогично производството да продължи, обясни той. Нова тв ще излъчи следващите серии догодина

Е това защо?????/ #Crazy newsm78
Много са зле #2gunfire
Ми как ще са излъчени,като даваха по 1 на седмица! ooooh! Сега гледаме 3 часа "Цената на истината" ,а не могат да отделят по 30 минути вечер да пуснат един епизод!Луда работа!
Иначе и аз вече загубих интерес!Забравих всичко вече! Whistling

# 212
За мен не е бил чак толкова важен или супер интересен сериала, че да изгубя сега интерес. Очакванията ми не са били много големи и сега не съм толкова разочарована като вас  Sunglasses Като го пуснат пак ще си го гледам и така  Wink

# 213
  • София по рождение
а кой ли я гледа тая цена на тая истина  newsm78 newsm78

# 214
Оффф, да, по-тъпо нещо не съм гледала.. адски е зле  Sick Sick

# 215
Адски зле,ама е по 2 часа! Sick Ужас!
И пак Стани богат,и глупости,а сериала не! Crossing Arms

# 216
Аз гледам Цената на истината.
То какво ли и да гледаш по ТВ-то?!  newsm78
А и докато обличам бебо след баня и го храня, хвърлям по едно ухо. То си е цял сериал и това  Wink - Къде забрена любов, къде От местопрестъплението...

# 217
  • Варна
Някакви новини дали ще пускат сериала има ли.

# 218
# 219
Извинявам се че изрових темата от задните страници, и то за малко нелеп въпрос но.....Фичо ли учавства в рекламата на Самсунга? С Кнут Хампсун?
Имаме семеен спор от 4 дни...................аз казах че не е той а мъжа ми вика :" Питай в тоз твоя форум, да видиш че е той... Joy Joy Crossing Arms Joy

# 220
Аз мисля, че не е той.  newsm78

# 221
абе и аз мисля,ама ми трябват факти, за да оборя мъжлето и спечеля втория си бас в живота. А първиа спечелн дори не помня кога беше, ................толкова много е винаги прав Crossing Arms

# 222
Гласа му и носа са по- различни.

# 223
  • София
Не е той. Но не знам кой е артиста от рекламата.

# 224
Направо ме е яд, ей на показвам му мненията ви, за да не помисли че лъжа и той ми вика :" Да бе, не е той ама незнам кой е.......и 3-те недовиждате........ #Cussing out #Crazy Joy
 Как да се разправям...........

Общи условия

Активация на акаунт