Забранена любов - 22

• 10 904
  • 413
  •   1
Отговори
# 345
мартин ми харесва повече Grinning

И на мен по вече ми харесва Мартин. Преди и Явор ми допадаше, но малко актьора Фахрадин ... неща малко лапешко има в държанието му. Не искам да засегна никого и той е сладур определено  Peace

# 346
Стъклен дом дано не разчитат на набедения за българския Хю Лори Калин Врачански за повдигане на рейтинга!? Аз щото не виждам прилика с Хю лори. Може би защото е леко опулен и синеок и с брада. Аз лично виждам прилика с Жак Гамблен и Атанас Атанасов , най- вече.
Та тъй де, дано не разчитат на това..
и да, злобно ми е..БТВ си пускат некъв сериал, рейтинг- без рейтинг, може и да се получи, знае ли човек. Въпреки, че Елена Петрова и онази манекенка въобще не ми вдъхват доверие..
Но ми е много злобно, защото пратиха по дявлоите единствения бг сериал, който някога е имал подобен висок рейтинг и е бил гледан от всички възрастови групи. И най- вече , от младите.

Искам си "Забранена любов"!!! Нова ТВ, меркантилни типове ниедни!!

# 347
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Абе какво стана със сериала, пак го спряха май... ей голям майтап са???!!!! ooooh! Mr. Green

# 348
Абе какво стана със сериала, пак го спряха май... ей голям майтап са???!!!! ooooh! Mr. Green

Как така? В неделя не го ли излъчваха  newsm78

# 349

Как така? В неделя не го ли излъчваха  newsm78

В неделя повтарят старите серии !

# 350
Повтарят ги, но уж се канят да ги доведат до край  Laughing

# 351
  • Срещу планината:)
А кой ще ни каже,че вече дават новите серии.  newsm78
Да не останем капо  Crossing Arms

# 352
Ако ми издържат нервите ще алармирам  Laughing Peace

# 353
А до кой епизод са сега newsm78 И ние до кой стигнахме Laughing

# 354
  • Пловдив
Кой ли помни Crazy...май последната е 126 серия т.е след около 3-4 години може и да го догледаме hahaha

И аз много харесвах този сериал и въпреки всичко продължавах да го гледам,ала постепенно се отказах.Не издържах и Нова постигнаха целта си. Crossing Arms

Не знам чия е тази гениална мисъл,но сериалчето имаше потенциал.За съжаление обаче на никой в тази телевизия явно не му пука за зрителите ooooh!

# 355
Има една хубава новинка, която прочетох във в.Труд от 12- ти февр. Та шефътна нова е казал, че "Забранена любов" е проект, който не е приключил Simple Smile
пак е нещо...

# 356
  • Пловдив
Да,те направиха така,че да не приключи Crossing Arms

Добре,кажете ,защо го "убиха" този сериал???

Страшно много хора го харесваха....нисък ли му беше рейтинга какво?

Вярно имаше си и някои недостатъци,но успя да плени зрителите Embarassed Rolling Eyes

# 357
Не знам какво бъдеще очаква Забранена любов, но факт е , че сайтът им вече не функционира.
И второ: целият им сценарен екип се е прехвърлил в "Стъклен дом". Както и в нашия сериал и там главен сценарист отново е Теодора Василева. Останалият сценарен екип са съответно Георги Иванов и Тео Чепилов. Имаше и още три имена(за разлика от Забранена любов,където сценаристите бяха 10, тук са едва 5 Simple Smile), които, за съжаление, не успях да запомня. Защото търсех познатите вече имена от ЗЛ ;р
Иначе пилотната серия беше убийствено.. добра
ще трябва да си направим форум , мисля..Ако някой вече не го е сторил Simple Smile

# 358
  • Срещу планината:)
Наквото и да говорим ръководството на БТВ е по-добро от това на Нова 
Ще следя новия сериал,доста е обещаващ  Peace

# 359
 Sad
Липсваш ми, сериал ..

Confused Confused Confused

Общи условия

Активация на акаунт