Забранена любов - 22

• 10 904
  • 413
  •   1
Отговори
# 360
И на мен Cry

# 361
Дори и да го пуснат, според мен ще са загубили вече голяма аудитория.
Много загубено, а как не се намери друга телевизия да го спонсорира Thinking

# 362
Дори и да го пуснат, според мен ще са загубили вече голяма аудитория.
Много загубено, а как не се намери друга телевизия да го спонсорира Thinking
Пускам си ей това като ми докривее много  Crossing Arms
http://www.youtube.com/watch?v=mW6h-cN78LE&feature=player_embedded#!

# 363
и на мен ми липсва, ама и да въздишаме , и да не въздишаме, едва ли ще върнат сериала обратно.
поне да го пуснат целия, че толкова труд иначе на вятъра все едно е отишъл...

H0uSse_Baby, с един от хората, които направиха филма,  ще посетим трявна след 2 седмици за трети път за последните 2 месеца. хубаво градче, много хубави спомени остави у мен, почти като в 'забранена любов' Crazy .

# 364
Палмира радвам се, че ви харесва Hug А кой е този човек ако не е тайна Wink Peace

# 365
  • гр. София
Поне да го доизлъчат и да му напрвят едни завършек, а то само се изгавриха и със сериала и със зрителите newsm61
Точно си мислех че да го излъчват в неделя е съвсем безсмислено, едва ли някой го гледа, то до края на годината няма да за е стигнал и 100 епизод newsm61

# 366
  • София
Може ли някой да ми каже до кой епизод са стигнали с повторенията, дето излъчват неделя?
Защото в програмата на Нова пише само "Забранена Любов - сериал", не си правят труда да слагат и кой епизод ще излъчат  Rolling Eyes
а нали са по 2 наведнъж - може да са напреднали ...

# 367
Не са изобщо напреднали - незнам кой епизод е, но в момента Андрей е в болница с прострелна рана и заподозран в убийството на Рони  Wink

# 368
# 369

Пристрастена, не пристрастена, все пак бях киноман близо 20 лета..какво ли не съм гледала..
та имам, все пак, някаква реална преценка за нещата  Mr. Green
Та това, с което Стъклен дом е повече, ако това въобще може да се нарече преимущество е, че са му ударили една вакса повече.
 Mr. Green

# 370
  • София
Не са изобщо напреднали - незнам кой епизод е, но в момента Андрей е в болница с прострелна рана и заподозран в убийството на Рони  Wink
  Crazy та те не са почнали още  Mr. Green

мерси   bouquet

# 371
  Crazy та те не са почнали още  Mr. Green

мерси   bouquet
Моля всеки, който има някакво инфо за сериала да споделя тук  Praynig Praynig Praynig
Палмира, разчитаме, най- вече, на теб!  Crazy

# 372
slashwoman това е много готино hahaha Крис целува Мартин Joy hahaha Не са го давали нали, не може да съм го изпуснала #Crazy

# 373
slashwoman това е много готино hahaha Крис целува Мартин Joy hahaha Не са го давали нали, не може да съм го изпуснала #Crazy
не са го давали. Нали това щеше да се случи в сериите, които започнаха да излъчват..тези от НОВА са кретени  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 374
сладурки  Laughing
какво искате да знаете?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт