Забранена любов - 22

• 10 904
  • 413
  •   1
Отговори
# 90
Много харесвам сериала.   bouquet Някой знае ли как да разберем защо го няма в програмата на нова.  #Cussing out

Надявам се причината да е , че му търсят ново време за излъчване. Според мен 30 минути винаги биха могли да вместят. Лично на мен ми е удобно да го дават на мястото на Блясък. Mr. Green
Това не го ли дават следобед?
Ако го преместят в следобедните часове със сигурност няма да мога да го гледам. Това ще е поредната гавра със зрителите. Но пък защо ли изобщо се чудим...

# 91
  • София
Аз само да кажа, че елечето на Валери от петъчната серия беше трепач  Mr. Green
А вие наистина ли смятате, че Борис се е досетил какво става между тях двамата?  newsm78

И последно, спират ли сериала със сигурност? Моля, продължавайте да звъните в Нова и ако има инфо, споделете го с нас. Благодаря.

# 92
  • Варна
Четох , че,, Блясък'' му остават някаде 150 серии и ще свърши в края на годината или началото на 2010 година.  Thinking Да не искат да сложат сериала на мястото на ,,Блясък''.  newsm78

# 93
ако пак го спрат сериала, ще бъде поредната простотия на нова телевизия. Надявам се да не е вярно.
Дават само по 20 минути филм и 10 минути реклами , а глупавите турски сапунки напълниха телевизиите.

# 94
# 95
Факт е,че го няма в прогламата на НТВ за цялата предстояща седмица.

# 96
  • Варна
Четох , че,, Блясък'' му остават някаде 150 серии и ще свърши в края на годината или началото на 2010 година.  Thinking Да не искат да сложат сериала на мястото на ,,Блясък''.  newsm78

150 серии са за почти една година. Confused

# 97
Emika, много си права!!!!!! Simple SmileА този сериал, дето ще го дават от 8,00 по Нова да не е от онези турските, който "толкова се доближават до нашия бит и култура", за разлика от Забранена любов.

# 98
  • Варна
Е добре де , като не могат да му намерят през седмицата място на сериала  , да го дават събота и неделя.

# 99
  • София
Защо трябваше сериалът да е продукция на нова  ooooh!

А този сериал "до живот", който започва по нова от 8ч с какво е заслужил толкова, че местят Вип Денс заради него  newsm78 и вместо да започват нещо ново, да вземат да си довършват старите работи...аз нямам нищо против да дават двоен епизод на ЗЛ от 8-9  Whistling не че някой ме пита   Crossing Arms

# 100
Ако е вярно това,че го спират,направо ми омръзнаха вече! Пускат,спират,пускат,спират,пускат,спират... или ще го дават редовно или да го спират веднъж завинаги!!  Crossing Arms Naughty #2gunfire ...тъкмо стана горе долу интересно и хоп пак го спират! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 101
  • Бургас/Пз
Дават Саня Борисова в предаването на Светльо Витков в ПроБГ

# 102
Спират го да  #2gunfire няма го в програмата  #Cussing out  Как може така да се подиграват с хората незнам.  Twisted Evil

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 18:11 от pipineska

# 103
Защо трябваше сериалът да е продукция на нова  ooooh!

А този сериал "до живот", който започва по нова от 8ч с какво е заслужил толкова, че местят Вип Денс заради него  newsm78 и вместо да започват нещо ново, да вземат да си довършват старите работи...аз нямам нищо против да дават двоен епизод на ЗЛ от 8-9  Whistling не че някой ме пита   Crossing Arms

Не местят Вип Денс заради новия сериал по Нова, а го местят заради "Перла" по Бтв. Явно не могат да се преборят с нея Simple Smile И в този ред на мисли  ,  ако дават от 20 ч - 21 ч Перла по Бтв и по същото време  "Забранена любов" по Нова, кое ще гледате?

# 104
  • Варна
И в този ред на мисли  ,  ако дават от 20 ч - 21 ч Перла по Бтв и по същото време  "Забранена любов" по Нова, кое ще гледате?

newsm44   Най-сетне да има какво да се гледа на гърба на "Перла" Peace

Общи условия

Активация на акаунт