Забранена любов - 22

• 10 904
  • 413
  •   1
Отговори
# 75
Ама никак.

# 76
Абе как ще  го спират,нямам думи ако е така ooooh!за пореден път се подиграват със зрителите #Cussing out
Колкото до Митето,аман от неговите нерви Wink

# 77
какви са тия глупости,че спират сериала,откъде ги чувате тези слухове,според мен сериал ще си има,докато не се убедя с очите си,не изпадайте в истерии   Hug

# 78
Да споделя и аз моето мнение за сериала,на мен си ми харесва ,обаче има нещо което не разбирам.Как са го избрали този Димитър ,ами то до такава огън жена каквато е Ана не трябваше ли поне Митето да е по едричък и по мъжествен,е няма как да поварвам ,че жена като Ана ще вземе да тъжи за Митето отново. Аз няколко серии съм пропусна та не разбрах те сега да не би да се виждат тайно ?

Ами,че тя преди 20год е била едно нищо и тя.Нали,каза,че отваряла сутрин плод-зеленчука,била си е обикновено бременно момиче,чакаща Димитко.
Това,че е срещнала богатия ,преуспяващ в последствие Борис,е друго.Дрехите,прическата,поддръжката и парите са я направили такава.Иначе да си е обикновена жена като Надето.

Много глупава причина даде за изоставянето на едното дете.
"Взех Ели,да не страда като мен и да я пазя,а Явор.....Явор,много приличаше на теб"-нецитирам точно,но това беше в общи линий.

Ами утре,като се разделя с мъж ми да му подаря дъщеря ни защото прилича на него........ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ.

# 79
Димитър  много  взе да  ме дразни.В  предния епизод  направо  беше  отвратителен.

# 80
  • Варна
От следващата седмица сериалът го няма в програмата на нова, от 20 часа започва нов сериал - "До живот" , ВИП денс и Цената на истината тръгват от 21:00 часа до 23:00, след това Календар. Confused

# 81
Верно ли.Нали го  нямаше  цяло  лято, сега  защо го  спират.

# 82
Надявам се утре да намерим отговорите на въпросите ни.

# 83
Аз мисля, че Анастасия е избрала да вземе Елица, защото тя е жена и като такава е по-крехка и по-ранима. Оставила е Явор на баща му, тъй като детето прилича на него и ще е силно и борбено, та с две думи те с Митко ще се оправят сами в живота, ама Елица не, та за това й е подсигурила силен старт в живота!  Mr. Green Не знам дали ме разбрахте какво искам да кажа, ама аз поне така го разбрах!  newsm78 И дано не спрат сериала, че ще е много гадно! 

# 84
Аз мисля, че Анастасия е избрала да вземе Елица, защото тя е жена и като такава е по-крехка и по-ранима. Оставила е Явор на баща му, тъй като детето прилича на него и ще е силно и борбено, та с две думи те с Митко ще се оправят сами в живота, ама Елица не, та за това й е подсигурила силен старт в живота!  Mr. Green Не знам дали ме разбрахте какво искам да кажа, ама аз поне така го разбрах!  newsm78 И дано не спрат сериала, че ще е много гадно! 

Да де,така го представи,но ми се струва,че истинската майка,няма да остави детето си,ако ще да прилича на змей

# 85
На някой напарви ли му впечатление -  Анастасия на срещата с Димитър каза, че Борис е намерил 4 фалшиви паспорта  newsm78 Това пък защо, какво ли се крие в миналото на Борис  Laughing

# 86
На някой напарви ли му впечатление -  Анастасия на срещата с Димитър каза, че Борис е намерил 4 фалшиви паспорта  newsm78 Това пък защо, какво ли се крие в миналото на Борис  Laughing
Не е нужно да крие нещо в миналото на Борис!
Не знам ти на колко си години, но аз добре помня, че имаше времена, в които не издаваха задграничен паспорт на всеки и не всеки беше допускан да излезе в чужбина, особено пък в гнилата капиталистическа чужбина. Та затова сигурно са били фалшиви.

# 87
  • Варна
Много харесвам сериала.   bouquet Някой знае ли как да разберем защо го няма в програмата на нова.  #Cussing out

# 88
# 89
  • Варна
Много харесвам сериала.   bouquet Някой знае ли как да разберем защо го няма в програмата на нова.  #Cussing out

Надявам се причината да е , че му търсят ново време за излъчване. Според мен 30 минути винаги биха могли да вместят. Лично на мен ми е удобно да го дават на мястото на Блясък. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт