Забранена любов - 22

• 10 902
  • 413
  •   1
Отговори
# 60
Слаш, беше права за Мартин.  Crossing Arms
Ами като го знам че в началото не го описваха особено умен. Той винаги си е бил повърхностен. Сега,покрай любовните му приключения със Софи, това колко е глупавичък, остана някак на заден план  Mr. Green

# 61
Ако може някой да ми каже какво стана снощи, че неможах да го гледам, хванах само последните 1-2 мин.

# 62
Ако може някой да ми каже какво стана снощи, че неможах да го гледам, хванах само последните 1-2 мин.
пробвай да си го дръпнеш. тук не искат рег Simple Smile
http://nanoset.net/torrent/10/24/111956/Zabranena%20Liubov%20TVRip%20Ep125%20avi

# 63
Палмира, как така спират сериала? Почивка ли излизат, или няма да се снимат повече серии?!  Sick

# 64
Палмира, как така спират сериала? Почивка ли излизат, или няма да се снимат повече серии?!  Sick

Чух, че отново излизат почивка!  #Crazy #Crazy #Crazy

# 65

Чух, че отново излизат почивка!  #Crazy #Crazy #Crazy
добре де, това какво пречи да се излъчват сериите  Sick
тъкмо стана интересно.. Sick

# 66
Другата седмица сериалът липсва в програмата на нова телевизия (нарочно я изписвам с малки букви, дори това им е много...).
Някой знае ли защо?

# 67
Палмира, как така спират сериала? Почивка ли излизат, или няма да се снимат повече серии?!  Sick

не е почивка, спират снимките.

не се притеснявайте девойки, докато ги покажат с това темпо всичко заснето, ще сме се пенсионирали.

# 68
С такова желание изгледах сериите на "Забранена любов" ,но вече и на мен ми омръзна толкова бавно да се развива действието.С тези епизоди по 20 минути и  банални монолози...Чак на мен взе този сериал да ми омръзва. Rolling Eyes

# 69
Аз в петък звънях 3 пъти в НОВа, но никой не благовол ида вдигне. Нищо де от понеделник пак почваме терор! Grinning

# 70
Аз в петък звънях 3 пъти в НОВа, но никой не благовол ида вдигне. Нищо де от понеделник пак почваме терор! Grinning

Аз докато пиша на ЛС,забравих ,какво щях да питам тук  Blush

Защо си звънял в НТВ? Да ги сръчкаш за филма ли? Да телефоните и ние да звъниме,да се види,че има интерес за филма и да се размърдат малко

# 71
Да ги попитам защо в порграмата не присъства сериала, какви са адекватните причини за пореднага гавра с нас зрителите.

# 72
Да споделя и аз моето мнение за сериала,на мен си ми харесва ,обаче има нещо което не разбирам.Как са го избрали този Димитър ,ами то до такава огън жена каквато е Ана не трябваше ли поне Митето да е по едричък и по мъжествен,е няма как да поварвам ,че жена като Ана ще вземе да тъжи за Митето отново. Аз няколко серии съм пропусна та не разбрах те сега да не би да се виждат тайно ?

# 73
И на мен м ие хрумвало да задам подобен въпрос. То тоя истерик, какъв мъж, само вика, оправя коли и това е, какво намира Анастасия в мъж като него, грозен, червен като домат и вечно изнервен.

# 74
Димитър като е бил с Анастасия не е бил истеричен и изнервен.  Wink Ана си спомня мъжът, с който е била преди 20г. И аз съм на мнение, че чисто визуално хич не си подхождат.

Общи условия

Активация на акаунт