Забранена любов - 22

• 10 902
  • 413
  •   1
Отговори
# 45
Съгласна съм с Evana, особено  напоследък е трудно за гледане, да оставим, че почти нищо не се случва през краткото време на серията. Има няколко сцени "- Искам да говорим! - Гледай си работата!" и в повечето случаи е това. Много повече наподобява Блясък, отколкото турски сериал.

# 46
Evana, спокойно бе момиче.Много се палиш нещо, ако си забелязала това което бях написала дори не бише адресирано до теб, както сега.Това не е урок по родолюбие, просто мнение.Щом ти харесва да гледаш турски сериали и им се възхищаваш Ок, лошо няма.Аз неразбирам по какво се доближават до нашият бит и култура, но може би според теб е така.Ние нито ходим с фереджета, нито говорим на майките и бащите си на Вие, нито ни женят принудително за пари.
"Забранена любов" може не не е чак толково добър, но базата за сравнение с турските сериали не мисля, че е умесна.Това е отмен айде лек ден не се пали толкова  Wink

# 47
Димитър беше за  #2gunfire. Надето била чистачка, готвачка и т.н А кой я е превърнал в това?! Не ти ли говореше Анастасия преди това същото - че оставайки с теб е загубвала себе си, мечтите си, живота си?!

Слаш, много подценяваш Мартин! Светна се според мен.
Mr. Green Не го подценявам, ами ми е неприятен, затова го написах това хехе  Mr. Green
Но си мисля, че Валеро ще измисли някоя ловка лъжа да му замаже, поне засега, очите  Laughing

а, да се изкажа и аз за турските сериали:
имат дългогодишен опит страшно голям и пак бълват вкисната боза до припадък.
Като започнем от Тапета главната героиня от Перла и свършим с Масовката  в главните роли в Женен за чужденец - Отврат!
Похвална дума казвам само за Мелодия на сърцето  Heart Eyes Бих го гледала, но наистина ми трябва още по- голям повод от Йигит Озшенер  Mr. Green

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 18:27 от slashwoman

# 48
# 49
Е защо пак ще го спират?! Сигурно ли е? Whistling

да, ще спират да снимат.

надето ще развие образа , много ми е сладка на мен.

сериалът ми харесва, независимо от недостатъците си.

# 50
  • Варна
Има фииииилм  newsm44 newsm44 newsm44

# 51
Слаш, беше права за Мартин.  Crossing Arms

# 52
  • Варна
Akо ще вървите някъде, заведи я на Созопол , там е страшно
 Joy Joy Joy Joy
добре че е маймуната, че голяма скука иначе  Mr. Green

# 53
Аууу, какъв финал!

# 54
Тоя Валери, с елечето на дядо му се беше облякъл. Laughing

# 55
Тоя Валери, с елечето на дядо му се беше облякъл. Laughing

Ама е фешЪн елека нали Laughing

И сега Валери ще сподели, че двамата с Крис ще правят нещо общо.....бизнес, сделка и т.н. и ще замажат и погледа на Борис Simple Smile

Все повече ги харесвам тези двамата Hug

# 56
  • София
Мартин е такъв тапигьоз, че и да ги види пак няма да разбере закво става дума  Mr. Green

Слаш или имаш вътрешна информация или си започнала да хващаш четотата на мозъчните вълни на Валери и му четеш мислите! Wink

П.П Само да добавя, че днес Фахрадин във ВИП денс беше изключително сладичък! Heart Eyes

# 57

smile3555 Редовно ли дават филма и в петък? Аз се чудя тази сряда защо не мога да свържа 2 и 2.

За Димитър-много гадно ми стана за Надето.Аз съм присъствала на подобно нещо.Многогадно,че някой е с теб за слугинството и манджите ти smile3516

# 58
Аз разбрах, че момичето, коеот играе София не се разбирало с режисиорите.........

Не си спомням в кое предаване участваше актрисата-София и тя си каза,че не се има с режисьорите и участва в някакъв театър и май в нов филм ще участва.

За голямо съжаление ние българите сме свикнали да не оценяваме "всичко българско и родно", дори и в случаите, когато е добро или относително добро.И обратното да адмирираме всичко чуждестранно с думите:"Е, гледай какво правят хората, нашето не струва.". Дори и ако това чуждото идва от Турция..............
.Но ние харесва ли ни или не сме българи и такива ще си останем, където и да отидем по света и би следвало да ценим нашенското или поне в някой случай.

Фирора,съгласна съм с теб,както до някъде съм съгласна и с Ева.

Не искам да се превръща в спор.

Само изкам да отбележа.
Направило ли ви е впечатление,на турските филми в края,колко много спонсори имат?
Само 5 мин след края на серията,вървят марките на спонсорите.Според мен има значение и това.

Незнам,колко ме дразни рецитала на актьорите,но това,че дават "очуканите" и олющени сгради и мизерните блокове адски ме дразни.
В другите филми независимо от произхода не съм видяла такава мизерия и в най-бедните квартали........ ooooh!

# 59
Мартин е такъв тапигьоз, че и да ги види пак няма да разбере закво става дума  Mr. Green

Слаш или имаш вътрешна информация или си започнала да хващаш четотата на мозъчните вълни на Валери и му четеш мислите! Wink

П.П Само да добавя, че днес Фахрадин във ВИП денс беше изключително сладичък! Heart Eyes

хихиихих, не знам. Валери ми е обич от пръв поглед. Предвид, че за мислите няма преграда във времето и пространството, някъде някъде нещо се случва, Някъде,където утре е вчера, а вчера е утре. А тук е сега  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт