Пробвах с масаж под горещ душ и да дам на бебето да суче, не помогна много. На ръка нищо не мога да изцедя, както обикновено.Какво друго да направя? Лецитин ли да пия?
Извинявам се, ако сте писали вече по този въпрос.
Пробвах с масаж под горещ душ и да дам на бебето да суче, не помогна много. На ръка нищо не мога да изцедя, както обикновено.
Как я караме? Гледам писането сме го поразредили малко напоследък, с това хубаво време и многото разходки
При нас уж всичко е наред, гледам не сме единственните с колики и пъпчици, а напоследък и лицето му започна да се бели, като едно малко гущерче е

мажа го с лансинкса засега та да видим..
бебешорска му работа
..
Когато все пак аз попитах, ни изписаха Фенистил и Витамин С. Доста кръв тече от едното краче.... Маги беше героиня при поставянето.... плачка много кратко..., но сега като че ли все повече я боли....
. Още малко ще изчакам да и минат коликите и я изселвам
. Пробвай и зелеви листа в сутиена. Слагай бебето по-често на гърда. Дано ти мине по бързо 

За него беше предоволно - беше се опикал обилно.
.
проблем ли има някакъв.Моята док нищо не каза, но ми препоръча да не ги слагаме двете с Пентаксима в един ден а с разлика една седмица.
- кажете ми моля ви след изтичането на болничния този от раждането и от болницата педиатъра на детето приготвя следващия.
или нещо друго?
Пробвах с масаж под горещ душ и да дам на бебето да суче, не помогна много. На ръка нищо не мога да изцедя, както обикновено.