Пералня + сушилня комбинирано или отделно?

• 17 829
  • 95
  •   1
Отговори
# 30
  • с/у ОколоМръсТното
.Така че някой ден някой може да се сдобие моето МИЕЛЕ

това как да го разбираме?

# 31
# 32
Малко съм се объркала. Почти 1000 лв е тази на Бош.
http://bosch.expo2000.bg/uredi-za-doma.php?cat=svobodnostoqshti- … ushilni&pid=4

# 33
.Така че някой ден някой може да се сдобие моето МИЕЛЕ

това как да го разбираме?

След време мога до го продам на някои

# 34
Aз все още не съм гледала подробно, тъй като имам доста време до тази покупка, но до колкото съм забелязала, по- скъпите са за по- големи количества пране. На нас не ни е нужна за 10кг пране. Ние сега сме с 5кг и ни стига. Само двама сме, но и трима да станем, по- често може да я пускаме, но чак 10кг няма да трябват.

Тя е за 10кг. понеже й е огромен барабана заради сушилнята, а то не пречи да си пускаш и 5кг.
Цените са в зависимост от енергийния клас на пералнята и сушилнята.
Ние гледахме само сушилня и клас В беше 800лв., за А не ми се мисли-почваха от 1000лв.
Иначе има и от 500-600лв., но ще си бъдеш като без нея или сметката ти за ток няма да е от най-приемливите.

# 35
  • Пловдив
Аз мноооооого се замислям за един от тия бумбалници за 12кг Simple Smile Всеки ден пера по две перални 6кг. Така ще пера по една Simple Smile Обаче ще се сушат на два пъти...... И ще ми се задържа пране по повече време да се събере за бяло, черно или цветно пералня.......

# 36
И аз тук при вас,все още се чудя -но нямам много време ,защото терасата ми е във ремонт и трябва спешно да реша сушилнята с въздухоотвод ли да е или с конденз  newsm78.И пералня си търся поне за 7 кг,та и сушилнята трябва да ми е за повече кг  ooooh!.Давайте идеи -за сушилня на блакона коя от двата вида е по добра /но немога да отделя повече от 700-800лв/

# 37
  • Helsinki / Sofia
Ползвала съм и отделни уреди и 2в1 - няма разлика по отношение на това как излизат дрехите от сушилнята. Единствено трябва да съобразяваш кг-мите за сушенето, защото те винаги са по-малко. При някои сушилни се получава влага в помещенията, но видях, че по-горе ти бяха обяснили в тази насока какво да правиш. Иначе ако не е вързана към въздуховод, би следвало да има контейнер за събиране на водата. Така че обърни внимание на уреда, къде точно се намира този контейнер и лесен ли е за изпразване.

# 38
  • София
И аз тук при вас,все още се чудя -но нямам много време ,защото терасата ми е във ремонт и трябва спешно да реша сушилнята с въздухоотвод ли да е или с конденз  newsm78.И пералня си търся поне за 7 кг,та и сушилнята трябва да ми е за повече кг  ooooh!.Давайте идеи -за сушилня на блакона коя от двата вида е по добра /но немога да отделя повече от 700-800лв/
Ако имаш възможност,в смисъл място,на което да я сложиш,препоръчвам сушилня с въздуховод.Хаби по-малко ел енергия. Peace

# 39
Ами на мен специално за въздухоотводните  ми казаха,че не било голяма разликата в цената и не се усещало в сметките  newsm78,а за мястото имам -но трябва да пробиваме дупка  Sick

# 40
  • Бургас
Привет!Вече съм решила твърдо да си купя уредът комбиниран поради липса на място ,а да поставя сушилня върху пералнята и така на показ ми се вижда доста неестетично и претрупано ,защото всички уреди ми са свободно-стоящи.Наясно съм с недостатъците и предимствата.Колебая се обаче между марката Аристон и Електролукс.Едно от нещата на които държа изключително много  да е тиха.Напатих се от старата пералня Самсунг-голям боклук излезе ,а и по-шумна не съм срещала.Бюджета ни е около 1000лв.Само не ми казвайте да си купя отделно!Зная ,че е за предпочитане ,но по-добре такава отколкото никаква.Дано не сбъркам.Когата си купувах съдомиална машина -по същият начин се колебаех много между средна и голяма.Повечето клоняха към 60см за четерима .Пак поради липса на място взех 45см и въобще не съжелявам.Достатъчна ми е.

# 41
Колебая се обаче между марката Аристон и Електролукс.Едно от нещата на които държа изключително много  да е тиха.

Просто си избери по една от двете марки и виж коя е по-безшумна. Това обикновено го пише в документацията, която може да намериш на сайта на производителите.

# 42
Въпрос към имащите 2 в 1. Какво значи автоматично включване на сушенето? Това го прочетох в показания по-горе Бош. Нима не мога да си пера,без да използвам опция сушене?

# 43
Въпрос към имащите 2 в 1. Какво значи автоматично включване на сушенето? Това го прочетох в показания по-горе Бош. Нима не мога да си пера,без да използвам опция сушене?

Разбира се, че може да си переш без сушене. Това значи, че имаш такава функция, но ти може и да не я ползваш.

# 44
Записвам се да ви следя, предстои ми такава покупка

Общи условия

Активация на акаунт