Отговори
# 15
Така е, мацки, ама глад мори жувотните и се чудят какво и как да го направят.

Освен това, напоследък се сблъсквам с явление булгарско: ами аз не зная за вас, защото не ми изпращате информация какво правите и какво предстои. На което отговарям: да, защото не искаме да ви притесняваме и да ви пълним пощата със спам. Винаги коментираме с колеги и приятели, че е супер досадно да получаваш поне 20 мейла на ден, без да те касае съдържанието им. Мисълта ми беше друга: колкото и да ви е странно, малко хора търсят информация. Голяма част разчитат, че за да са информирани, отговорността трябва да носи друг.

Сори. Темата много ме вълнува обаче  Mr. Green

# 16
Аааа, Смърфи, моля те, аз даже се радвам, че ти се включи.

Идеята е, че посланието дори не беше таргетирано. Аз съм частно лице, ок, но получавам оферта за....тиймбилдинг, за отстъпки на фирми. Е, те какво очакват , аз да поема работата и на ейчара и да и препратя офертата ли, що ли?
На всичко отгоре единия хотел по съвпадение вече сме го посещавали фирмено, то беше някакъв ужас, 35 градуса жега, миналия юли, БЕЗ ВЕНТИЛАЦИЯ. Издушихме се, ви казвам. чак ме сърби устата да им вдигна телефона и да им рекна, че ни частно, ни фирмено бих го посетила повече.

# 17
  • София
Смърфи, не че ви се бъркам, но от опита в нашия офис мога да кажа, че буквално никой не търси инфо за семинари и обучения. Получаваме покани по мейл и в пликове по пощата и когато можем - ходим. Но при наличието на десет покани за месеца, няма кой да седне да търси целенасочено още десет. Така че според мен се пресрамете и пускайте съобщения на воля. Половината да реагират като Жози, другата половина може пък да се заинтересуват, а половината от половината да дойдат Simple Smile

# 18
Смърфи, не че ви се бъркам, но от опита в нашия офис мога да кажа, че буквално никой не търси инфо за семинари и обучения. Получаваме покани по мейл и в пликове по пощата и когато можем - ходим. Но при наличието на десет покани за месеца, няма кой да седне да търси целенасочено още десет. Така че според мен се пресрамете и пускайте съобщения на воля. Половината да реагират като Жози, другата половина може пък да се заинтересуват, а половината от половината да дойдат Simple Smile

Мцу! Смърфи знае. Обърнахме темата Simple Smile
Но искам това да се промени. Искам хората сами да търсят възможност да стават по-добри.

Да не спамим  Mr. Green

# 19
Абе спамете бе, то ПАК е по темата.

Общи условия

Активация на акаунт