Правили ли сте секс...

• 15 880
  • 141
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
не винаги богатите правят по -хубав секс Wink. даже бедните повече се стараят Joy

# 46
Правила съм, когато бях млада и зелена.
Сега не бих.
За да ме привлича един мъж, трябва да е поне на моето ниво.

М, да!Правих и аз на младини безразборен секс(в смисъл, че не забелязвах статуса Joy).Вече не бих си позволила!

# 47
не винаги богатите правят по -хубав секс Wink. даже бедните повече се стараят Joy
Това важи за грозничките,че го правят като за последно.. Peace

# 48
  • Бургас
и то какво стана- трябва значи да търсим само грозни и бедни Joy

# 49
да...и куци.

# 50
И ако не довиждат ще е най-добре Joy

# 51
oстава да добавите да е нисък и дебел, и съвсем ще завършим идеалния образ  Crazy.

# 52
Е вие го докарахте на войнишкия принцип: Куцо, кьораво, сакато - щом е с дупка, то е злато.

Общо взето ми се затвърди предположението, че колкото е по-висок социалния статус на една жена (и е в зряла възраст), толкова по-асексуално й действа социалната слабост на мъжа.
Дотолкова е фактор, че дори заради пустото женско любопитство, няма да проверят верността на някои градски легенди лично...

Като цяло нищо изненадващо - все пак живеем в материален свят

# 53
Като бях на гости на една моя братовчедка в Германия, беше мноооого отдавна и не бях женена,
тя и мъжа и строяха къща, а мъжа и беше и архитекта там, та неговата бригада работеше за него.
Аз се харесах с едно италианче, което работеше на строежа, т.е. обикновен строителен работник, с големи муслкули, страхотно тяло и много красиво лице. Никога няма да го забравя този един месец с това момче, имаше само секс, аморе и пица...
Тези спомени ще ме топлят на стари години  Embarassed

# 54
Красивите мацки и мъже съм чувала, че много не се стараят в леглото.. Също и богатите...  Те компенсират тази си слобаст с други неща... А по-бедните и по-грозноватите няма на какво да разчитат и за това гледат да се представят подобаващо... Laughing

# 55
а фалиралите? или те май отпадат щото не им е до секс

# 56
а фалиралите? или те май отпадат щото не им е до секс
Ми то в тая криза! Whistling Laughing
Всъщност от моя скромен опит също мога да кажа,че красивите мъже са свикнали да получават наготово всичко в секса и не са особено добри любовници.Просто не се стараят,все чакат да им се наслаждаваш ти ! Laughing

# 57
уф, дефинирайте в крайна сметка с кого да сме правили секс, че в тая тарапана от богати, бедни, фалирали, красиви, грозни, дебели...  и всякакви още се тотално дезориентирах #Silly #Silly #Silly

# 58
Хмммм, градски легенди...
Всъщност, най-добрият ми секс е бил с мъж, който е изключително красив и неприлично богат /вкл. не по бг критерии/.
С грозен мъж /по моите критерии/ никога не съм пробвала.
С беден - не знам. Може и да се е случвало, но не им искам данъчна декларация преди секс...
Връзките ми винаги са били с хора от моя "социален клас".

# 59
Всъщност от моя скромен опит също мога да кажа,че красивите мъже са свикнали да получават наготово всичко в секса и не са особено добри любовници.Просто не се стараят,все чакат да им се наслаждаваш ти ! Laughing
Не обаче и когато жената с която са, е по-красива от самите тях  Wink

Общи условия

Активация на акаунт