Филц - познавате ли тази текстилна техника? -

• 70 078
  • 713
  •   1
Отговори
# 540
Ей, Много е сладък...Ти си спец по детските картинки и мотиви Кокич...винаги успяваш да им предадеш невероятно излъчване....Браво Миличка! Давай следващата !  Hug

# 541
Хей, много е сладък тоя мечо  Simple Smile

# 542
Моята предколедна работилничка роди това в последния момент.

Това е завършения вариант на калинката. Комплекта  е по желание на клиента. Сапунче, фотоалбум с калинка и квилинг картичка.

Сапунчета, отново по поръчка.

Картичка с квилинг калинка. Чудя се дали не е по-подходяща за комплекта с фотоалбума  newsm78
Казвайте бързо, че утре ще трябва да ги давам нещата.

# 543
Прекрасна е карти4ката ! Изобщо,която и да занесеш, все ще е много добре! 
Момичета, Весела Коледа на всички !  Бъдете здрави и щастливи !  Hug

# 544
Честито Рождество. Желая ви много здраве и.... Simple Smile пак здраве и пак здраве.

# 545
Весела Коледа момичета.   madnoel People Santa Close-mas: Nature Snowman santa2

Пинки и двете картички показах и ми ги взеха и двете. Изобщо комплекта с албумчето, сапунчето и картичките стана много сладък. Не че аз съм си го правила де, ама си е убав  Crazy Whistling    Повече от доволна съм.
И сапунчетата оцеляха и станаха мноого сладки. Стават за 2 мин. с чорапче много лесно и бързо. Но с гореща вода. Пробвах и със студена. С гореща стават по-бързо и по-хубаво.

# 546
О, ама аз знам за горещата вода, нали правя нуно-фелтинга така, как съм се горила.... Laughing, че нали съм много примерна...те даже и с ръкавици го правят някои..Много се радвам за теб, те наистина станаха много хубави. И сега като мине Коледата и Нова Година,какви са ви плановете моми4ета?  Аз имам наметкани разни идеи ...но определено не знам от къде да започвам.... Sad

# 547
 Joy Пинки горедея се с тия сапуни, заащото е първия успешен опит с тая пуста мокра техника дето хич не ми се отдава.  hahaha Joy Joy

# 548
Честита Коледа и от мен  Heart Eyes

Много готини сапуни, много ми харесват хем лесно се правят, хем ефектни абе яки са Simple Smile

ето и заека от мен Wink http://lazitskaya.blogspot.com/2010/12/blog-post.html

А да се похваля, че моите неща вече се продават в едно арт студио точно на центъра на Плевен, много съм хепи  Grinning

# 549
Поздравления Виг ! Много се радвам за теб , нека през Новата Година продажбите станат още повече , да започнат и много поръчки да пристигат при теб !   Това е много приятен момент ! Нека никога да не стихва... Hug
Кокич, ама естествено ,че ще се гордееш с прекрасните сапунчета, виж, че е много приятна техниката...няма да повярвам,ако ми кажеш, че ти е било гадно да се мокриш...имала си фън 100$...Мократа техника е страхотна,просто не си опитвала различни неща още.... Hug

# 550
Мократа техника става по- лесно от иглата и резултатите са по- шарени така да се каже Laughing. Най ми харесва как стават преливащи нюанси. Иве, ако искаш ела ще ти покажа как правя аз шаловете.

# 551
# 552
За Много Години момичета ! От сърце ви желая много здраве, късмет, любов и много време и парички за любимото хоби ...Новата Година  си дойде, празниците минаха общо взето, и сега е време за  новите ни проекти....е, да ама аз още не съм си изяснила нещата , откъде ще подхващам хорото.... EmbarassedПри вас как е? Какви са плановете ви за НОвата Година?

# 553
Новата ми чанта:

# 554
Сбъдваща мечти Задобряваш с чантите. Браво.   bouquet
Добре, че си ти че да раздвиж иш малко темата. Момичетата се изпокриха нещо, пък аз още нищо не съм подхванала през новата година. Но тази чанта е радост за очите ми.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт