А кои са най-редките фамилни имена?

• 49 969
  • 208
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Онзи ден в един документ прочетох фамилията Пишкин.
Както и фамилията Паунов в съчетание с лично име Гълъб.

# 76
  • France
Онзи ден в един документ прочетох фамилията Пишкин.
Както и фамилията Паунов в съчетание с лично име Гълъб.
Стига бе...  Joy

# 77
  • Пловдив
Една моя позната е Болна.
Все си мислех, че Пепа нещо се е разболяла. Crazy

# 78
С фамилията  на мъжа ми  съм Чорни Laughing

# 79
Сетих се за още една фамилия - Брусарски!  bowuu

# 80
Паликарова съм Grinning
Пишат ме Поликарова, Пеликанова, Палигарова,Поликанова, както им е удобно Laughing

# 81
  • Sofia
Моята по баща е много особена, всички с тази фамилия сме роднини...Даже скоро във Фейсбук си намерих една далечна братовчедка, която ми се оказа и съседка  Sunglasses

# 82
В нашия регион имаме доста доста интересни фамилии. Може даже да се групират по тематика. Примерно - Самоходов, Подскокниев, Полежанов. С леко еротично звучене е Полизанов. В тая група може да се споменат Газепов, Дупинов, Голдупов.   Доскоро имаше шеф на общинска горска структура с фамилия Палигоров. Сещам се и за други интересно звучащи - Цвеев, Цананеев, Котетеров, Додников.

Дано хората с тези фамилии да имат добро чувство за хумор и да не се сърдят на закачките ни!  Laughing

# 83
В този ред на мисли  не мога да не спомена Догазанов , Доколенков и Клечков, да ме прощават.

# 84
  • русе
Аз съм наследник на 2 рода- Чорапчиеви и Голубареви.
...ужас.... Crazy

# 85
Джевелеков Stuck Out Tongue

# 86
Между другото колко и нормално да звучи моминската ми фамилия е досат рядко срещана и хората, които я носят с в 90% от случаите от Старозагорско- Танев. Как ли не са ми я записвали Станева, Тонева, Тенева, Томова...

# 87
Имах учители Разсуканов и Бахчеванова Laughing

# 88
Бобаров

# 89
Имах преподавател Елазаров. Моя колежка пропусна да си завери семестъра и го срещнала в градинката. На всичко отгоре явно не е било много в час и го писала Е.Лазаров - хем нахално, хем неосведомено  Joy Ама явно е бил готин, иначе можеше да я отреже  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт