А кои са най-редките фамилни имена?

• 49 950
  • 208
  •   1
Отговори
# 195
Клиентка от днес-Пишникова! Mr. Green
Е това е уникално просто. Горката жена.

А как ти се струва съчетано с Благородна! Mr. Green

# 196
  • I want it all and I want it now.

Кажи ,че се шегуваш  hahaha Някои ,хора се подиграват на децата си  Sick

# 197
  • До морето
Фамилията ми е уникална, всички в България с тази фамилия (не сме много) сме роднини. А благодарение на печатна грешка аз съм още по- уникална  Laughing Laughing Laughing Лелката, дето ме е записвала като съм се родила писала Е вместо А и така......след 2 месеца се омъжвам и съм пред дилема дали да си оставя уникаааааалната фамилия и да я сменя с тази на финсовия министър newsm78 newsm78 newsm78

# 198

Кажи ,че се шегуваш  hahaha Някои ,хора се подиграват на децата си  Sick

Де да беше шега!
Дамата е около 50-55 годишна и се казва Благородна Пишникова.
Трябваше да и пусна фактура за извършени услуги,и когато си каза името направо ... Crazy Без малко щях да прихна да се смея,което би било ужасно,предвид това,че тя си плаща и то доста прилично за услугите ми.
за пореден път си помислих "Как може някои родители толкова да мразят децата си?!" ooooh! Защото да сложиш такова име и то на най-милото ти същество за мен е невъзможно!

# 199
  • Край ''синьосиньото синьо море''
ВЪРТИКЪЩОВИ....Това е фамилията на баща ми...И моята преди да се омъжа...ЕДИНСТВЕНАТА в България....Сега я носят двама братя...последните...Единият има две дъщери,а другият е на 45г. и още не е женен...Та в него ни е надеждата... Joy Mr. Green

# 200
Интересна фамилия - Перендибазова.

# 201
  • Страната на чудесата
Моята голяма ученическа любов  има фамилия "Брадолов" Аз не съм срещала тази фамилия друг път и определено според мен е рядко срещана.

# 202
Сисссс ,наистина трябва ди си мразиш детето за да го кръстиш така.Представям си как се чувства жената всеки път когато трябва да се представи ooooh!
Lucky Plam,ме подсети като каза ученическа любов.И аз имах едно гадже с рядка фамилия,ама няма да я казвам да не вземе да си разпознае някой съпружието Mr. Green

# 203
  • София, център
За Настъпчадърова чували ли сте, има я в телефонния указател.
Има и Курти Доколенков.
Вижте!

# 204
  • София
Треньорът на синовете ми - Колимечков
Моят бивш - Котопанов

# 205
Имах съученик Перчемлиев, а майка му се казва Венера Crazy

# 206
  • София
Фамилията ми е уникална,...
...след 2 месеца се омъжвам и съм пред дилема дали да си оставя уникаааааалната фамилия и да я сменя с тази на финансовия министър

Не я сменяй, запази я, а ако искаш - добави и втора фамилия към настоящата, с тире.
 Peace

# 207
Балджиева

# 208
  • Бургас
Пешка Чернокожева /млада жена, при това адвокат/  ooooh! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт