Раждане на 62 години

• 68 598
  • 2 369
  •   1
Отговори
След като прочетох за психиатърката,която е родила на62,се замислих нормално ли е това.И съм раздвоена,Вие как мислите?

# 1
Могла - родила. На теб къде ти е проблема?

# 2
Ами не мисля, че е нормално, но все пак това си е личен избор.
Раждайки на 62 тази жена обрича детето си да расте без майка. Не съм чела нищо по темата, жената има ли съпруг?

# 3
Дай линк, да не се ровят хората за инфо...

По принцип всеки свободомислещ човек, не плащащ данък обществено мнение може да си живее както си иска и в случая да си ражда, когато реши. Според мен евентуалните последствия, ако не са за здравето на жената, то биха били за детето и отношенията към него за това, че майка му по-скоро може да му е баба....

Живи и здрави!

# 4
Ето това е статията в 24 часа
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=476828

# 5
Ами те, психиатрите, не са като хората.  Дали е нормално - преди противозачатъчните са раждали докато могат.  
Прочетох статията - да, така си и мислех, че е ин витро.

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 10:02 от Трещерица

# 6
Има време за всичко,както и биологични предпоставки.
Все пак това е изключение и то в България.
Не случайно майката е психиатър!

# 7
Има време за всичко,както и биологични предпоставки.
Все пак това е изключение и то в България.
Не случайно майката е психиатър!

Намекваш, че е кукувица ли? 

# 8
Що да не роди на 62? Ами ако до 62 не е могла поради ред причини и на тази възраст е сбъднала мечтата си?
Не съдя хората за избора им. Всеки гледа от собствената си камбанария.

# 9
 За мене определено не е нормално! Laughing Ама казвам- за мене, защото ако моите деца и техните родят на годините, на които аз родих, то аз на 62 ще съм прабаба- хипотетично Laughing Това за някои също не е нормално. Та затова всичко е въпрос на гледна точка.

# 10
Всъщност, кое е нормално? Когато жената /детето/ получи менструация, значи организмът е готов да създаде дете.
А пък не сме съгласни, че на 11 е нормално да се ражда. Поне аз не съм.

# 11
По принцип и аз не съдя хората, всяка жена е редно да може да се зарадва на майчинството,но малко ме изумиха думите й, че щом не са й дали да осинови, заради възрастта, тя пък ще си роди,напук някак си...в конкретно нейния случай ми се вижда егоистично, не се споменава да има близки и съпруг, с който да се радват на децата, и еветнуално да се грижат за тях ако с нея се случи нещо...споменатите в статията индийки са имали съпрузи, с които са чакали това дълго време, за разлика от нея и румънката...честно казано раждането на 11 не ми се вижда толкова противоестествено, колкото раждането над 60  Tired (не че одобрявам ранното забременяване и раждане, напротив)

# 12
  • София и там където не се пуши
Да са живи и здрави и трите, да са много дълго време заедно и много щастливи.

# 13
  • София
За инвитрото нямаше ли възрастови ограничения?

Горките деца, голяма е вероятността да останат млади сираци. Затова не е нормално.

Да са живи и здрави и трите, да са много дълго време заедно и много щастливи.
Иначе това да.

# 14
  • гр. Шумен
Може би в едно демократично общество не е редно да се лее отрицателна патетика по такива екстремни случаи, но мое мнение е, че това не е добре преди всичко за децата. Детето не е само да го родиш, трябва и да го отгледаш, до 18-тата си година поне то има нужда от родител. Значи тази жена трябва да е здрава и работоспособна до 80 години (пожелавам й го най искрено!). То може и да стане, ама може и не може са братя все пак.
Лично аз съм против възрастното родителство и ви го казвам от личен опит - с баща ми имам 50 години разлика.

Общи условия

Активация на акаунт