Раждане на 62 години

• 68 622
  • 2 369
  •   1
Отговори
# 165
Естествено, че при наличен факт не можем да кажем друго, освен - дай боже да са живи и здрави! Но не говорим ли и по принцип, да не стават такива случаи масови? Thinking Изказваме си позицията по повод подобни явления.

# 166
Tess d`Urberville , не вярвам жена, която на тази възраст и с тази професия, се е решила да роди, безобмисли рационално нещата - надали точно държавата ще поеме грижата за децата й.

# 167
azaf, никъде не съм казала да я убием жената...
Но тя мислила ли е изобщо с главата си, когато се е решила на подобна процедура.
Ами ако се срине психически за времето, в което децата ще са в кувиоз? Ако влезе тя в диспансер, кой ще се грижи за децата?

# 168
Tess d`Urberville , не вярвам жена, която на тази възраст и с тази професия, се е решила да роди, безобмисли рационално нещата - надали точно държавата ще поеме грижата за децата й.

А кой? Евентуално младите и роднини, и приятели?

# 169
Ако бабите ти решат да раждат, ще ги подкрепиш ли?
Най-малкото, не мога да им забраня.

Mirama, моите деца бяха недоносени и стояха в кувьоз, т.е. наясно съм, но нали не мислиш, че е редно сега да убием жената и децата, че да не се мъчат?
Разберете, че жената вече е родила и мнения за и против са безпредметни. Sunglasses
Ех, да можеше да се случи, та да те видя тогава... Mr. Green

А тази, втората глупост, я пишеш за втори път! Кой тук призова да ги утрепем, че не схващам защо го пишеш пак!? newsm78

# 170
Винаги съм бъркала понятията психолог и психиатър, ама корена ПСИХО вече ми изяснява ситуацията. Е тази жена е професионално психо.
Винаги съм съжалявала и децата на възрастни родители, като такива на 62 не съм и допускала, че има. Но разликата между стари и по- млади родители беше огромна, поне при моите познати. Наистина, ако тези бебчета оцелеят, дай Боже, защото те са вече факт,, колко години ще може да се грижи за тях тази жена. Признавам, че първоначално като прочетох новината дори се зарадвах, но след всички уточнения тук, след като видях снимката и след като прочетох, че това е втори случай в света и първи в България, вече не виждам нищо човешко и нормално в цялата тази работа

# 171
azaf, нищо не си разбрала значи.

Обясни ми го, де. Peace

Бижу, пиша глупости, но не само аз - много ако-та има в случая, но такава стъпка не се прави без да се подсигуриш какво ще се случи. Не я мислете жената.

Пък, ако бабите ми решат да ми родят някоя леля или чичо, после с кеф ще си ги отгледам /и бабите, и бебетата/, ама засега не са се решили още. Wink

# 172
kameloth, като я гледаш тук как ти изглежда жената?

http://pencheva.com/wp-content/uploads/2010/05/DSC_0732.jpg

val_stef, ти за хората основно по вьншния им вид ли сьдиш? Всичко, което не отговаря на представите ти за красота, грим и т.н. е боклук и има психични проблеми?

kameloth , отново забравяш, че съм от един град с жената... Прочети мнението и на вики2  , за да ти стане по-ясно и моето мнение за конкретния случай.  Peace

# 173
  • Варна
...на тази възраст и с тази професия, се е решила да роди, безобмисли рационално нещата

Рационално? Жената явно не е съвсем наред, аз единствено недоумявам защо лекарите са позволили това. (както и защо правят секцио в 7 месец по желание, но това е друга тема)

# 174
Дано приказката има щастлив край.

И какъв си представяш, че може да бъде той? Хап за безсмъртие ли?

Например тя да живее още много години, внезапно да почувства прилив на сили и позитивизъм, и да ги гледа поне едно 10-15 години щастливо.
После- не зная...

# 175
Наистина, ако тези бебчета оцелеят, дай Боже, защото те са вече факт,, колко години ще може да се грижи за тях тази жена.
Да не говорим, че за деца родени в грамове, грижите докато станат човечета са петорни... Смятате ли, че на човек с налудничав поглед и поведение, може да се вмени отговорността да направи това правилно, добавяйки и 62-те му години?

# 176
Бижу, пиша глупости, но не само аз - много ако-та има в случая, но такава стъпка не се прави без да се подсигуриш какво ще се случи. Не я мислете жената.
Ама тук всеки ден маса народ пише глупости, но като ги напише някой, когото съм смятала за разумен човек, направо не мога да го проумея! Rolling Eyes

Например тя да живее още много години, внезапно да почувства прилив на сили и позитивизъм, и да ги гледа поне едно 10-15 години щастливо.
После- не зная...
Shocked Joy Смарти, и аз вярвам в чудеса, ама не баш такива.

# 177
И още нещо, тя не е психолог с големи финансови възможности ала Мадлен Алгафари, а психиатър в русенски диспансер.

# 178
От моя ъгъл погледнато си е чисто задоволяване на егоистично желание, но пък кой би могъл да съди...
 Дано да е дълголетна и с акъла си все още, когато навлезнат в пубертета тези дечица...

# 179
Дано да е дълголетна и с акъла си все още, когато навлезнат в пубертета тези дечица...
Че тя и в момента не е с акъла си...

Общи условия

Активация на акаунт