Раждане на 62 години

• 68 622
  • 2 369
  •   1
Отговори
# 240
Д-р Алкан Емин: Изконно право на всяка жена е да роди

А морално ли е да го направиш на прага на живота си, без мисъл за утрешния ден, без идея какво ще стане с децата.  "Някак си на пук" решила да си роди. Не ми се струва много редно.

# 241
  • София
защото се задушавам от възмущение и се разплаках при мисълта какъв живот ги очаква тези дечица.Вижте и червилото на тази жена, за Бога. Tired ooooh!И налудничавия поглед Shocked

За съжаление точно така се чувствам и аз  Confused

# 242
Затова някои раждат и по 20 деца, пък после искат апартаменти и помощи, айде моля ви се  Stop то бива бива права, ама след някоя и друга година ще се търси кой да гледа тия дечица, и кой знае по какви домове и мизерии ще живеят, само защото майката- уж интелигентна жена и лекар, е направила съзнателен егоистичен избор

# 243

А морално ли е да го направиш на прага на живота си, без мисъл за утрешния ден, без идея какво ще стане с децата.  "Някак си на пук" решила да си роди. Не ми се струва много редно. А

# 244
Даам, лекарите в плевенската клиника минаха всякакви морални норми. И все си мисля, че социалните не са й отказали само поради фактор възраст, все пак те общуват с кандидат осиновителите. А тя по пейките си говорела с починалите си родители. Браво на социалните, и те понякога вършат смислена работа.
За съжаление не виждам щастливо бъдеще за тези две новородени дечица, дано поне да са здрави!

# 245
  • София
Като знам за мен какъв ужас беше да сменям памперсите на дядо ми и да го гледам как гасне пред очите ми и в ръцете ми, хем бях на 20 и няколко...горките дечица, не ми се мисли какво могат да преживеят.

# 246
Ами то и пилотите, и шофьорите, и миньорите рискуват живота си ежедневно.
Как не сте се сетили форумът да раздава разрешителни за зачеване на деца.
Айде бе, пилотите и миньорите раждат деца?

Еб...ти сравнението, честно. Доколкото знам пилотите летят в небето, а миньорите слизат в земята, за да печелят хляба на фамилията.
Наистина ли не схващаш или просто си пишеш по навик?

Не ми отговори защо с Вълчицата направихте вашите деца на 20 и няколко, а не на 50 и няколко, да речеме?
Връзката с пилотите е твърдението ти, че който рискува скоро да свърши живота му, няма право да има деца. Не раждат, но имат деца.
Значи, смяташ, че човек, който СЪЗНАТЕЛНО е рискувал собственото си здраве, ще съумее да носи отговорност за други живи същества?

Ако малкото вълче беше добре, сега щяхме да си имаме. Репродуктивните ни способности са запазени.

# 247
Хм,
докато мине майчинството й,ще излезе в пенсия! Sick

Желая й дълъг живот,здраве и  работоспособност!

И млади,заможни и добродушни близки!

# 248
  • Sofia
Ама хич не се напъвам даже  Mr. Green
Но тъй като говориш за вероятности, да ти кажа че и родилите в третата възраст са единици , та вероятността да се случи описаното от мен по-горе не се изключва. Ако родилките в третата възраст бяха равни или поне близки до бройката на родилите в средна такава, то тогава можем да говорим за реално съпоставяне или сравнение.

Създаваш обратно впечатление.
Дискутираме контретен случай, като силно се надявам той да остане частен. А ти предлагаш масовизация на услугите предлагани от врачки. Но новаторството ти не се ограничава единствено с това блестящо предложение.
Ако не се лъжа, пак ти бе писала назад , че приветстваш подобни експерименти, защото те ще бъдат в служба на научния прогрес, благодарение на който хората ще могат да се размножават, когато средната продължителност на живота достигне 150 години  Mr. Green

# 249
По дяволите, Вълк, наистина ли не разбираш?????Или просто ти е кеф да се правиш?
А за децата какво???Кучета ли ги яли?(Ако въобще оцелеят)

Е те такива теми са наистина да ме изкарат  от равновесие. Пише се просто за да пише Паисий, разбираш ли.

Дано по-скоро Админите раздрънкат ключовете, че тази тема ще е втората в личната ми класация за 200 стр.

# 250
  • София
Аз си мисля и за донорите... Сигурно са си представяли как ще зарадват едно семейство (от мама и татко), имащо времето и енергията да отгледа едно щастливо дете. Вие бихте ли станали донор в този случай?
Надявам се и майката да не се е охарчила много покрай процедурите и да има кой да й помага не само физически, а и финансово. С една пенсия трудно се гледат две деца, да не кажа невъзможно.
Относно редукцията в 4 месец... Стори ми се малко несериозно обяснението, че снегът е бил причината...
И пак си мисля... Живеят заедно баба на 72 и момиче на 16. Кой кого е по-вероятно да гледа? За мен отговора е еднозначен. Или може би съм заобиколена с повечко примери за старческа деменция, изглупяване, различни болежки и липса на разбиране на сегашния живот...

# 251
Не знам............ много се изписа, много се изговори днес за този случай....  Първо пожелавам и на децата, и на майката да са живи и здрави и дано да е наред всичко!
Гражданската ми позиция обаче клони към това, че случилото се не е редно. Лекарите са си правили експерименти - това е, и ако нещо не е наред на тяхната съвест трябва да тежи това, за което обаче мнооого се съмнявам.............. След като прочетох и какво е писала тук във форума нейна съседка, направо думи нямам. За осиновяването - отказали са й - ами ще й откажат щото се сетила да осинови след като са починали родителите й, сори, но за мен наистина е егоистично. Не може да се сетиш на 60 години, че много искаш да станеш майка, ако беше поискала на 30, на 40 г. - никой нямаше да й откаже да осинови.
Това е, казах си.

# 252
По дяволите, Вълк, наистина ли не разбираш?????Или просто ти е кеф да се правиш?
А за децата какво???Кучета ли ги яли?(Ако въобще оцелеят)

Ами от семейство млади родители момиченцето за втори път го яде домашният им питбул. И какво, като са го родили млади?

# 253
Аз пък си мечтая за внуци. А дори нямам 50.

# 254
  • София
Трещи, имаш време и да родиш...до пенсия...

Общи условия

Активация на акаунт