Е според теб нормална ли е
Ще я призная, ако стане корица на Плейбой! И не ми казвайте, че съм луда - явно всичко може в наше време!
С кадри от раждането.

Явно не съм наред, че докато ходех на прегледи и процедури и през ум не ми мина, че като стана на 62 някой лекар без грам морални и етични задръжки, ще ми помогне да си родя болногледачки.
Чак се чувствам неудобно че родих само на 37 години.Лесно е да си заровим главата в пясъка.Както вече писах да си правиш експерименти с цел реклама на клиниката, като обречеш две невинни създания, за мен не е нормално.Защото дъщеря ми е смисъла на живота ми.Искам да я заведа за ръчичка в първи клас, да я видя абитуриентка, булка, майка.Да стана баба.Да ги доживея тези неща.Отивам да се прегледам.Явно наистина не съм наред. 
Явно не съм наред, че докато ходех на прегледи и процедури и през ум не ми мина, че като стана на 62 някой лекар без грам морални и етични задръжки, ще ми помогне да си родя болногледачки.
Чак се чувствам неудобно че родих на 37 години.Лесно е да си заровим главата в пясъка.Както вече писах да си правиш експериманти с цел реклама на клиниката, като обречаш две невинни създания, за мен не е нормално.Защото дъщеря ми е смисълът на живота ми.Иска ми се да я заведа за ръчичка в първи клас, да я видя абитуриентка, булка, майка.Да стана баба.Да ги доживея тези неща.Отивам да се прегледам.Явно наистина не съм наред. 
Леле,странно ми е да си представя родилка на 62!
незаконно абортира ембрион в 4 месец (законът казва до 3-ти)...Как пък тая докторка реши кой точно от трите да УБИЕ....А когато нещо е незаконно,то става обект на прокуратурата и съда.....Боже,погрижи се за дечицата
Не забравяй докторите ''МЕНГЕЛЕТА''на 21 век в Плевен
Чак се чувствам неудобно че родих на 37 години.Лесно е да си заровим главата в пясъка.Както вече писах да си правиш експериманти с цел реклама на клиниката, като обречаш две невинни създания, за мен не е нормално.Защото дъщеря ми е смисълът на живота ми.Иска ми се да я заведа за ръчичка в първи клас, да я видя абитуриентка, булка, майка.Да стана баба.Да ги доживея тези неща.Отивам да се прегледам.Явно наистина не съм наред. 

Препоръчани теми