Промоции на книги!

• 91 804
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря за информацията. Peace

# 46
 И аз благодаря за информацията. Днес минах оттам и ми харесаха намалените биографии. Взех си на Опра Уинфри и на Айрис Мърдок. Купих и "Шлиферът на Леонардо" на Ивайло Диманов - много свежи фейлетони.

# 47
http://www.bard.bg/
редовно имат промоции и подаръци, всичко е поне на -20%, плащаш на куриера, май при 35лв беше безплатна доставката. аз съм много доволна, защото съм фен на фантастиката.

# 48
А под 35 лв. каква е доставката?
Рових, рових в сайта и не можах да намеря инфо.  Tired

# 49
Ми на мен (за София) ми е 5 лв. като се регистрираш поръчваш и то си ти излиза крайната цена в поръчката. (и ако те устройва- едва тогава потвърждаваш) Но като поръчаш 2 книги, третата безплатно и си вземеш нещо на промоция -30/50% и ти пратят книга-подарък  Crazy то си заслужава по-едрата поръчка. само трябва сайта да се следи.

Идват със спиди, ако не се лъжа, пращат смс и винаги звънят, можеш да си посочиш и друг адрес, не само с който си регистриран - ако ти е по - удобно да си вземеш нещата на работа и така...

# 50
Мерси за иформацията.  bouquet

# 51
В момента има промоция в сайта на Кръгозор. Подбрали са 8 книги и всяка от тях е на половин цена. Струва ми се много хубава промоция, но се чудя кои книги да си поръчам. Бихте ли ми препоръчали?
http://kragozor.com/?viewID=2&cid=33 - това са книгите
Ще се радвам на някакви отзиви  Simple Smile

# 52
  • София
не съм я чела,но ще се възползвам от промоцияа заради Повелителката на подправките Simple Smile

# 53
  • София
А как се поръчва от Кръгозор, че нещо не мога да се ориентирам в сайта им.

# 54
  • София
А тези книги които са обявени на промоция не могат ли да се купят някъде другаде , а не да се поръчват , за да не се плаща доставката.За парите за доставка може да си купим още една книга.

# 55
  • София
Те са на промоция само при онлайн покупка. В книжарница ще са на нормална цена. Дори с доставката пак ще излезе по- изгодно.

# 56
  • София
Те са на промоция само при онлайн покупка. В книжарница ще са на нормална цена. Дори с доставката пак ще излезе по- изгодно.

Разбрах, благодаря.Обожавам да чета вечер в леглото , но не мога да насмогна с книги при тия цени.Едно време / преди 6-7 години / продаваха по сергии чисто нови книги по 2 лв. и беше супер ама нещо изчезнаха  newsm78

# 57
здравейте, вьпросьт ми не е сьвсем по темата, но вероятно ще може да ме ориентирате. Интересуваме от кой сайт е най-добре да си порьчам книги от сьвремени бьлгарски писатели. Набелязала сьм си 6-7 книги, които ако не открия в книжарниците, ще си ги порьчам от някой сайт.

# 58

При поръчка над 35 лв. няма доставка, така че наистина идват доста изгодно... въпроса ми беше дали си заслужават като книги Simple Smile

# 59
здравейте, вьпросьт ми не е сьвсем по темата, но вероятно ще може да ме ориентирате. Интересуваме от кой сайт е най-добре да си порьчам книги от сьвремени бьлгарски писатели. Набелязала сьм си 6-7 книги, които ако не открия в книжарниците, ще си ги порьчам от някой сайт.

Аз напоследък си поръчвам само от http://www.bgbook.dir.bg/. Книгите имат добра отстъпка, а доставката е 0.99 лв. Както и да го смятам винаги там ми излиза най - изгодно.
По принцип съм много смешна, когато реша да поръчвам книги. Обикновено отварям няколко сайта за поръчки едновременно и започвам да пълня количката, докато не видя крайната цена с доставката.

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 09:02 от malvinaina

Общи условия

Активация на акаунт