Промоции на книги!

• 91 866
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Аз се възползвах от промоцията на Кръгозор. Утре очаквам
Скрит текст:
Heart Eyes

# 721

Неприятно. Трябваше да ти позвънят от издателството и да те попитат дали все още искаш "изчерпаната" книга. Коя е книгата, впрочем? Wink

"Момичето на френския лейтенант"
Някой ако я иска да ми пише, иначе ще пробвам да я върна в книжарницата, вместо да се занимавам с куриери Peace

# 722
  • На земята, която е всъщност звезда.

"Момичето на френския лейтенант"
Някой ако я иска да ми пише, иначе ще пробвам да я върна в книжарницата, вместо да се занимавам с куриери Peace

Върни или размени книгата в книжарницата в подлеза на СУ-то. Покажи им касовата бележка от пратката. 

# 723

Върни или размени книгата в книжарницата в подлеза на СУ-то. Покажи им касовата бележка от пратката. 

В Плевен съм Simple Smile

# 724
Или пък да помолиш в книжарницата да си избереш друга книга за тази цена?
Всъщност аз не знам защо в България не можеш да се откажеш от покупка до някакъв срок. Или май имаше нещо за онлайн покупки, ама ти си поемаш куриерската услуга.

# 725
Да, довечера ще мина през книжарницата тук, мисля че няма да е проблем да си взема нещо друго. Няма смисъл да се занимавам да пращам до София и после те пак да ми пращат друга книга. Но се чудя дали все пак да не им пиша за недоразумението или няма смисъл Thinking

# 726
Аз се възползвах и от промоцията на Кръгозор за 8ми март, и мисля че изчерпих лимита си за книги за  2 месеца напред  Mr. Green

# 727

В Плевен съм Simple Smile

Да бе, вярно, не обърнах внимание.  Laughing Предложих книжарницата, защото работещите там са много любезни и отзивчиви, но и в Плевен не би трябвало да направят проблем. Успех!

# 728
След лошото впечатление, което ми направиха от Сиела да похваля Кръгозор от промоцията им за 8-ми март си избрах две книжки вчера и днес вече са при мен, като има и картичка за 8-ми март  Heart Eyes

# 729
  • Пловдив
LofYou , съжалявам, че си се разочаровала от издателството.Аз пък днес си получих двете книжки от намалението им за 3-март, доволна съм. Поръчвала съм и в намалението за 1-ви ноември, също изрядни.
Получих тези две заглавия:
http://www.ciela.com/ciela_books/glinopisecat.html
http://www.ciela.com/ciela_books/kuatrochento.html

# 730
  • Плевен
Аз вече за четвърти път се възползвам от тази промоция на Сиела. Винаги всичко е било наред, без никакви проблеми. Сега ме учудват тези лоши мнения, защо така? И смяна имат в ръководството. Очаквах по-надобре да вървят нещата. Наистина, много съм учудена. Дано всичко да е наред за вбъдеще. Имах много добро мнение за Сиела.

# 731
Аз пък не разбрах защо се обобщава, че нещата вървят на по- зле, на базата на две или три негативни мнения. При масово закупуване на книги в рамките на един ден е съвсем естествено да има недоразумения и гафове. Да, аз също бих се ядосала, но бих осъществила контакт с издателството и бих изяснила ситуацията. Факт е, че такава редовна промоция, почти всички книги на 50%, досега само и единствено това издателство прави!

# 732
  • на североизток от Рая
Аз пък не разбрах защо се обобщава, че нещата вървят на по- зле, на базата на две или три негативни мнения. При масово закупуване на книги в рамките на един ден е съвсем естествено да има недоразумения и гафове. Да, аз също бих се ядосала, но бих осъществила контакт с издателството и бих изяснила ситуацията. Факт е, че такава редовна промоция, почти всички книги на 50%, досега само и единствено това издателство прави!

Заставам изцяло зад това мнение, защото мислех да напиша същото.
 Нека не съдим прибързано.  Peace

# 733
  • Под гъбата
Или пък да помолиш в книжарницата да си избереш друга книга за тази цена?
Всъщност аз не знам защо в България не можеш да се откажеш от покупка до някакъв срок. Или май имаше нещо за онлайн покупки, ама ти си поемаш куриерската услуга.
Според закона, срока за връщане на онлайн покупки без да дължите обяснение е 7 дни, от момента на получаването на пратката. Peace

# 734
  • Sofia
Момичета, имате ли представа кой е следващият национален празник и кога съответно ще е следващата  промоция? Харесах си една книжка на Сиела и се чудя дали да чакам...

Общи условия

Активация на акаунт