Къде във Варна - 9

• 63 654
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • Deutschland/HE
в Биберон евентуално 3-4модела, в Бебита 2-3. Трудно ще намериш на едно място голямо разнообразие. В Сладури имаше гуменки хубави.

# 106
Благодаря ви, момичета   bouquet - ще погледна в споменатите магазини - вече ми е ясно, че мисията ще е трудна

# 107
Бански прашки но само долница - имам поне няколко комплекта бански но искам нов.
Горница тази година няма да ми трябва - намерили сме си страхотно безлюдно плажче с мъжо.
Благодаря Ви предварително.    bouquet

# 108
Къде  мога да анмеря кайма на Тандем-освен Метро/че там са по 4 опаковки/? newsm78

# 109
  • София
Момичета къде да намеря обувчици на Paqpa?

труден въпрос за Варна  newsm78 Аз ги гледах в Малечко в Сф мин. седмица- мноог са добри. Знаеш ли номера на детето? Мисля, че можеш да поръчаш онлайн  newsm78 Бях питала преди време за доста марки (освен КК и Капчица) и ме ориентираха само за Мелания (Пфое Мол)  Confused
А тези Мелания горе долу на какви цени са?Проблема, е че момиченцето ми има малко краче и носим в момента номер 17(на 10 месеца сме) а повечето обувчици почват от 18ти номер   Crossing Arms

сравнение с другите са малко по-скъпи, зависи от номера. В диапазона 70-80 лв., но са много добри  Peace

# 110
Момичета, да ме насочите - къде мога да намеря хубави сандалки за нашата г-ца - номер 18 (поне сега носим такива обувчици) - в смисъл къде във Вн има магазин за детски/бебешки обувки с по-голям избор, в който влизаме, избираме, мерим и си вземаме - не ми се обикаля целия град, за да мерим и харесваме по един, два модела???
В един нов магазин до ВИНС(детски магазин) имаше някакви полски обувчици,но бяха не от кожа а от плат.Имаше и малки номера.

# 111
в Биберон евентуално 3-4модела, в Бебита 2-3. Трудно ще намериш на едно място голямо разнообразие. В Сладури имаше гуменки хубави.
В Сладури има и  сандали  Osh Kosh.

# 112
 Къде да дам GSM-ма си на ремонт?

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 07:14 от Люлия

# 113
  • Варна
търся човек или фирма за изкопаване на кладенец-ако знаете някой проверен моля кажете

# 114
Къде да дам GSM-ма си на ремонт?

В Германос

# 115
  • София
момичета,

преди време ви бях питала за грим на добра цена, сега ви моля да ми препоръчате и фризьор за прическа (не супер официална) и за не много пари в района на Окр. б-ца и Чаталджа?

# 116
  • Deutschland/HE
момичета,

преди време ви бях питала за грим на добра цена, сега ви моля да ми препоръчате и фризьор за прическа (не супер официална) и за не много пари в района на Окр. б-ца и Чаталджа?

студио Електра, Вася се казва фризьорката
http://www.elektra-studio.com/

# 117
момичета,

студио Електра, Вася се казва фризьорката
http://www.elektra-studio.com/

http://studioestetico.com/

# 118
  • York
Навсякъде другаде, но само не и там.  Naughty

# 119
момичета,

Страхотни прически при Мето,на ул.Столипин.Трудно е да си запишеш час.

Общи условия

Активация на акаунт