Къде във Варна - 9

• 63 655
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Къде във Варна има магазин за костюми, които са по-младежки и панталоните са с по-ниска талия? Rolling Eyes
Търся си спешно костюм, но след много обикаляне не намерих нито един, в който да предлагат подобно нещо! no
Ще съм ви много благодарна за помощта!  bouquet

# 121
  • София
Къде във Варна има магазин за костюми, които са по-младежки и панталоните са с по-ниска талия? Rolling Eyes
Търся си спешно костюм, но след много обикаляне не намерих нито един, в който да предлагат подобно нещо! no

Leopard търговски комплекс "Дружба" Вл. Варненчик 68 ет.2. Едно време беше сватбен салон  Peace

# 122
  • София
момичета,

преди време ви бях питала за грим на добра цена, сега ви моля да ми препоръчате и фризьор за прическа (не супер официална) и за не много пари в района на Окр. б-ца и Чаталджа?

Страхотни прически при Мето,на ул.Столипин.Трудно е да си запишеш час.

кой номер, салон ли има там?

Благодаря, ще прозвъня по салоните да питам  Peace

# 123

Leopard търговски комплекс "Дружба" Вл. Варненчик 68 ет.2. Едно време беше сватбен салон  Peace

По Вл. Варненчик до кръглата банка всичките магазинчета обиколих, ама нямаха! Sad
В този, за който мисля, че имаш впредвид, нямаха черни костюми (не знам с какъв панталон), но на мен ми трябва черен с ниска талия.

Ако някой знае такъв магазин, моля да сподели!  Rolling Eyes

# 124
Някой  да е ходил скоро в големият МОЛ???? Интересувам се дали има някакви намаления в детският FOX ? Миналата год купих суперски тениски и излязаха мн качествени, но тази год са малки на децата..........

# 125
Къде има  паметници на приемливи цени, даже по-скоро евтини, тъй като ще плаща пенсионер.
повтарям въпроса си  Blush

# 126
  • Варна.
Къде във Варна продават Bionic Putty?

Понеже никой не ми отговори, а аз намерих, къде се продава да кажа да кажа, че има в Техномаркет  Simple Smile
не знаех какво е, но се осведомих, Simple Smile
кажи сега цените какви са,
за каква възраст е подходящ
благодаря!

# 127
  • София
Къде има  паметници на приемливи цени, даже по-скоро евтини, тъй като ще плаща пенсионер.

виждала съм покрай Автогарата, но на какви цени са- идея нямам, както и с/у входа на гробището в Тополите. (дано съм разбрала правилно за какви паметници говориш  Embarassed )

# 128
Цитат на: disturbed_angels link=topic=496655.msg15191254#msg15191254 [/quote

По Вл. Варненчик до кръглата банка всичките магазинчета обиколих, ама нямаха! Sad
В този, за който мисля, че имаш впредвид, нямаха черни костюми (не знам с какъв панталон), но на мен ми трябва черен с ниска талия.

Ако някой знае такъв магазин, моля да сподели!  Rolling Eyes
В Дафне провери ли?Кзваш, че си обиколила всички магазини по Вл.Варненчик, но не си намерила.В Дафне винаги поддържат линия с черни поли, панталони, сака, има костюми./На пресечката с Бенковски/

Друг магазин- Стела Белчева на Мария Луиза-до бившия офис на Мобилтел.Изключително младежка мода и голям избор на панталони и сака.Аз не си купувам оттам защото все ми са ниски талиите, но виждам че ти търсиш точно такъв патналон

# 129

виждала съм покрай Автогарата, но на какви цени са- идея нямам, както и с/у входа на гробището в Тополите. (дано съм разбрала правилно за какви паметници говориш  Embarassed )
Правилно си ме разбрала, благодаря. Но очаквам някой да сподели ако е обикалял и знае по- изгодни цени  Hug

# 130
Цитат на: disturbed_angels link=topic=496655.msg15191254#msg15191254 [/quote

Ако някой знае такъв магазин, моля да сподели!  Rolling Eyes
В Дафне провери ли?Кзваш, че си обиколила всички магазини по Вл.Варненчик, но не си намерила.В Дафне винаги поддържат линия с черни поли, панталони, сака, има костюми./На пресечката с Бенковски/

Друг магазин- Стела Белчева на Мария Луиза-до бившия офис на Мобилтел.Изключително младежка мода и голям избор на панталони и сака.Аз не си купувам оттам защото все ми са ниски талиите, но виждам че ти търсиш точно такъв патналон

Ами, в Дафне не влезнах, защото ми се стори доста скъпарско  Embarassed а на мен бюджетът ми е ограничен, но днес ще влезна да проверя, тъй като другаде не намерих! Благодаря!    bouquet

# 131
Там панталончетата голят 50 лв.

# 132
има намалени костюми и панталони с ниска талия в онзи магазин зад пощата, до аптеката
цените на панталоните около 39 -40 лв. но дали ще има размера, който ти трябва ...

успех! Praynig

# 133

Правилно си ме разбрала, благодаря. Но очаквам някой да сподели ако е обикалял и знае по- изгодни цени  Hug

аз лично съм ходила в Обелиск - много са разбрани и много добре работят
паметника, който ни направиха беше от мрамор, а отстрани на гроба също имаше мрамор(бял) около 5-6 сантиметра широк и циментова пътека от всички страни, покрита с тротоарни плочки
всичко това струваше около 900 лв. но това беше преди 3 години

скоро пак ги питах заради една позната, пенсионерка - казаха ни цена около 1000  лв.

явно така вървят цените

Sad
късмет, дано намериш

# 134

аз лично съм ходила в Обелиск - много са разбрани и много добре работят
паметника, който ни направиха беше от мрамор, а отстрани на гроба също имаше мрамор(бял) около 5-6 сантиметра широк и циментова пътека от всички страни, покрита с тротоарни плочки
всичко това струваше около 900 лв. но това беше преди 3 години

скоро пак ги питах заради една позната, пенсионерка - казаха ни цена около 1000  лв.

явно така вървят цените

Sad
късмет, дано намериш

Стари гробища вътре има много добри майстори!!!

Общи условия

Активация на акаунт