Къде във Варна - 9

• 63 659
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
На втория етаж в Образцов дом имаше една жена, която продаваше панталони, големи размери и чадъри много готини, ама сега образцов дом става Била, някой да знае тази жена къде се измести.

# 136
има намалени костюми и панталони с ниска талия в онзи магазин зад пощата, до аптеката
цените на панталоните около 39 -40 лв. но дали ще има размера, който ти трябва ...

успех! Praynig

Благодаря  bouquet
Но бях проверила вчера там и нямаше такъв костюм, какъвто търсех! Wink
Слава Богу днес най-накрая си намерих Smile в магазина на NiaStyle, който се намира в една малка уличка до хотел Черно море - Баба Рада 4. Има намалени с 50% костюми, поли, панталони. И хубавото е, че не е задължително (както на други места, в които пробвах) да вземеш сако и панталон от 1 размер, както те са го определили на костюм, а можеш различен размер - в зависимост от това какво ти стане! thumbsup

http://www.niastyle.com/product.php?Element=Kolekcia&Prod=133&Page=6

Това е костюмчето, а цените в магазина тук са по-ниски: пола - 33 лв., панталон - 39 лв., сако - 72 лв.
Пак малко скъпичко ми дойде  Embarassed но поне най-накрая намерих нещо, което да ми хареса! Rolling Eyes

# 137
Отговарям на Nadina-дамата която продаваше панталони в Образцов дом, ще започне работа след 10-15 дена в билата, където ще има и магазини.Казва се Ани и тел. и е 0878 623 640.Ако ти е спешно може и да се чуете и разберете.Много е мила.

# 138
Супер благодаря, не ми е спешно, просто се присетих за нея след като видях преобразяването на образцов дом. Да, наистина е мила. Grinning

# 139
  • Варна
Някой беше писал за ателие за поправка на фотоапарати, ама като не се сещам къде беше Embarassed...

# 140
На улица Цимерман, почти на пресечката с Генерал Колев, много е разбран "чичкото", дано да ти свърши работа.

# 141
  • София
момичета,

как върви златото и къде има злато на добри цени?

# 142
Къде има магазин за празнична украса,по специално ми трябва герлянда с надпис ,,честит рож.ден,,?

# 143
Къде има магазин за празнична украса,по специално ми трябва герлянда с надпис ,,честит рож.ден,,?
в магазин Елемент, на 27 юли могат да ти направят по поръчка с име

# 144
в магазин Елемент, на 27 юли могат да ти направят по поръчка с име
На гаражите на пазара има една книжарница там съм виждала такива надписи.На средният блок е

# 145
  • София

около Окръжна болница съм виждала. На края на "Ген. Колев" 83 с/у дом на тапета в блока има магазин за празнични украси  Peace

# 146
Къде има  паметници на приемливи цени, даже по-скоро евтини, тъй като ще плаща пенсионер.

на гробищата на Виница също има много добър майстор,
ако искаш мога и телефон да ти издиря.
мисля че цените са доста под тези за които говорите

а също да питам, някой знае ли къде във Варна могат да се видят на живо детски колички на Грако и Чико?

# 147
viliqna82 разбира се бих искала да ми намериш  номера му  Hug

# 148
Аз купих от Хиполенд-около 5лв.!Но, май доста скъпичко -свещичка за 1 г-4,50лв също и  балони .

# 149
  • гр.Добрич
Здравейте. Къде има магазини с хубави часовници. Търся подарък за абитюрент. Не мога да си позволя много скъп, но все пак да разгледам, че при нас има само 1 магазин.

Общи условия

Активация на акаунт