Къде във Варна - 9

• 63 666
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • York
Здравейте. Къде има магазини с хубави часовници. Търся подарък за абитюрент. Не мога да си позволя много скъп, но все пак да разгледам, че при нас има само 1 магазин.
На кръстовището на Орбита /Червения площад/ има магазин за хубави часовници. Другият, за който се сещам е магазин Класик на бул. Княз Борис срещу църквата.  Върти ми се из главата, че има и други магазини за часовници по Княз Борис, но къде точно бяха  newsm78

# 151
  • София
Здравейте. Къде има магазини с хубави часовници. Търся подарък за абитюрент. Не мога да си позволя много скъп, но все пак да разгледам, че при нас има само 1 магазин.

с/у детската площадка зад медицинския университет под блоковете има оптика и вътре има щанд за часовници. Копия на известни марки са, НО са много добра изработка и за около 50лв ще намериш хубав.

# 152

Аз миналата седмица си купих 2 часовника от малкият МОЛ. В момента са на промоция и са мн ефектни. Има голям избор. Ако искаш снимки ще ти пусна на ЛС.

# 153
Благодаря,ви момичета !Вали ,честит ти рожденник!

# 154
Благодаря,ви момичета !Вали ,честит ти рожденник!
Благодаря !
Неворятен спомен ще си имам от първия рожденн ден!

# 155
Къде мога да открия слънцезащитни продукти на Piz Buin, че никъде не съм ги засичала.От друга тема ми казаха за Елитис, но било миналата година, а и аз не посещавам тези магазини, та ако сте ги виждали Praynig

# 156
  • Варна
Според тази публикация Piz Buin http://biolifecosmetics.com/index.php?pgs=00000000006
се предлага на тези места във Варна
http://biolifecosmetics.com/index.php?pg=10

# 157
Къде има магазин за празнична украса,по специално ми трябва герлянда с надпис ,,честит рож.ден,,?
в магазин Елемент, на 27 юли могат да ти направят по поръчка с име

В това магазинче правят най-популярния надпис за рожден ден. Сигурно на 99% от рождените дни, на които съм виждала снимки или съм била, надписа е бил тяхно дело. Правят много хубави коронки и шапки за глава. Може да се поръча цялостна тематична украса за рождения ден.

# 158
Здравейте!Piz Buin има в аптеката на МОЛ ВАРНА.Откъде мога да наема официален костюм за 3-4 год.момченце?

# 159
Къде да дам GSM-ма си на ремонт?

Отново повтарям   Embarassed въпроса.

# 160

Мога да ти дам отговор във вторник по обед!

# 161

Мога да ти дам отговор във вторник по обед!
Ще чакам  Hug

# 162
Откъде могат да се купят силиконови възглавнички, които се слагат в обувките?

# 163
# 164

Общи условия

Активация на акаунт