Къде във Варна - 9

• 63 711
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Не знам къде да питам, за това реших в тази тема. newsm78 Има ли някой с рекламации от обувките на магазин Паоло Ботичели, който се намира до Валентина? Миналата седмица ни идваха гости от Шумен и ги заведох там , защото знам че има изобилие от обувки и винаги е пълно. Купиха си сандали за 42 лв. Днес, само седмица след това, ми се обадиха, че сандалите са се разлепили и са се скъсали. Сега мислят да ми ги пращат и аз да ходя до магазина да ги връщам. Имат и касова бележка. Някой имал ли е подобен случай с този магазин, защото много хора си купуват обувки от там.А май се оказва , че са китайски боклуци. Чувствам се тъпо , че ги заведох точно там , а се оказа че обувките им не струват. Ако от магазина направят проблем ще звъня на КЗП #2gunfireОт кога чакам удобен момент Laughing

# 541
В Красива мама има тема за Паола Ботичели и повечето мнения са за ниски цени, хубави модели, но много некачествени.Козметичката ми и тя се оплака, че си е купила и на второто обуване са се скапали.Върви в магазина и си търси правата, много ме е яд, че заблуждават хората с това италианско име, а те са китайски Close Twisted Evil

# 542
В Красива мама има тема за Паола Ботичели и повечето мнения са за ниски цени, хубави модели, но много некачествени.Козметичката ми и тя се оплака, че си е купила и на второто обуване са се скапали.Върви в магазина и си търси правата, много ме е яд, че заблуждават хората с това италианско име, а те са китайски Close Twisted Evil
това си е стар трик с италианските  имена- като почнеш от Бертони и Чиполино, та до мебелите Carlo Danieli, та накрая и Мартинели!

# 543
Днес открих много интересен магазин за хранителни индийски стоки и стоки от UK.

# 544
  • Варна
Днес открих много интересен магазин за хранителни индийски стоки и стоки от UK.

А би ли споделила къде го откри? Peace

# 545
  • Варна
И какви са стоките от UK?

# 546
# 547
Къде във Варна мога да наема помещение за празнуване на рожден ден, не безумно скъпо и с възможност да си внеса всичко, и да не е някой гълъбарник............

# 548
Аз си направих списък с магазините, които посочихте за рокли и докато обикалях видях по пътя от Чаталджа към Червения магазин със стоки от фалирали магазини. И друг път съм го виждала и си мислех, че е нещо като магазин за един лев, но този път влезнах и купихме от там вино и една напитка, която е нещо междинно между шампанско и гроздов сок - много приятна се оказа. Френски намалени  вина на цени от 2-3 до към 5-6 лева и не са лоши.

# 549
Къде във Варна мога да наема помещение за празнуване на рожден ден, не безумно скъпо и с възможност да си внеса всичко, и да не е някой гълъбарник............
Парти център Вега  Peace (закрито). Хубаво е, мисля че струва 120лв., наем на помещение с включен аниматор. В залата за децата има маса за тях + пързалка и разни други играчки. Залата за родители също е приятна. Според мен не е подходящо за деца над 6год.
За открито: В парка в Аспарухово има много приятно барче (абсолютно неангажиращо) До него има страхотен нов детски кът. В барчето си носиш каквото искаш, плащаш само за консумация (напитки)  Peace

# 550
Мдааа моя грешка, че не уточних, става дума за празнуване за рожден ден на голяяям човек, иначе за хлапетиите и аз ги знам повечето места...........

# 551
Здравейте, аз не съм от Варна, но ми предстои пътуване през седмицата до там и бих искала да попитам откъде мога да купя детска пързалка, пясъчник и батут за дете на 3 години? Предпочитам всичко да закупя от един магазин, а не да обикалям на няколко места, тъй като времето ми е ограничено! Влязох в сайта на Хиполенд и видях някои неща, които ме устройват, но не мога да се ориентирам къде са техните магазини! Пише, че има магазин на Хиполенд и в двата мола, но вчера от темичката за Гранд Мол Варна ми казаха, че Хиполенд в мола ще го открият юли или август! Моля дайте координати и адреси и на други подобни магазини, благодаря ви предварително! Замислих се, че мога и да пазарувам през онлайн магазин, но сякаш предпочитам да ги видя наживо, особено пързалката! Мерси предварително на всички, които ще ми помогнат!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 552
Здравейте, аз не съм от Варна, но ми предстои пътуване през седмицата до там и бих искала да попитам откъде мога да купя детска пързалка, пясъчник и батут за дете на 3 години? Предпочитам всичко да закупя от един магазин, а не да обикалям на няколко места, ...

Магазин Рая: http://rayatoys.com/contacts.php

# 553
Здравейте!!!
Моля да ми помогнете  с информация!!! Praynig
Търся сервиз за фотоапарати и по точно за Олимпус. Rolling Eyes
Благодаря предварително!!!  bouquet

# 554
По ген, Колев в пресечките има сервиз за такава по-тънка техника, ама не знам с коя пресечка да не те объркам, под Окръжна болница е, точно моя беше Олимпус, но не можаха да ми помогнат, но поне ми направи диагностика, със сигурност минаваш ген. Паренсов и продължаваш посока центъра, ако не се лъжа на ъгъла има или магазин за парфюми или някаква техника беше. Пробвай - с Цимерман и Колев, ако не ще е или предната или следващата...........

Общи условия

Активация на акаунт