Къде във Варна - 9

• 63 694
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Такива дълги рокли има и в магазин "Juniors" мисля,че беше- до "Сладури" на Ал. Малинов- първата пресека срещу хотел "Черно море".Виждам,че всяка едмица зареждат нови неща

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 22:18 от monda

# 526
  • Варна
Къде мога да намеря стикери за стена във Варна , както и постери за стена.
В Бриколаж и в Камко до техникумите съм виждала ,а и сега се сещам в Явор мебелния магазин.

# 527
Къде мога да намеря стикери за стена във Варна , както и постери за стена.
Orange книжарница в Мол Варна  Peace

# 528
  • Варна
Трябват ми саксии или кашпи под форма на счупени или наклонени глинени гърнета, по възможност негледжосани в различни размери newsm78. В Бриколаж имаше само един размер и не ми харесаха особено. Някой да е виждал напоследък?

# 529
Хм, затрудни ме с тези кашпи, сега се сещам по тези цветарници-разсадници дали може да има  newsm78, посока Виница има 2-3 може там да се провери, в този новия хипермаркет Алати - дали няма да има нещо подобно.................

# 530
  • Варна
Някой търсеше мъжки чехли (без разделител за пръстите...както и да се казва  Mr. Green ) - днес случайно видях в Пикадили различни модели на Рънърс май, бяха десетина лева  Peace

# 531
  • ride my bike...
pileshko , aз търсих и още търся.
Утре отивам  Hug

# 532
  • Варна
Хм, затрудни ме с тези кашпи, сега се сещам по тези цветарници-разсадници дали може да има  newsm78, посока Виница има 2-3 може там да се провери, в този новия хипермаркет Алати - дали няма да има нещо подобно.................

В Алати няма точно такива, има като различни животни, които държат саксии. В разсадниците към Виница не съм проверявала, като се изключи този до делфинариума. Но там поначало май не съм виждала кашпи  newsm78

# 533
Не, в Ерика такива неща категорично няма, там са друг стил кашпите.

# 534
Момичета, знаете ли къде преместиха Премаман?

# 535
  • София
Момичета, знаете ли къде преместиха Премаман?

точно зад хотел "Черно море"

# 536
Квадратни немски чадъри за колички в сиво, кафяво, лилаво, тъмно синьо, черно, бежово със захват за плосък профил на количката и кръгли белгийски тъмно сиви чадъри за плосък и кръгъл профил на количката в магазин Quality kids fashion срещу входа на морската и Винса.  Peace

# 537
Момичета,къде освен в Метро има  плажни хавлии?
Хем да е  хубава хавлията и да попива,хем да не е много скъпа Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 юни 2010, 21:07 от enigm@

# 538
Момичета,къде освен в Метро има  плажни хавлии?
Хем да е от хубава хавлията и да попива,хем да не е много скъпа Simple Smile
Присъединявам се към питането Simple Smile

# 539
ВИНС . Старото име на Икономиеския университет. (Висш институт по народно стопанство)

Общи условия

Активация на акаунт