Малко хора се радват на всякакви подаръци

Който има желание нека да ми превежда пари в сметката и след време ще си ги използвам за семестрите или за нещо друго.
Аз го казах това за сватбата 
Родителите ми имат достатъчно средства да ми ги осигурят,да дадът 2000лв. за бала ми + пари като подарък,но аз лично не виждам смисъл да пръскам тези 2000лв. за рокли (2 рокли по около 300лв.),злато (сложи го 200лв.),обувки (2х50лв. примерно),чантите - същата работа,пробна прическа и грим излизат между 30-40 лв.,отделно самата прическа и грим са по 50-60лв. всяко.Да не говорим,че наемането на някой луксозен джип (или каквато и да е друга по-лъскава кола) излиза поне още 100лв. на час ... И всичко това за една вечер и едно изпращане,на които нямам желание да ходя,поради простата причина,че не харесвам голяма част от съучениците си.А след това,какво ще стане?!Роклите в мазата,златото в сейфа на баща ми (мразя злато),обувките и чантите също в мазата ... Да,да ... Я по-добре да си ми ги дадът тия пари накуп и да си ги харча за неща,от които имам нужда.Вярно,че лаптопа и другите неща не са нещо,от което съм имала огромна нужда или не съм можела да имам по всяко друго време,но съм преценила,че искам да бъдат закупени с точно тези пари.
има ли младеж който на днешно време да носи злато??? 

, хайде да ти задам малко въпроси, че ми стана смешно...и мъчно...