Фетална ехокардиография - защо, кога, къде?

• 346 061
  • 844
  •   1
Отговори
# 165
В сряда ,като бях на преглед и попълвах бланката най - отдолу пишеше първичен 60лв,втори 20лв.

# 166
В сряда ,като бях на преглед и попълвах бланката най - отдолу пишеше първичен 60лв,втори 20лв.
Joy
Явно за всеки пациент има различен ценоразпис!

# 167
Правих това изследване при д-р Спасов. Прегледът беше в МЦ Фемина - 80 лв.
Но мисля, че самият лекар работи също към ІІІ градска.
Останах с много добро впечатление.

# 168
Колко дена предварително е хубаво да се запази час за ФЕ в 3-та градска? Т. к. не сме от София и ще пътуваме специално за това, се интересувам как да си планираме нещата. Благодаря.

# 169
Шушулче Ние когато се обадихме за час,имаше свободен след 3 дни.Мисля че не се чака много или зависи дали искаш специално някой доктор.Най-добре звънни по-рано за всеки случай.

# 170
Колко дена предварително е хубаво да се запази час за ФЕ в 3-та градска? Т. к. не сме от София и ще пътуваме специално за това, се интересувам как да си планираме нещата. Благодаря.
Аз исках Велковски да ме прегледа и затова се обадих месец преди това.Щом не сте от София по добре по рано  WinkУспех  Peace

# 171

Обаждаш се най-рано един месец. Може да има и за след 3 дни час, но пък може и да няма. Аз исках определен специалист и чаках повече от месец ( но не в 3та)

# 172
ФЕ поне си я спестих навремето ooooh! Мина ми като бонус към 4Д-то Naughty Ама пък за него се бръкнах 3 по 80лв. Whistling

# 173
  • Berlin
По-добре ФЕ отколкото 4Д, мое мнение. Много го превъзнасят това 4Д, пък не е нещо особено.

# 174
По-добре ФЕ отколкото 4Д, мое мнение. Много го превъзнасят това 4Д, пък не е нещо особено.
newsm78 Какво общо има едното с другото?

# 175
  • Berlin
По повод горния пост.

# 176
ФМ я правят на 2Д, 3-4Д е за удоволствие. Но не са взаимозаменяеми Peace

# 177
По повод горния пост.

Такаааам,значи аз казах,че сме минали ФЕ като БОНУС към ФМ Naughty  Wink  Двете неща са коренно различни и не са взаимозаменяеми Peace

# 178
Луси, къде ходихте на ФЕ?

# 179
  • Berlin
ФМ никъде не съм споменала. Peace

Общи условия

Активация на акаунт