Фетална ехокардиография - защо, кога, къде?

• 346 090
  • 844
  •   1
Отговори
# 195
maria.29, няма да получиш тук отг. от Марков... Питай на обратната връзка на сайта му.

# 196
Blagodaria, che mi kaza hailie.  Simple Smile Znaesh li kakuv e saita mu?

# 197
Blagodaria, che mi kaza hailie.  Simple Smile Znaesh li kakuv e saita mu?

http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 60&Itemid=116 това е сайта, но за съжаление няма e-mail. Лека и щастлива бременност Hug

# 198
 Simple Smile Blagodaria za infotoi xubavite pojelania. Vsichko xubavo i na teb.

---------------
Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 12:08 от AnMary

# 199
Момичета ,някоя от Вас може ли да ми каже GSM на д-р Велковски?

# 200
Др. Велковски има свободни часове чак в края на фидината. Поне така ми казаха, когато се обадих да си запиша час. Пробвай да се запишеш при доц. Павлова. Тя също е много добър специалист в същата бивша 3 грацка. Тел. за записване на часове е (02) 9211-211. Желая ти успех! Simple Smile

# 201
Здравейте момичета, аз ходих в 20 г.с. на ФЕ при др. Маринов. Работи в НКБ и в един частен център на Гладстон 17 /София/. В центъра цената на прегледа е 60 лв. Останах с прекрасни впечатления от него и бих го препоръчала горещо.

# 202
  • на земята
Здравейте,как да запиша час при д-р ТОМОВА за Фетална ехокардиография ,до коя седмица се прави най късно,може ли някакв телефон за часове..)))Мерси

# 203
Лаленце, телефоните можеш да ги видиш на сайта й.
Най-добре е да се направи ФЕ в 22г.с., защото тогава сърцето е напълно оформено и може да се види ако има някоя малоформация.

За час си придвиди поне 1м.

# 204
  • на земята
 hailie ,мерси но сайта и не се отварп от 3 дни..)))Аз сега съм 19 г.с ако няма час,няма,аз съм при д-р Марков ,но исках да направя и ФЕКГ при нея..))))

# 205
hailie ,мерси но сайта и не се отварп от 3 дни..)))Аз сега съм 19 г.с ако няма час,няма,аз съм при д-р Марков ,но исках да направя и ФЕКГ при нея..))))

Tел: 0887 606830
Тел./факс: 02/ 955 22 90, 02/ 423 79 79

Медицински център „Надежда”, кв. Красно село, ул. „Съвет на Европа 1”

Успех! Hug

Аз си правих ФМ + ФЕ при нея в 23-24 г.с., защото по-рано нямаше час, каза, че не е проблем.

# 206
  • на земята
 hailie  Hug,много ти благодаря..)))

# 207
  • на земята
Да побутна темата,че пак е изостанала пък дано се включи някой,как се стга до доц.Томова Адрес:
Медицински център „Надежда”, кв. Красно село, ул. „Съвет на Европа 1”
Ако идвам от към орлов мост ...)))Ако някой може да ми обпсни ще му бъда благодарна   bouquet

# 208
С градски транспорт или с кола? Ако си с кола, най-добре виж на картата - bgmaps.com
За градския транспорт виж на сайта на СКГТ, но аз от Орлов мост взех авт. 604, слязох на болница Св. Ив Рилски, после повървях малко надолу към трамвайните линии, където хванах трамвай за няколко спирки до пазара Красно Село, и после се върнах малко назад пеша- наистина е на 2-3 мин. разстояние, влиза се в една пресечка навътре. Предвиди си малко повече време за ориентация,че в тази уличка е малко забутано- минава се през нещо като малка градинка, намираща се в тази пресечка.

# 209
  • на земята
С кола съм,ще погледна тази карта ,мерси..)))Абе ще е бутане ,дано го намерим,че и часът ми е много рано..и ще пътуваме..))))

Общи условия

Активация на акаунт