Фетална ехокардиография - защо, кога, къде?

• 346 101
  • 844
  •   1
Отговори
# 210
Др. Велковски има свободни часове чак в края на фидината. Поне така ми казаха, когато се обадих да си запиша час. Пробвай да се запишеш при доц. Павлова. Тя също е много добър специалист в същата бивша 3 грацка. Тел. за записване на часове е (02) 9211-211. Желая ти успех! Simple Smile
края на годината? а аз си мислех, че ми е рано да му се обаждам Confused Този телефон за записване при доц. Павлова ли е или на болницата? Hug

# 211
Съжалявам, че едва сега пиша ар. Да това е тел. на регистратурата в самата болница. Но като кажеш, че искаш час за доц. Павлова няма да има проблем да ти запишат за нея, стига да има свободни часове. Аз лично горещо ти я препоръчвам. Успех! Simple Smile

# 212
Здравейте, аз си записах час за д-р Велковски, отговаря на този телефон: "9217-115, Кабинет за ЕхоКГ и Холтер, д-р Велковски". Но понеже излиза в отпуска септември ме записа за 31.08, но аз тогава съм 16-та седмица и ми се струва много рано newsm78. Нали задължително трябва да си 19 или след това?

# 213
Здравейте, аз си записах час за д-р Велковски, отговаря на този телефон: "9217-115, Кабинет за ЕхоКГ и Холтер, д-р Велковски". Но понеже излиза в отпуска септември ме записа за 31.08, но аз тогава съм 16-та седмица и ми се струва много рано newsm78. Нали задължително трябва да си 19 или след това?

Зависи за коя ФМ(Е) искаш да те видят. Най-добре за ФЕ да се отиде в 22-23г.с., защото тогава сърцето се оформя напълно и могат да се видят евентуални малоформации, които се проявяват по-късно.

Имаш 3 варианта:
1.Отиваш на ФЕ в 18г.с. и после в 22
2.Отиваш в 18 и повече не ходиш
3.Отиваш направо в 22г.с.
Успех! Peace

# 214
hailie Hug
и аз четох, че най-рано е през 18, но 16-та Thinking
ще му се обадя да сменим датата Peace

# 215
А ти само ФЕ ли ще правиш при този док или и ФМ? Защото ако и за двете, наистина е по-добре да е след 20г.с.

# 216
Ами той е кардиолог, и само ФЕ ще правя там. Утре ще му се обадя, според мен се е объркал и не е сметнал правилно, че ще съм 18-та седмица тогава.
За ФМ ми казаха наистина след 20-та, за да са развити всички органи и да могат да се огледат добре.

# 217
  • на земята
 barabana ,не се е объркал човека,ФМ се прави от 18-23 г.с.най добре е към 20 да се отиде..)))Но ако става въпрос за ФЕКГ (на сърчицето само се прави)тогава е по добре към 22-23 г.с.

# 218
лаленце мерси Hug казах, че се е объркал, защото когато ми записа час ще съм 16-та седмица. Но определено за сърчицето е по-добре както си написала
мерси на всички, ще си сменя часа по възможност Peace

# 219
  • Варна
И според мен 16 г.с. за ФЕКГ е рано. Аз като си записвах час исках ако може да отида на ФЕКГ и на амниоцентеза с едно пътуване (бях в 18г.с), но не стана. На ФЕКГ ходих в 22г.с. при д-р Маринов в НКБ.

# 220
Благодаря на всички, преместих си часа за 20-та седмица. Д-р Велковски ще бъде отпуска целия Септември.

# 221
  • София
Аз бях останала с впечатление, че на един преглед (за доц.Томова говоря конкретно) се прави ФЕ, но се разглеждат и останалите органи (което би трябвало да означава ФМ)  newsm78 Объркала ли съм се? Иначе още не мога да се свържа с нея да си запиша час. Другия вариант в случай, че не хвана час при доц.Томова е д-р Милена Цолова, някой с мение за нея?

# 222
  • Варна
Аз бях останала с впечатление, че на един преглед (за доц.Томова говоря конкретно) се прави ФЕ, но се разглеждат и останалите органи (което би трябвало да означава ФМ)  newsm78 Объркала ли съм се? Иначе още не мога да се свържа с нея да си запиша час. Другия вариант в случай, че не хвана час при доц.Томова е д-р Милена Цолова, някой с мение за нея?

На мен Томова ми направи и ФМ и ФЕКГ на един път.

# 223
Аз бях останала с впечатление, че на един преглед (за доц.Томова говоря конкретно) се прави ФЕ, но се разглеждат и останалите органи (което би трябвало да означава ФМ)  newsm78 Объркала ли съм се? Иначе още не мога да се свържа с нея да си запиша час. Другия вариант в случай, че не хвана час при доц.Томова е д-р Милена Цолова, някой с мение за нея?

Томова прави ФМ и като специалист по ФЕ прави и нея по време на прегледа.
Така е и при Марков.
Може да се направи и само ФЕ ако си правила ФМ някъде другаде. Много специалисти по ФМ имат съмнения за смущения в сърцето и пращат специално за ФЕ. Тогава не се прави ФМ втори път.

Аз отидох направо при Томова и останах много доволна, но напоследък доста лоши неща чета за нея...

# 224
hailie какви лоши неща? аз се бях насочила към нeя Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт