Фетална ехокардиография - защо, кога, къде?

• 346 102
  • 844
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Благодаря за споделеното, аз успях днес да запиша час при Томова за 5.09 (за ФЕ, пък ако направи и ФМ ще е добре, но спомена, че можело да не стигне времето ?!), като предварително нямах кой знае какво мнение за нея, не бях чела/чувала коментари. Присъединявам се към питането на barabana, hailie сподели моля те каквото знаеш  Peace

# 226
Още като записвах часа по телефона Томова изрично ме попита само ФЕ ли ще искам, или и ФМ. Аз исках ФМ. Като се явих на прегледа пак ме попита дали ще искам пълна ФМ, или само ФЕ. Аз казах пълна ФМ. Много подробно огледа и сърцето, и всички органи на детето, като ми обясняваше какво е това и какво е онова, а същевременно сестрата записваше в един протокол по образец. ФМ при нея струва 100 лв., предполагам ФЕ е по-евтина, защото се гледа само сърцето.

# 227
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=641265.0  Rolling Eyes - това е темата за Томова.

В тези 100лв влиза ФМ+ФЕ и диск със снимки и клипчета.

# 228
  • София
Благодаря за информацията, както и за темата за Томова. Не я бях видяла до сега, извинявам се  Wink

# 229
Само ФЕ при доц.Томова е 50лв.

# 230
  • Бургас
Само ФЕ при доц.Томова е 50лв.
Ти къде я прави твоята?
В Бс има ли някой, който може да я направи като хората?
Почти съм сигурна какъв е отговорът, но все пак да попитам.
Благодаря   bouquet

# 231
Аз ходя само при доц .Снежинка Томова в София.В Бургас няма специалист в тази област.

# 232
  • Berlin
Доц. Томова дали преглежда и деца? newsm78

# 233

Мисля, че не. Но може да се обадиш и да говориш с нея.

# 234
Здравейте!
В 12г.с. съм и съм решила да си направя Фетална морфология при д-р Марков в МЦ "Марковс".
Съжалявам, че използвам тази тема, но забелязах, че има жени, които са си запазили час при него за Фетална ехокардиография.

Въпросът ми е:
горе-долу колко дни преди преглед при д-р Марков... трябва да се обадя и да си запазя час?

Втората ФМ се прави между 18-23г.с, искам да се вмъкна в този период, но се чудя дали да избързвам със записването на час? Прегледът при гинеколожката ми е чак другия месец на 27-ми, ако чакам до тогава, за да ми каже: "Направи си ФМ".... се притеснявам, че няма да успея да си запазя час.

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 17:16 от maminka23

# 235
  • на земята
maminka23 ,запазвай си час за втората ФМ от сега,аз при него ходя ,сега ми предстои третата последна ФМ,но час от днес за след 2 седмици например няма,така че моят съвет е да звънеш и да си запазиш час от сега или поне като станеш 15 г.с.Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност,добър избор си направила за доктор  Peace

# 236
maminka23 ,запазвай си час за втората ФМ от сега,аз при него ходя ,сега ми предстои третата последна ФМ,но час от днес за след 2 седмици например няма,така че моят съвет е да звънеш и да си запазиш час от сега или поне като станеш 15 г.с.Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност,добър избор си направила за доктор  Peace
Лаленце, благодаря ти за съвета!  Hug
Чувала съм много добри отзиви за д-р Марков, радвам се, че и ти ги потвърждаваш.  Peace
Пропуснах първата ФМ (11-14г.с.) - затова ми е много важно да направя поне втората!

П.С.
Ориентировъчно - какви са цените за Фетална ехокардиография (20-22 г.с)?

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 17:30 от maminka23

# 237
  • на земята
Писах ти на лични  Peace

# 238

Мисля, че не. Но може да се обадиш и да говориш с нея.
Преглежда и деца от новородени до големи.

# 239
Влязох в сайта на МЦ "Марковс" и в графа специалисти има две имена с фамилия Марков.
Как да разбера при кого трябва да отида на ФМ - д-р ПЕТЪР Марков или ДИМИТЪР Марков?
Чела съм толкова позитивни отзиви за д-р Марков, но първото име не го знаех и сега не знам кой от двамата е.....  Rolling Eyes
И двамата ли правят ФМ?

Общи условия

Активация на акаунт