Градско лято 2010

• 38 263
  • 251
  •   1
Отговори
# 135
Доколкото успях да прегледам, всичките предложения са за София, ако някой има подобна информация за Варна моля да пише, защото от 2 седмици търся, ваканцията дойде, а още нищо подходящо не съм намерила. Става въпрос за школа, лятно училище........, да е в ценръра, с пеене или рисуване за 11год. дете /5клас/.

# 136
  • дядовата ръкавичка
1  Peace Атмосфера спорт сме ги включили още от самото начало. Вие посещавали ли сте техни летни занимания от кои сте най-доволни?
От къде взимат децата и къде ги връщат след това?
Ако детето ходи само един ден (ако имат предварително обявени заниманията бих се спряла само на определени неща) каква би била цената?

Лени, в "Младост" тръгват от Макдоналдс и ги оставят пак там. В сайта е публикуван маршрута им.
И, да, може да се ходи само в избрани дни, но не знам дали това  се отразява на цената.
На сина ми най-много му харесват гребането и пикника, на дъщеря ми - всичко  Laughing

# 137
Айяла  Peace много благодаря!
ellllito в първото ми мнение има линк към старата тема, там бяха писали едно две майчета от Варна и като че ли от Пловдив ( за последното не съм 100% сигурна) виж посочените от тях неща, за жалост е доста трудно да обобщем информацията и за други градове, макар че ако дадете линкове ще се опитаме да направим и още два раздела  Peace

# 138
Темата е страхотна! Поздравления!

Да добавя нещо за Лъв4етата,понеже ми е инфо от в4ера.Главния организатор ми е колега ,а в4ера се видяхме на турнира в Зимния дворец.Та го поразпитах.
1.Подходящо е за моми4ета според мен.Имат плуване,тенис ,футбол,игри.
2.Махат транспорта,когато става въпрос за индивидуално записване защото не им излизали сметките.Явно много се товарят таксите .
За да не се повтарям сега няма да пиша(не погледнах сайта им),но в4ера взех брошурка на Лъв4етата с цените и мога да ги препиша ако има нужда Peace

lavender, понеже и тие взехме такава брошура от турнира, а и миналата година от градината са ходили на плуване организирано от Лъвчета, та съм решила тази година да го запиша нашия.
Но да те питам при групово записване, ще има ли транспорт?
Понеже Спартак и на мен ми е далеч.
Благодаря предварително.

# 139
  • Germany
Страхотна информация! Записвам се да следя и се връщам да чета Simple Smile

# 140
  • sofia
Gigi,

доколкото разбрах взимат децата групово само ако ги взимат от градината.Ето сега имат плануван лагер за седмица и знам,4е си ги взимат от там.Е,ние пропускаме ,щото не се налага .
Но август градината по4ива ,съответно ще трябва да си го водя на място до Спартак,не ги взимат от определени места или от домовете ни.Въпрос на тяхна преценка Peace
Аз оба4е ще звънна скоро пак да питам Hug
Сам по себе си Спартак не ми е дале4е ,но трафика по това време (9.00 и 16.00)е убийствен и мисля да си спестя задръстванията .На детето също.

# 141
В първата информация от колонката има прикачен файл, вижте го. http://www.sofia.bg/pressecentre/press.asp?open=10&sub_open=47177&nxt=0

# 142
Видях по-горе, че е коментирана лятната Академия на лъвчетата!
http://www.dfclavchetata-bg.com/program.php

Синът ми ходи две години поред и беше супер доволен. Сега мрънка, че това лято няма да може да отиде.
Доколкото знам организират по градини, но може  и сами да си запишете детето. В сайта сигурно има координати, ако няма мога да дам телефона на шефа/пазя го/.
Синът ми ходеше по 2 седмици. Имаше и други дечица, които ходеха по повече време. Трябва да се разберете с организаторите  за мястото, от което ще минат да ви вземат с микробусчето. Не е задължително да ги водите на Спартак сами. Поне миналите години беше така.
Сега го няма синът ми да го питам за храната, но се учудих като прочетох тук за пици и хот-дог. Със сигурност ги водеха в ресторант Българка на обяд.Чувала съм за таратор,супи, скара...Следобяд им дават закуска. Всички треньори са с лиценз. Самуил много се забавляваше, чустваше се спокоен и намери много приятелчета.
Момичетата по-горе са писали за програмата. Сутрин по избор футбол или тенис, следобяд плуване  и игра на детския кът.
Знам, че организират и лятна детска градина, но за нея не съм запозната с подробностти.

Ако нещо ви интересува ще питам синът ми! Peace
За пиците и хот-дога можете да видите сами в галерията от 2009 год.

Лени,  bouquetза положените усилия.

Да добавя нещо за Лъв4етата,понеже ми е инфо от в4ера.Главния организатор ми е колега ,а в4ера се видяхме на турнира в Зимния дворец.Та го поразпитах.

1.Подходящо е за моми4ета според мен.Имат плуване,тенис ,футбол,игри.
2.Махат транспорта,когато става въпрос за индивидуално записване защото не им излизали сметките.Явно много се товарят таксите .

Градината ни по4ива август и аз се ориентирам към спортни градски лагери .НО! Басейн Спартак ми е дале4е и ще съм благодарна ако ми подадете инфо за нещо в Изто4ните райони PraynigИнтересуват ме и
заниманията на Червено знаме през лятото.Имало безплатни по някаква държавна програма  newsm78
За да не се повтарям сега няма да пиша(не погледнах сайта им),но в4ера взех брошурка на Лъв4етата с цените и мога да ги препиша ако има нужда Peace
Моля попитайте колегата как ще е храната тази година защото миналата не беше много здравословна.От горния пост пише за супи, таратори и скари - нещо ,което липсваше миналата година.Благодаря предварително!

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 22:14 от bsj

# 143
  • sofia

Ок,ще питам да,храната не я бях помислила и даже се изненадвам от себе си колко съм отвеяна Close

# 144
Нашето градско лято е вече факт:занималня АЙЛИ,на ъгъла на Гладстон и А.Кънчев.Всичко което мога да кажа за тях е,че дъщеря ми ги обича!  :love00Аз ще проучвам спортните предложения защото лятото е дълго, а отпуските кратки Mr. Green :

# 145
  • София
yan4eto , би ли казала нещо повече за тази занималня. Мнго близо е до работата ми-заинтиригува ме.
Моят син наесен ще бъде първокласник-смяташ ли, че заниманията, които предлагат там, са подходящи за дете на неговата възраст?
И, ако може, би ли ми дала точен адрес-мога да отида да проверя на място за какво става дума.

# 146
Това е езикова школа.Имат сайт и блог на занималнята.Попаднахме там случайно миналата година преди 1 клас по същата причина.Много е удобно за мен.Сега сме отново там защото дъщеря ми наистина много ги харесва!

# 147
  • с/у ОколоМръсТното
1  Peace Атмосфера спорт сме ги включили още от самото начало.
Лени, в "Младост" тръгват от Макдоналдс и ги оставят пак там.

това е мног удобно.
лени и аз си харесах едно-две нещица.

не знам дали е казвано вече...
В голф базата в Ихтиман предлагат карта за обучение за яздене. И после - маршрути в природата. Не беше скъпо... 80-110лв. за поне 10-ина урока, в рамките на месец, да речем.
Но си има едно 50км. до там от София.

# 148
  • Germany
Момичета, много ми хареса програмата на Атмосфера спорт и спирката им на Макдоналдс в Младост ми е много удобна. Моля, който има отзиви за тях да сподели. Аз вече резервирах място за седмицата след 4 юли, че преди това са на море и искам до тогава да събере повече впечатления.

# 149
  • София
Шани, а това дали го няма и в Банкя?
Аз да си призная не съм ходила до хиподрума.

Общи условия

Активация на акаунт