Градско лято 2010

• 38 255
  • 251
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Рових, гледах - и съвсем се ошашках.. newsm78
Не намирам никъде морски лагер край Варна?

Някой знае ли ги?
magarence, тази занималня /  http://igralnica.webnode.com/ /е на наша съфорумка. Има доста интересни дейности, но не са класическия детски морски лагер. Предполагам, че може да ти помогне в търсенето. 

# 181
  • София
Здравейте!

Една приятелка ми каза за ето тази занималня. Тя е артаджийка и беше ходила там по работа да рисува. Има много добри впечатления за мястото. Може на някой да му допадне като вариант.

http://md-2001.com/index.php?option=com_content&task=view&am … =30&Itemid=77

Четох, че лятната занималня е за деца от 5 до 12 годишна възраст, което мен не ме устройва, защото Криси ще е на 4 това лято, нашата градина лятото има сборни групи юни и юли, а пък август въобще не работи и затова започнах да се оглеждам за някакви алтернативи, но вероятно ще си се гледаме вкъщи това лято с децата.

Аз имам лични впечатления от образователен център МеДиа. Синът ми беше на английски при тях тази година.
1. В цената ми бяха включили часове (по 20 лв на час), които не изпълниха.
2. Веднъж закъснях с 10 минути да го взема и детето (7г.) беше изхвърлено като мръсно коте да чака на студа и на улицата само.
3. Не зная каква е Артшколата, но накрая на годината имаха концерт, който представляваше: над 50 деца на сцената, които се надвикваха пред микрофона - просто кошмар. Имах намерение да запиша сина ми в първи клас в 144 и затова го изведох от врявата веднага след участието му.
4. Базата им е... малко странна - нещо като малко по-голям апартамент. Извеждат децата на площатката и започват да ги коментират. Бая грозничко е от гледна точка на дебеланката с количка на съседната пейка.
И накрая и цената им беше доста соленка.

Исках да попитам някой има ли впечатления от занималня "Хвърчила" в Младост
или от занималнята, която са обявили "Палавници" (бивши "Патиланци")

Интересува ме дали имат някакви занимания на английски, извеждат ли ги навън, с какво ги хранят, какъв е контролът (да не се бият или обиждат) и самите деца доволни ли са.

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 11:00 от AnMary

# 182

2. Веднъж закъснях с 10 минути да го взема и детето (7г.) беше изхвърлено като мръсно коте да чака на студа и на улицата само.

Това сериозно ли? Само? Къде бяха овците?

# 183
Valia_li съгласна съм с констатациите ти. МеДиа малко се надскочиха в последните години и за жалост това им се отрази на качеството, в началото бяха доста по-добри и ентусиазирани.
Това с обсъждането на децата и аз съм го виждала(чувала) и на родителите не прощават ще знаеш  Rolling Eyes, преди се разхождах в градинката пред съвета  Twisted Evil
Иначе наблизо имат занималня и Оксиния- в блока срещу Кауфланд на другия край, близо до Хвърчилата. А за тези, за които си питала нямам идея за жалост.

# 184
  • София
Иво днес приключи първата си седмица при "Лъвчетата".
Доволна съм, той също.
Цялата организация на деня ми харесва. Децата са под постоянен надзор, занимават ги добре, хранят ги  Wink .
През целия ден с тях бяха двама души-приятни, усмихнати млади хора. Отделно ги тренират други.
Не знам точно в кой момент Иво се е научил да плува, но след четвъртия ден разбрах, че вече може да плува, при това-в два стила (това за двата стила-по негови думи)  Shocked . Е, техниката трябвало още малко да се усъвършенства (каза баткото), но не можах да повярвам какво са успели да направят с детето ми за толкова кратко време. Иво не можеше да плува-само риташе с крачета, с плувки на ръцете и дъска.
По-нататък, живот и здраве, ще го запиша пак. Следващата седмица ще разнообразим с гостуване при бабата.  Simple Smile

# 185
  • София
Нямам преки впечатления от център МеДиа, но това което казвате наистина не звучи добре, очаквах повече.

# 186
  • Sofia
Здравейте , инфо за плаж в София няма ли да публикувате?

# 187
Рових, гледах - и съвсем се ошашках.. newsm78
Не намирам никъде морски лагер край Варна?

Някой знае ли ги?
magarence, тази занималня /  http://igralnica.webnode.com/ /е на наша съфорумка. Има доста интересни дейности, но не са класическия детски морски лагер. Предполагам, че може да ти помогне в търсенето. 

Благодаря!
Изглежда интересно - сигурно ще се възползваме..
Обае ми се иска да го пратя някъде наблизо с преспиване..Wink

# 188
  • Варна
Магаренце тук предлагат летен лагер. Информацията в сайта е за 2005, но съм сигурна че и тази година ще има. Синът ми ходи там на езда и ни предложиха лагер.
http://www.bulgarian-tourism.com/fanagoria/

# 189
Здравейте , инфо за плаж в София няма ли да публикувате?

Щеше ми се да можем да публикуваме, ама....
Не знам поради какви причини едно от най-хубавите местенца - къпалня "Мария Луиза" пустее вече 2-ра, та дали не и 3-та година в самия център на София.
Иначе на басейн можете да водите децата на Спартак, на Дианабад, на Макси, в Левски Г (имаше някакъв готин басейн, но не помня името), на Червено знаме, басейн Леда, доколкото помня и на Горублянско ханче мисля че минвалото лято направиха нов басейн и е чистичко ( това е малко след Практикер, веднага след разклона за Дружба). Изобщо има басейни в София, но пак не са достатъчно.
Не зная дали работят и закритите - Октомври и в Спортната палата на бул.Левски newsm78

# 190
Даа, много жалко за Мария Луиза, много добре го бяха направили, после казаха, че вече ще бъде частен клуб, сега не знам какво е. 
На Спартак има безплатно плуване за деца всеки вторник (или понеделник беше) и четвъртък от 10ч.

# 191
По мое виждане сега "Мария Луиза" пустее и буренясва на воля, което е поредната простотия и гавра. Едно прекрасно място, което с още малко инвистиции би станало перфектно, но дори и в стария си вид ставаше доста добре. Сега е едно ... нищо, една дупка насред прекрасното го заобикалящо пространство, явно пак някой не е взел нужната комисионна или пак нещо се объркало  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil и вместо да е място за страхотно прекарване на столичани, каквото беше за известно време, сега е запуснато и тъжно  Sad
Но малко ли са абсурдите в столицата, та на това да се дивим...
Спартак и Леда са ми далеч, ще пробвам другите дестинации.

# 192
Zapis za da ne vi izgubia i da moga da spretna veselo liato i na moite palavnici:)

Запис за да не ви изгубя и да мога да спретна весело лято и на моите палавници Simple Smile

––––––––––––––

Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 00:01 от Vivi

# 193
  • ride my bike...
Записах дъщеря ми на лагер в Сладка вода /близо до Варна/
http://www.sladkavoda.com/lageri.php
Но все търся повече информация, ако някое детенце е ходило.. Rolling Eyes

# 194
Ето малко повече информация за конната база в Кокаляне http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=224396&id=128376600154  Peace

Общи условия

Активация на акаунт