Градско лято 2010

• 38 239
  • 251
  •   1
Отговори
# 195
Вчера записах сина ми в "тенис клуб  Малееви" - за три дни пробно. Ако му хареса другата седмица ще продължи. Мисля че ще му се отрази добре една спортна ваканция след училище.
http://www.maleevaclub.com/sport_events.html

# 196
Пепси, благодарим за линка и ще се радваме и на отзиви дали му е допаднало на детето, а аз моля вълшебната фея да обнови линка на Малееви в първия ми пост Praynig Peace

# 197
 Може ли някой да ми препоръча детски летен лагер ,занималня около Кръстова вада/София?
Като ориентир квартала,се намира в района на Хладилника,Лозенец,Южният парк.

# 198
  • София
Лени, добавих.

babyrose, ако детето има желание за спорт можете да разгледате линка, който е дала pep_si.
Цитат
1. Тенис лагер – от 31 май-15 септември (седмичен абонамент),
такса:120  лв.на седмица/на дете.

Заниманията се провеждат от 10 - 16 ч. от понеделник до петък и включват:
четири часа тренировки по тенис от 10-12 и 14-16ч.,
обед и почивка от 12-13ч,
от 13-14ч занимания по физическа подготовка, таекуондо,водна гимнастика,  екипни състезания,

кик бокс, дискусии на теми  „Аз и света около мен”.

Адреса е
Цитат
Тенис клуб "Малееви"
Бул. Никола Вапцаров 57
София - 1407

# 199
AnMary blagodaria ti ,vidiah go i az,no ne mislia, che shte sa mnogo radostni da igraiat tenis po zadaljenie, 4 chasa na den....kato chast ot programa moje ,ama cial den tova  newsm78....shte me zamervat posle s hilkite Crazy

# 200
  • София
Аз се замислям за водни спортове. Но на мен всички басейни са ми далече.
А за тениса... моята проявява желание от време на време. Искала. Но не знам ако реша да я запиша колко ще издържи Simple Smile А и лагера едва ли е за начинаещи.

# 201
Преди 2-3 години имаше занимания по водна топка на басейн Диана и  плуване за по - малки деца. Предполагам сега също. Но са само по 1 час и някой трябва да води и прибира детето.

"А и лагера едва ли е за начинаещи"
Увериха ме че в първия ден се прави "преглед на знанията" и децата се групират според степента на напредналост в спорта. Синът ми също е ходил досега инцидентно на 2-3 урока с треньор, но това водене и прибиране по за час ми е много натоварващо и като време и като финанси.

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 16:56 от AnMary

# 202
  • София
Имат ли екипировка? Т.е. може ли да се наеме тенис ракета?

# 203
Имат ли екипировка? Т.е. може ли да се наеме тенис ракета?
В това бъди сигурна, все пак Малееви са професионалисти. Ако детето се увлече и има талант, тогава можеш да търсиш екипировка, но в началото ако нямаш такава не те съветвам да купуваш.
Боби тренира една година тенис под мое давление и накрая се отказа... не мога да го виня, този спорт не е за всеки и аз го знам от личен опит. Сега Лъчи ме врънка - тенис, та тенис, ама няма около нас подходящо място на закрито. А в тези жеги навън не бих го оставила.

# 204
  • дядовата ръкавичка
Същият спортен лагер се организира и от тенис-училището, което посещава сина ми вече трета година, (независимо, че и той май не е роден за тенинист). Но докато все още зависи от мен, ще ходи  Naughty, иначе толкова време и усилия ще отидат на вятъра.

http://ngta.bg/

Намират се в Малинова долина. Базата е съвсем новичка. Не е нужно да имаш собствена ракета. Треньорите са много симпатични. Преди месец направиха и басейнче, само не ми е ясно какви тренировки по плуване ще се провеждат там, защото басейнът е съвсем миниатюрен - около 10 м. дължина  Thinking. Смятам да запиша дечковците за една седмица.

# 205
Привет,    bouquet Искам да попитам дали някое дете е ходило миналата година на лагер(доколкото рабрах и миналата година е имало такъв), организиран от тази фондация? http://www.artofliving.bg/bg/news/35-news.html Ще съм благодарна, ако някой сподели Heart Eyes

# 206
Относно спортния лагер в "тенис клуб  Малееви", синът ми се върна супер доволен. Преди обяд са играли навън, а след обед - на закрито, защото е било горещо. Между 13-14 ч. има занимания по други спортове по избор - футбол, фитнес, йога може би и още нещо. Всеки петък - 1 час водна гимнастика в " много голямото джакузи". Тенис ракети се предоставят от клуба. Естествено децата, които са напреднали си идват със свои.

# 207
  • София
Може ли някой да ми препоръча детски летен лагер ,занималня около Кръстова вада/София?

Виж това http://www.sofiachess.com/joomla/index.php?option=com_content&am … d=33&Itemid=2
моят син ходи там - голяма част от времето играят на стадион Раковски плажен футбол и др игри. През останалото време играят шах или решават шахматни задачи в клуба, който е точно до входа на стадиона. Нямат осигурена храна и транспорт. Повечето деца са май 2-3-4ти клас. Има и по-малки и по-големи.

# 208
  • София и там където не се пуши

Виж това http://www.sofiachess.com/joomla/index.php?option=com_content&am … d=33&Itemid=2

Аз това исках да видя дали някой го е предложил и все забравях. Много отговорни момичета. Редуват шах с много игри .

# 209

моят син ходи там - голяма част от времето играят на стадион Раковски плажен футбол и др игри. През останалото време играят шах или решават шахматни задачи в клуба, който е точно до входа на стадиона. Нямат осигурена храна и транспорт. Повечето деца са май 2-3-4ти клас. Има и по-малки и по-големи.

Ami da kaja chestno moite nikoga do sega, nito sa proiaviavali interes kam shaha ,nito pak znaiat kak da igraiat na nego.Tova ima li znachenie?Ne vidiah ceni i rabotno vreme,moje li da spodelite?

---------------
Пишете на кирилица.

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 15:55 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт