Тук никъде не мога да намеря Пентаксим. Личната на Иван каза че нямало във Враца а в аптеката че били внесени малко бройки. Дори в детското нямало Хепатит Б да бият на бебенцата като се родят
В абсурдна държава живеем наистина. Приеха да се спират помощите на родители които не ваксинират децата си, пък то държавата не може да осигури ваксини Тео честит рожден ден!. Бъди много щастлива и обичана
Тук не вали все още и дори грее слънце/ да не повярваш за нашия край
За възпитанието- стигам до извода че всичко си е до възраст. Али винаги е бил много добро дете, но от 2-3 месеца вече постоянно е сърдит и се тръшка за всичко и си мисля че е влязъл в такава възраст. На Иван съм му говорила сериозно няколко пъти защото ме стискаше докато сучеше и наистина разбира като съм сърдита
И моята коса много пада, но това не е ли свързано с раждането, а не с кърменето? НАли през бременноста не пада толкова и сега наваксва.
Герганче къде са тези курсове и има ли някаква програма. Ти с бебка ли ходи- да взема и аз да се закарам до там с децата
Отивам малко да пошетам

Еми да ти кажа доволна съм си от женицата. Набляга на хомеопатията, за което мен може само да ме радва
В4ера казали моляти се на мъжа ми , 4аааак във вторник щели да я погледнат в завода, нямало кой да я гледа събота и неделя 

)))).
Аз изобщо не се притеснявам, че до момента изобщо нямаме бита ваксина. Сега пак ще отлагаме, понеже трябва да мине време след АБ. Вероятно чак през юни ще сложим първия прием.
Като свърши взех Саносан.Шампоан ,сапун и олио за след баня.Доволна съм.
та като цяло ще съм на тръни поне до утре, дано само с това се разминем