Много мрачно това време, днес май няма да се ходи на разходка
Ще пазим къщата и ще гледаме Бианка и отчаяните съпруги 
Tatitt , и нашето момче се е будило по този начин няколко пъти, дори се е случвало да проплаче насън, даже и без да се буди. Наистина много гадно му става на човек, пък и се замислям какво толкова сънува, че и да го плаши чак
Голямото гушкане в случая много помага на малките душички. edna ot nas , и аз се опитвам да обяснявам на Ицко нещата, въпреки че съм убедена, че и грам не ме разбира
) Иначе съм виждала ужасяващи ситуации в парковете - малки дечица удрят майките си, едвам говорят, но знаят по някоя друга псувня...
Сиси, напълно споделям мнението ти за плашещия хаос (който в нашата мила родина е нещо нормално ). Съгласна съм и за майчинството. Няма по-хубаво за детето от това, да расте в първите години с майка си. Но то и да искам да го дам на ясла или градина няма как да стане - както знаем всички места просто няма достатъчно
На наши познати детето го приеха преди седмица някъде ( то е на 3 и половина ), а са се записали, когато е бил на 5 месеца. 
Относно цеденето аз нямам избор да не се цедя - малчо се храни само с изцедена кърма от самото начало почти и за да поддържам лактацията пада голяма хамалогия
Да видим до кога ще изтрая gitadam , това с дрешките взех да го приемам за нещо нормално вече. То почти нямаме дрешка, която да не се е смалила поне малко след прането. Ние в момента носим размер 9-12 месеца и подозирам, че съвсем скоро ще му станат малки. Но в началото беше по-голям проблема при нас, аз бях взела дрешки за новородено, подаръците, които му подаряваха също бяха с такива размери, а той взе че се пръкна 5 кила мъж, че и дълъг

Зузу, много ги бива тези педиатри да шашкат майките, то и без т'ва малко ни трябва. Моето мнение е, че не може всички деца да качват по кило всеки месец, още повече, че ударно се качва първите два -три само. Щом има доволно напишкани памперси и ако редовно, играе си детето и е жизнено, може да поизчакаш още някоя друга седмица. След като хапне бебка, остава ли неисукано мляко в гърдите? Това може да покаже донякъде дали и стига
Може да отидете след десетина дни пак да я измерите и евентуално вече ако не е качила пак много, да мислиш за захранване. Разбирам те много добре, и аз вчера ходих да мерят малкия и се оказа, че за 15 дни е качил някакви 80-90 грама. Посъветваха ме дам АМ
Но знам, че имам кърма и ще продължа да упорствам 
Герганчето, и аз нещо не с ориентирах за такава тема
Хубав съботен ден ви пожелавам

Нахраних беб, и аха да излезем иии изненада... заваля дъжд!!!
дали не е от онези много гъстите, които едва се размазват, видях, че имат и слънцезащитно мляко 200мл, дали няма да е по-добър и удобен вариант?

Не стига ,че косата ми сама си пада,ами и малката и помага.