True Blood-в очакване на 3-ти сезон-22 тема

• 16 560
  • 720
  •   1
Отговори
# 255
Оле, майко! Оле, майкоуууу!  #Silly smile3538  Ох, красоти, с изключение на новото гадже на Тара  Sick

Хахаха, Джесика как си прибира оня в къщи  hahaha Ерик много мъжкарски го дава...за Вълчо няма да говоря, щото ще умра отново  smile3544

Ах, какъв прекрасен момент  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 11:09 от mamakaty

# 256
Кате, вече шти викаме Ката Гифаджийката  Mr. Green Много, много добро, много! Даже към Франк нямам забележки.

# 257
Уау,трейлъра е просто уникален.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А Ерик...... smile3544 smile3544 smile3544

П.С Цеци,как беше концерта?Нищо не казваш.

# 258
Уау,трейлъра е просто уникален.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А Ерик...... smile3544 smile3544 smile3544

П.С Цеци,как беше концерта?Нищо не казваш.

Ооу, Трайки, много добър концерта, много!  Party Както се казва "Пущи метъл да изгинеме"  Mr. Green  hahaha

# 259
Охххххх тоя трейлър....направо ще ни уморят.
Извод 1-Джейсън не е станал по-умен.
Ама Суки как бяга от Вълчо...как не ми се падне на мен така да си бърша пода и да ме издебне ...зад някой Вълк или вампир,да видим ще бягам ли.Ама няма как да ми се случи...не бърша под Joy
Ерик много ме накефи как изнуди сука да го покани.

# 260
Охххххх тоя трейлър....направо ще ни уморят.
Извод 1-Джейсън не е станал по-умен.Ама Суки как бяга от Вълчо...как не ми се падне на мен така да си бърша пода и да ме издебне ...зад някой Вълк или вампир,да видим ще бягам ли.Ама няма как да ми се случи...не бърша под Joy

hahaha

Айкде, гугутля, аз лека-полека отлитам  Hug

# 261

Ами хайде,преведете ни го де.Аз не разбрах какво точно й каза,обаче изглеждаше доста.....заплашително. Whistling

# 262
Хелоу, хелоу! Явно аз съм най-бърза с прибирането  Mr. Green

Срещата беше великолепна!  Hug Филмът също беше много добър, като се има предвид, че две от присъстващите, а именно Зиса и Дю, се изживяваха като пуканкоядци (Зиса основно като пуканкоразсипвач  Mr. Green).   hahaha hahaha

Много ще извинявате, че няма веднага сега да кача снимките, ама мосю С не е сложил програмата за автоматично сваляне в Пикаса, та или довечера, или утре сутринта ще си получите извънредното събитие в снимки.

Дотогава мога са мо да кажа, че всички, които не успяхте да дойдете много ни липсвахте! Клуб "Гугутка" форевър  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ПП Сега отивам да чета "Мъртви преди мрак".  Wink

# 263
Ох,аз изобщо не се съмнявам,че сте се разбили. Laughing "Гугутките" са №1. Hug

Кажи сега Зиса с краставица ли дойде? Whistling

# 264
  • гр.София-Красна поляна
Юхууу би,ей ме на. Hug
Срещата беше супер, много се радвам,че видях Цецету,Командира,Дю и Бебс. Hug
Пуци,хванах правилния рейс и се докопах до нас. Laughing
Кате,много се извинявам,че ви събудихме ама се чухме поне. Wink

# 265
Срещата беше великолепна!  Hug Филмът също беше много добър, като се има предвид, че две от присъстващите, а именно Зиса и Дю, се изживяваха като пуканкоядци (Зиса основно като пуканкоразсипвач  Mr. Green).   hahaha hahaha

hahaha hahaha Има си хас, Зиса да не се докаже  hahaha Как си викахте - по имена или по никове  Laughing Аз по жицата бая се старах да изричам имената ви - в един момент обаче явно съм казала Командир, щото бат`Емо ме пита с кого съм говорила, аз му викам с една кака /макар, че бяха няколко  Mr. Green/ А той пита "А тя командир ли е?"  hahaha

И аз пак да питам, би, кой филм гледахте  Blush

Ау, обаче ми направихте следобеда върховен. още съм в супер настроение от обаждането  Hug Дано да не съм ви разбила със североизточния си акцент  Blush

# 266
  • гр.София-Красна поляна
Като,Мисия Лондон гледахме би.
Много хубав филм и смешен и пуканките ми ойдоха би. Mr. Green
Говорехме си на никове предимно и тук таме на име.
Мога да кажа,че съм очарована от сви гугутки. Hug

Трайки,Зиса отиде без краставица,от бързане я забрави.
Дет се страхувах,че ще се загубя та отидох първа би.

# 267
Така,така........ newsm78 Я кажете кога успяхте да си размените тел.и аз къде съм бляла Thinking  И аз исках обаждане......... Crossing Arms

# 268
Трайки, снощи на лични с Командира си разменихме цифрите  Mr. Green Страхотна изненада ми направиха гугутките. Следващия път не изпускай сбирка  Hug
А как е Шарко?! Такова ли е в крайна сметка или сте здравички?

# 269
Трайки, снощи на лични с Командира си разменихме цифрите  Mr. Green Страхотна изненада ми направиха гугутките. Следващия път не изпускай сбирка  Hug
А как е Шарко?! Такова ли е в крайна сметка или сте здравички?

Оф,тази наша историческа шарка ooooh! В четвъртък го водих на лекар и нищо му нямаше.Мислех утре да го пускам на ясла,но от вчера забелязвам едни пъпчици по кръстчето му и около дупето. #Crazy Вероятно ще изчакам още няколко дни.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт