True Blood-в очакване на 3-ти сезон-22 тема

• 16 529
  • 720
  •   1
Отговори
# 270
Душичка мила! Явно под прекритие ще я изкарате  Wink Абе, Танчик, да не е някой обрив, би? Ситни ли са? Шаркините пъпки са като от блатен комар по дунавски полета - с воднисти връхчета.

# 271
Уоу, ей ме на и мене! 
Гледам Зис, прибрала си се, бравос, мислих те дали Фана рейса  Mr. Green
Да кажа и аз, сичкото гугутки много готини  Hug
и Кате, извинявай и от мен, че те събудихме, а Трайки, другият път с нас!

# 272
  • гр.София-Красна поляна
Лелеее,сега изгледах трейлъра биии,помооооощ. smile3544
Къде се събуди мойто Били би?
Ши и оскубя космите по ушите на тая Лорена би. newsm29
Билииии,дръж се би,ида бииии,сега я утепах тая би. smile3540

# 273
Душичка мила! Явно под прекритие ще я изкарате  Wink Абе, Танчик, да не е някой обрив, би? Ситни ли са? Шаркините пъпки са като от блатен комар по дунавски полета - с воднисти връхчета.

Ами и тези са с връхчета.Не са много едри,не са и съвсем ситни.Пък и незнам от какво може да се е обринал-нищо ново не съм му давала да яде,нито памперсите съм сменяла,нито прахта за пране....... Thinking

Ох,незнам вече. Confused

Абе гугутки,я кажете сега по колко бири изпихте преди и след филма? Whistling

# 274
  • гр.София-Красна поляна
Трайки,щом са с връхчета шарка е да знаеш.
Айде бързо да му минава без много зор. Wink

ПП.Дю беше довела две нейни приятелки та да ли ни сметнаха за ойларипи...незнам.

# 275
Бе ко ми се извинявате, би?! Телефонната ми линия денонощно е открита за вас  Hug Направо се преносох при вас, би. Егаси кефа дето било. А после да ми разправят, че нета не сБира хората  Wink

Зиско, нидей се пени, душко! Аз като го гледах Билиту ко стреснато гледаше или ще избяга или ще се гътне, ама с пръст няма да я докосне тая с косматите уши  Mr. Green

Танчик, недей се терзай. Ти отбягвай обилното къпане, пък ако избият още ходи пак на лекар да ги види, ама хубаво да гледа... То тия докторя...Нашата дори не пожела да го водя в кабинета, че да не носи заразата  Shocked По жицата се лекувахме.

# 276
  • гр.София-Красна поляна
Въй би Като,пепел ти на клавиатурата би.
Как ше се гътне би Билито,аз ко ше правя после би?
Трябва да ида да се закопавам при него да сме заедно форевър би.

ПП. Аз пих две бири и ми бяха достатъчни да се чудя туй ли е моста или не.

# 277
Ако се окопайте двамца, после като феникси ще възкръстните - нали това е техниката при тях - двамцата в окопа и после Зиска с нов чифт зъбки  Mr. Green Да рупаш пуканки по-стабилно и да не ги пилееш, мър. Ей, сладурани. Ма кви гласчета имате, гугуткини направо  Joy Пък Ирка Командира направо имам чувството, че и по глас я познавам, тц-тц-тц...

# 278
  • гр.София-Красна поляна
Командира е една слабичка,мъничкаааа. Hug
Изобщо не можеш да предположиш,че зад Командир стои една крехка Пуци.

# 279

ЧугунЛейди Joy

# 280
hahaha hahaha Има си хас, Зиса да не се докаже  hahaha Как си викахте - по имена или по никове  Laughing Аз по жицата бая се старах да изричам имената ви - в един момент обаче явно съм казала Командир, щото бат`Емо ме пита с кого съм говорила, аз му викам с една кака /макар, че бяха няколко  Mr. Green/ А той пита "А тя командир ли е?"  hahaha

И аз пак да питам, би, кой филм гледахте  Blush

Ау, обаче ми направихте следобеда върховен. още съм в супер настроение от обаждането  Hug Дано да не съм ви разбила със североизточния си акцент  Blush

Joy Joy Joy Чух те кат каза "Командирш", мда. И я стига глупости, акцент, дрън-дрън.  Hug

Танчик, извинявай, поемам цялата отговорност за липсата на обаждане и до теб  bouquet. Аз на Ката взех телефона да й се обадим, щото вчера много рев изкара и тя покрай браточките и да я освежим, пък и съвсем нямаше начин да дойде. А ти другия път направо идваш, не ми се обяснявай. Ше идем в зоопарка  Mr. Green

А бири пихме скромно, общо взето, по 2, но се убедих аз лично, че сме сериозни бираджии, както и трябва.

ПП Бре тая палавница Суки, още на 65 страница си показва гащите!  hahaha

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора. - дайте път, дайте пъъъът!

# 281
  • гр.София-Красна поляна

ЧугунЛейди Joy
hahaha hahaha Баш,баш - Бетонь Мадмоазель

# 282
Ако се окопайте двамца, после като феникси ще възкръстните - нали това е техниката при тях - двамцата в окопа и после Зиска с нов чифт зъбки  Mr. Green Да рупаш пуканки по-стабилно и да не ги пилееш, мър. Ей, сладурани. Ма кви гласчета имате, гугуткини направо  Joy Пък Ирка Командира направо имам чувството, че и по глас я познавам, тц-тц-тц...

Стига бе, верно? Crazy На Зиса гласчето е като камбанка направо, Тъкмо се заформям да тръгвам, звъни телефона: "Пуци, Зиска съм, аз вече съм на спирката, пък то само 12:08"  hahaha hahaha

ЧугунЛейди Joy
hahaha hahaha Баш,баш - Бетонь Мадмоазель

rotfImbo Лейди, бря, де мадмоазель!  Crossing Arms

Ти понеже си двойник на Митьо Крика, нали... Joy Joy Joy И какви сиииини очиии имаш, пу, пу, пу!

Ей, ама наистина се усещаха важни липси, така да знаете! Другия път поне управителния съвет да се събере целия  Heart Eyes

# 283
Браво гугутки!Супер среща сте си спретнали Hug
Трайки-моя син от снощи е официално с варицела!Като калинка е милия,чама много енергичен,сега цяла седмица до обед ще се гледаме у дома.

# 284
  • Срещу планината:)
 Прибрах се bowuu Успях да си хвана автобуса,дори видях,че последният е бил в 20ч.Следващият път ще знам  ooooh! за да не препускам така
 Много се радвам ,че се срещанахме smile3525 Вече тръпна в очакване на следващата в зооградината  Laughing

Кате,Кате
много до късно нанкате,ми кво ще правите цяла нощ  Party

Трайки
чувала съм че пъпките избиват като му дадеш червено вино да пие  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт