True Blood-в очакване на 3-ти сезон-22 тема

• 16 526
  • 720
  •   1
Отговори
# 285
Радвам се, че сте си изкарали хубаво на срещата. Сега ще чакаме снимкиииииии   Hug

Трейлъра е много готин \жалко че не разбирам всичко което си казват   Tired \

П.С. Между другото и аз наскоро гледах Мисия Лондон на кино, добър филм са спретнали, много ми хареса  Simple Smile

# 286

ДОБРО УТРО
ох не съм ви забравила.мн  милипсвате.Е и  дневниците изпуснах

# 287
Дубрютър, дами! След малко се заемам със снимките  Laughing

Ооо, Танче! Къде се губиш пак?

# 288
Дубрютро!
Страхотен дъждовен ден. Само за пред компютъра  Wink
Алоууу, гугуткен-председателката! Цяло лЕто на вилата ли ще го раздаваме, хм. Как е семейството? Да не стана вече свеки?  Wink Внуците на път ли са  Wink
Ирко, чакам фотоси с нетърпение  Hug

# 289
Много як трейлър, ама много, вчера припаднах Mr. Green
Инак да ви кажа добро утро и срещата беше много яка вчера Heart Eyes

# 290
ЧАСТ ОТ КЛУБ "ГУГУТКА" ПОСЕЩАВАТ КУЛТУРНО-ОБРАЗОВАТЕЛНО СЪБИТИЕ

Ето снимките, някои не са на фокус, за което сори, ама кво да се прави  Embarassed

Деми, успя ли поне да се наспиш вчера?

# 291
Много як трейлър, ама много, вчера припаднах Mr. Green
Инак да ви кажа добро утро и срещата беше много яка вчера Heart Eyes

То не е било от трейлъра, би Деми  Mr. Green Чувам бира сте жулили, а и като усетих настроението по гесеме-то  Party  Wink

# 292
Добро утро и от мен! Ох,давайте снимките да се събудя малко,че снощи до 4.00 часа си чатих с един.......нигериец Mr. Green и сега картината ми е доста замъглена. Tired

Днешните новини:

Интервю в Туитър със Сам

Алън Бол и Опра Уинфри в общ проект

Алекс говори за гей-сцена в 3-ти сезон

Мариана Клавено разказва за снимките със Стивън

Малко нови снимки на Райън

# 293
  • Срещу планината:)
 wavey Привет,

Танче какви са тези ранни зори в който си станала  Hug

Кажете на финала на трейлъра Бил като се обажда на Суки -Казва: "Суки ти не се опита да ме намериш "  newsm78

# 294
Леле майкооооо,сладурани! Hug Вие сте нашата гордост,да знаете. Laughing

# 295
Ааааа, хахаха  Hug Страшни сте, би, гугткен  Joy Joy Joy Не мога да ви се нарадвам.
Ирко, мерси за специалитета, би. Ама нещо недоскиф кво е мИнюто - разчитам само Вълчи ... буквичката Х и буквичката У  Shocked Да не е туй дето си го мисля  newsm78

Ааа, сега видях, че е Вълче ехо  Embarassed Аз пък ко си помислих. И се стресирах. викам си "Въй, отиде мъжеството на милото"  ooooh!

А такаааа, Трайки, с Ерик ли ще съгрешава Тео?!  Shocked

# 296
Оффф ПОнаспах се малко Crazy
Пуци,Пуци, това не е проблем с фоукса бре, ами с настройките, дала си друг режим на снимане, който мисля, че беше - Сепия или нещо подобно hahaha Техническа нация си и туй то hahaha
Трайки къв нигериец бре, ами Алекс няма ли да се сърди, шшшшт, тихо да не чуе, чеееее ooooh!
Дю е най 0 усмихнатото и лъчезарно момиче на света, а Зис изсипа пуканките в залата на земята пред стола си, сетне старателно ги събра на една купчинка до себе си и аз като ставах точно в тях стъпах. Изобщо беше спретнала пуканкова бомба hahaha
Какво казва Бил на Суки, я обадете, Пуц?

# 297
wavey Привет,

Танче какви са тези ранни зори в който си станала  Hug

Кажете на финала на трейлъра Бил като се обажда на Суки -Казва: "Суки ти не се опита да ме намериш "  newsm78

Казва: Sookie I do not wish to be found, сиреч "не искам да ме търсиш".

Кате, бе, какво 'х', какво 'у'  Joy Joy Joy Гледай я какви ги мисли!

Деми, ти на Дю каза, че е много лъчезарна, бре. А и тя си е  Grinninghahaha
А там дето се беше сменил режима на снимане на ръчен изобщо няма кадри, само мрак  Mr. Green

# 298
Трайки къв нигериец бре, ами Алекс няма ли да се сърди, шшшшт, тихо да не чуе, чеееее ooooh!

Дали има право на глас.....след всички издънки с Парцала Whistling

# 299
Дубрутру!  Hug
Браос за снимките, Ира
Кажете на финала на трейлъра Бил като се обажда на Суки -Казва: "Суки ти не се опита да ме намериш " newsm78

Казва й "Не се опитвай да ме намериш, не искам да ме намерят".

А аз да ви кажа поредната откачалщина, която сънувах  Blush
Бях в един полу-анимационен сън, в който пазих едно десетина-годишно момченце супергерой от лоши играчки.  Mr. Green Всички играчки - чудовища някакви  ooooh! Помагаше ми Джо Манганиело, заедно с Алсид  #Crazy #Crazy #Crazy Джо - с къса коса, Алсид - с повече коса и брада  Whistling Отидохме на пикник, тримата  Crazy Ноо аз не забравих Катето, и реших, че поне единият трябда да е за нея  Mr. Green Подкарахме колата на братята Сам и Дийн Уинчестър  Thinking  #Crazy и отпрашихме през нощта да гостуваме на Катето. Шофираше пак онова малкото момче суперменче. Ох, ми те това е. Събудих се.

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 09:56 от ceciliya

Общи условия

Активация на акаунт