True Blood-в очакване на 3-ти сезон-22 тема

• 16 518
  • 720
  •   1
Отговори
# 300
а Зис изсипа пуканките в залата на земята пред стола си, сетне старателно ги събра на една купчинка до себе си и аз като ставах точно в тях стъпах. Изобщо беше спретнала пуканкова бомба hahaha

Joy Joy Joy Минирането е в кръвта й  hahaha Сигурно е очаквала от там да мине Танчето Председателката  Mr. Green

# 301
Пуци, мерси много съм разсеяна, ама много, поправих се Mr. Green

# 302
Ааа и как така Биля не иска да го намират, да не би Лорена да го е заплашила, че ще утрепе Сука, ако той се върне при нея. Ама Сука пък има закрилник в лицето на Ерик Heart Eyes

# 303
Бях в един полу-анимационен сън, в който пазих едно десетина-годишно момченце супергерой от лоши играчки.  Mr. Green Всички играчки - чудовища някакви  ooooh! Помагаше ми Джо Манганиело, заедно с Алсид  #Crazy #Crazy #Crazy Джо - с къса коса, Алсид - с повече коса и брада  Whistling Отидохме на пикник, тримата  Crazy Ноо аз не забравих Катето, и реших, че поне единият трябда да е за нея  Mr. Green Подпалихме колата на братята Сам и Дийн Уинчестър  Thinking  #Crazy и отпрашихме през нощта да гостуваме на Катето. Шофираше пак онова малкото момче суперменче. Ох, ми те това е.

hahaha rotfImbo rotfImbo А нееее, ще ме уморите днес  hahaha Поне единия, а!  hahaha Ох, ох, ох...

# 304

А аз да ви кажа поредната откачалщина, която сънувах  Blush
Бях в един полу-анимационен сън, в който пазих едно десетина-годишно момченце супергерой от лоши играчки.  Mr. Green Всички играчки - чудовища някакви  ooooh! Помагаше ми Джо Манганиело, заедно с Алсид  #Crazy #Crazy #Crazy Джо - с къса коса, Алсид - с повече коса и брада  Whistling Отидохме на пикник, тримата  Crazy Ноо аз не забравих Катето, и реших, че поне единият трябда да е за нея  Mr. Green Подпалихме колата на братята Сам и Дийн Уинчестър Thinking  #Crazy и отпрашихме през нощта да гостуваме на Катето. Шофираше пак онова малкото момче суперменче. Ох, ми те това е. Събудих се.

Ти си ненормална, категорично! Пътво Алекс и Ерик, ся Джо и Алсид, бааах!  Joy Joy Joy Колата ше палят, тцтцтц!

Ааа и как така Биля не иска да го намират, да не би Лорена да го е заплашила, че ще утрепе Сука, ако той се върне при нея. Ама Сука пък има закрилник в лицето на Ерик Heart Eyes

Мчи сигурно затова... newsm78

# 305
А аз да ви кажа поредната откачалщина, която сънувах  Blush
Бях в един полу-анимационен сън, в който пазих едно десетина-годишно момченце супергерой от лоши играчки.  Mr. Green Всички играчки - чудовища някакви  ooooh! Помагаше ми Джо Манганиело, заедно с Алсид   #Crazy #Crazy #Crazy Джо - с къса коса, Алсид - с повече коса и брада  Whistling Отидохме на пикник, тримата  Crazy Ноо аз не забравих Катето, и реших, че поне единият трябда да е за нея  Mr. Green Подпалихме колата на братята Сам и Дийн Уинчестър  Thinking  #Crazy и отпрашихме през нощта да гостуваме на Катето. Шофираше пак онова малкото момче суперменче. Ох, ми те това е. Събудих се.

hahaha hahaha hahaha

Спомням си,че веднъж сънуваше Алекс и Ерик в един сън.  Mr. Green И колко си щедра само-поне единия трябва да е за Катето. Joy Joy Joy

# 306
Половината не  ги разбирам бреее, много гадно говорят тия, пфууу.Дали някъде няма да има субове, та да ги разбера Thinking

# 307
Танчик, това нейното според мен е висша форма на алчност  hahaha hahaha hahaha Поне да сънуваше различни мъжуря, ама не, тя си ги мултиплицира...

# 308
Танчик, това нейното според мен е висша форма на алчност  hahaha hahaha hahaha Поне да сънуваше различни мъжуря, ама не, тя си ги мултиплицира...

Явно заради Вълчето ехо в менюто е сънувала двойна доза от Вълчан Whistling

# 309

Явно заради Вълчето ехо в менюто е сънувала двойна доза от Вълчан Whistling

Joy Joy Joy Много хитро.

# 310
Хаха, не знам за Вълчето ехо, обаче имаше един смешен момент в кръчмата. Първо, че Дю си поръча пръжени картофки, които се зоявах "Стек хаус", неизвестно защо и попита сервитьора дали вместо Стек хаус би й донесъл Стакхаус. Човекът бая се обърка, естествено и малко по-късно, носейки некви там салати ни пита "И сега чакаме само татко Карло, нали?"  Joy Ние решихме, че се майтапи нещо и Дю рече "и Пинокио също"... След известно време обаче човечеца донесе ... някаква салата, която явно се казва "татко Карло", само дето никой не беше поръчал такава.  hahaha hahaha hahaha

# 311
  • Срещу планината:)
 hahaha Ей опасни сте

Искам и аз снимките  Hug моля

# 312
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Определено сте попаднали в най-подходящото за клуб "Гугутка" заведение-нито клиентите,нито персонала е в час. Joy Joy Joy

# 313
  • София
  bouquet Здравейте Simple Smile прочетох всичко днеска, защото ме нямаше два дни...бях при гаджето Simple Smile
Та виждам, че сте прекарали добре и изобщо всичко е минало яко имало е доста яки моменти и предполагам, че ще влезне в новините в четвъртък Simple Smile Клуб"Гугутка" е официален клуб вече на ИК мацките   bouquet Съжалявам, че не успях да доида, но може би другия път ще сме почти всички. Страхотни сте, много сте яки и изглеждате суперрр.   bouquet Hug

# 314
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Определено сте попаднали в най-подходящото за клуб "Гугутка" заведение-нито клиентите,нито персонала е в час. Joy Joy Joy

О, да, о да!  Joy

Лейти, на предната страница останаха снимките  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт