True Blood-в очакване на 3-ти сезон-22 тема

• 16 501
  • 720
  •   1
Отговори
# 330
  • гр.София-Красна поляна
Трайки, благодарско и на теб   bouquet Дръпнах си я току що и ще я започвам по-късничко.

hahaha hahaha hahaha Нов язик ли намери бре Като.

Не би, просто ме е срам да си призная, че не одбирам от инглиш ... почти ич хабер си найн  Blush

И аз съм найн по инглиш бре. Mr. Green
Ся се сетих за Мисия Лондон как говореха като нас на български и тук таме инглиш. hahaha
Найс,а? Joy

# 331
Трайки, благодарско и на теб   bouquet Дръпнах си я току що и ще я започвам по-късничко.

hahaha hahaha hahaha Нов язик ли намери бре Като.

Не би, просто ме е срам да си призная, че не одбирам от инглиш ... почти ич хабер си найн  Blush

И аз съм найн по инглиш бре. Mr. Green
Ся се сетих за Мисия Лондон как говореха като нас на български и тук таме инглиш. hahaha
Найс,а? Joy

hahaha както и "канар фламбе"  Joy Joy Joy

# 332
  • гр.София-Красна поляна
Мое си направим у клуб Гугутка кът за яйца. hahaha hahaha
Който иска да влезе у клуба,първо да снесе едно яйцо и ше бъде приет.

Въй би Дю,ако знаеш само как ми звъни тилифона.

# 333

smile3532 Ся ше тръгнат приказки, че снасяме яйца. Ох, което ми напомни Джейсън като философстваше дали е възможно Сам да се превърне в кокошка, да снесе яйце и после да го изяде. Оооох  Joy Joy Joy

ПП Да пусна ли снимките във фейс-групата ни? Гугуткената, имам предвид.

# 334
  • Срещу планината:)

hahaha Трябваше всички дружно да си пуснем телефоните и да го изтанцуваме

Шефе,ко си направила с фотоефектите,та толкова сме прежълтели в заведението  Joy

# 335

hahaha Трябваше всички дружно да си пуснем телефоните и да го изтанцуваме

Шефе,ко си направила с фотоефектите,та толкова сме прежълтели в заведението  Joy

Joy Joy Joy Е, тогава човека не "татко Карло" щеше да ни носи, а направо да ни наемат за забавна програма на заведението!

Не съм аз с ефектите, бе, лейти, от светлината ще да е  Embarassed

# 336
  • гр.София-Красна поляна
Пуц,пусни ги да видят каква сме красота би. 4470

Мое да го направим туй с тилифоните в зоолгичската би кат се съберем све хвъркато бре.
Одма ше ни вкарат в една клетка да денсиме на народа.

# 337
 Stop Споко бе супер сме си, аз после се сетих,че апарата ми е  в чаната.

# 338
Пускам, пускам  Mr. Green

Stop Споко бе супер сме си, аз после се сетих,че апарата ми е  в чаната.

Бравос!  hahaha

# 339
 Embarassed А го взех с цел да се щракаме
Нищо де другият път ще се сетя да го извадя Rolling Eyes

Загледах се пак в анкетата,то няма точно такава опция,но мисля,че  преди всичко ги е страх, а защо не и срам от това което са. как ще реагират хората като разберат колко са различни  и опасни.още повече човекът на когото държат  и обичат.

# 340
Ми да. И аз да се превръщах в космата, с течащи лиги хрътка щях да си трая пред гаджето  Wink
Тара как беше забила Сам, че скимти като куче докато спи  hahaha А представяте ли си да се събудиш до такова. То не че има лошо, ама предвид на това, че допреди часови си правил джиджи-биджи с ... това...  Shocked

# 341

Не би, просто ме е срам да си призная, че не одбирам от инглиш ... почти ич хабер си найн  Blush

Абе то и аз така,ама ако знаеш какъв среднощен чат си връткам на английски........направо ми прегрява Гугъл-транслейта  Sunglasses Laughing

# 342
Загледах се пак в анкетата,то няма точно такава опция,но мисля,че  преди всичко ги е страх, а защо не и срам от това което са. как ще реагират хората като разберат колко са различни  и опасни.още повече човекът на когото държат  и обичат.

Аз затова сложих опция "друго",защото по принцип има много причини. Peace

# 343
еййй,мноооо ма марзи да пиша, пак ми се дреме яката, да не говорим, че си наруших тотално диетата и издрънках две бисквити и после една супа Crazy

# 344
еййй,мноооо ма марзи да пиша, пак ми се дреме яката, да не говорим, че си наруших тотално диетата и издрънках две бисквити и после една супа Crazy

Joy А сега полегни за два часа за по-добро храносмилане и заслабен метаболизъм  Wink И аз мисля да полягвам днес по-раничко, че снощи до полунощ не мога да ги легна мойте малките  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт