True Blood-в очакване на 3-ти сезон-22 тема

• 16 578
  • 720
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Как се обяснявате само за ССЦ  hahaha Уникални сте няма други като вас  hahaha
Аз отивам да ми оскубат перата и ще бъда яка гола кокошка като  в вица на Кати. Ейй изтрещяхме днеска, пък кат пуснат сериала ни ще се побъркаме съвзем.   bouquet

# 61
Как се обяснявате само за ССЦ  hahaha Уникални сте няма други като вас  hahaha
Аз отивам да ми оскубат перата и ще бъда яка гола кокошка като  в вица на Кати. Ейй изтрещяхме днеска, пък кат пуснат сериала ни ще се побъркаме съвзем.   bouquet

Аз отсега почвам да затягам охраната, ще пратя подчинените на курс за справяне с полудели фенки и ще увеличавам бойното снаряжение...  Mr. Green

Ти действай по въпроса с дефибрилаторите, викам аз. И организирай кол-центъра, дето Деми предложи.  hahaha hahaha

# 62
  • София

Аз отсега почвам да затягам охраната, ще пратя подчинените на курс за справяне с полудели фенки и ще увеличавам бойното снаряжение...  Mr. Green

Ти действай по въпроса с дефибрилаторите, викам аз. И организирай кол-центъра, дето Деми предложи.  hahaha hahaha

Курса се надявам да е по програма "Развитие", финансиран с пари от Евро-фондовете или работодателя  Whistling

# 63
  • Срещу планината:)

Курса се надявам да е по програма "Развитие", финансиран с пари от Евро-фондовете или работодателя  Whistling

Може ли курса да се провежда на някое екзотично място   sun

Чак сега прочетох спойлерите от новините,нали Алсид щеше да се появи още в първи епизод  Thinking А така като чета чак в 3ти или нещо не съм разбрала

# 64

Аз отсега почвам да затягам охраната, ще пратя подчинените на курс за справяне с полудели фенки и ще увеличавам бойното снаряжение...  Mr. Green

Ти действай по въпроса с дефибрилаторите, викам аз. И организирай кол-центъра, дето Деми предложи.  hahaha hahaha

Курса се надявам да е по програма "Развитие", финансиран с пари от Евро-фондовете или работодателя  Whistling

А не. Naughty Курса ще го води лично премиера,че той има опит като охрана. Wink

Може ли курса да се провежда на някое екзотично място   sun

Аха,в парка в Банкя. Mr. Green

# 65
 Joy Joy Joy

Не, лейти, не може на екзотично място, трябва да се проведе в условия близки до реалните Mr. Green

Серж, ще искаме финансиране от министърките на земеделието и на биоеднообразието, сиреч Зис и Ката. Надявам се и шефа на информацията мадам Нортман да ни подпомогне, с оглед на продажбата на новия й патент. В крайна сметка всичко това е в техен интерес.  Sunglasses

За тренировки може да ползваме картонен макет на Едуард, вижте колко съм добричка!

Показваме макета, втурват се изаури, вие ги елиминирате и така. Да сте 200% подготвени за ситуацията след 13 юни, щото нали знаем, че изаурите са най-страшни, поне засега, но след тази дата ще се нароят и други под-видове.  Mr. Green

ПП Тотално превъртях вече, ама ще се оправя.  Blush

# 66
  • София
Ееее Ир, ама защо не може на екзотично мястоо, тъкмо да сме и прекрасни, освен способни  Flutter,
пък за финансирането дано се смилят, все пак е за общото благо и мъжеопазване  Whistling

ПП: За изаурите съм напълно подготвена и убедена в ефикасността на тренировките, а след като днес надникнах в темата и мотивирана на 100% съм  Mr. Green

# 67
Ееее Ир, ама защо не може на екзотично мястоо, тъкмо да сме и прекрасни, освен способни  Flutter,
пък за финансирането дано се смилят, все пак е за общото благо и мъжеопазване  Whistling

ПП: За изаурите съм напълно подготвена и убедена в ефикасността на тренировките, а след като днес надникнах в темата и мотивирана на 100% съм  Mr. Green

Серж, ние сме си прекрасни и способни по дефиниция, ти пък! Flutter Flutter

hahaha 200% ми трябват на мен, 200%! Но съм сигурна, че си способна да ги дадеш.  Mr. Green Кво има в темата, на тях днес им е голям празник.

ПП Хммм, сега отскочих до изаурите и заподозирам нечисти елементи в мотивацията ти  Twisted Evil Стъпвай лекинко, консултирай се с Дю относно начините за избягване на явлението "командирски гняв"  Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 18:30 от ИрПуц

# 68
  • София

hahaha 200% ми трябват на мен, 200%! Но съм сигурна, че си способна да ги дадеш.  Mr. Green Кво има в темата, на тях днес им е голям празник.

ПП Хммм, сега отскочих до изаурите и заподозирам нечисти елементи в мотивацията ти  Twisted Evil Стъпвай лекинко, консултирай се с Дю относно начините за избягване на явлението "командирски гняв"  Mr. Green Mr. Green

Чак 200% не знам, но до 195% може и да ги докарам, особено след мотивиращото обучение при ББ в екзотичната Банкя   Joy
Ти пък нечисти намерения веднага... Naughty Нали клетва е положена.... WhistlingПросто се убедих, че Мечо-ти има нужда от 2 редици стройна- 24/7 охрана  Mr. Green

ПП: Виж за други персонажи от съседни теми справка One tree... си има нечисти намерение, то и гласно изявени даже  Blush

# 69
ПП: Виж за други персонажи от съседни теми справка One tree... си има нечисти намерение, то и гласно изявени даже  Blush

Опа, тук трябва ли да се тревожа...  #Puppy dog

# 70
  • София
Еее Кате стига пък ти, кога съм споменавала нещо за твоят вълк  Mr. Green...... Джото също е в безопастност...
Вече и нагледно се е илюстрирах, та всичко е ясно май  Whistling

ПП: Скоро и Тео,зависи как се представи може да фигурира в подписа  Thinking

# 71
Не, би, Тари, молим ти сЪ. Хич не съм мислила, че ти ще ме подведеш  Hug Аз се опасявам от полтаргайсти от съседни теми  Whistling

# 72
О, йе, Тари, честит подпис  Wink

Мечо си е наред, с него на никого не се доверявам, знаеш Mr. Green, а обучението е за истинско-кръвните мъжища, че ще стане много жестоко след месец. Хубаво е, че териториалната зараза плъзва, доколкото разбирам от теб  Laughing Laughing

Не, би, Тари, молим ти сЪ. Хич не съм мислила, че ти ще ме подведеш  Hug Аз се опасявам от полтаргайсти от съседни теми Whistling

Брях, кой бе, Като? Кой ти тревожи спокойствието?  Rolling Eyes

Еее Кате стига пък ти, кога съм споменавала нещо за твоят вълк  Mr. Green...... Джото също е в безопастност...
Вече и нагледно се е илюстрирах, та всичко е ясно май  Whistling

В какъв аспект?  Whistling

# 73
 Joy Joy JoyОх ще ме разбиете..
И аз другата седмица ще съм София-на стилна Драгалевска сватба на много добра приятелка..сега цяла седмица ще търся тоалет ooooh!

# 74

Аааа Тарита,да си ги нямаме такива. Stop Искаше Тео -дадох ти го.Сега трябва да го обичаш и уважаваш(и ползваш),докато сценаристите или cancel-ирането на сериала не ви раздели. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт