True Blood-в очакване на 3-ти сезон-22 тема

• 16 579
  • 720
  •   1
Отговори
# 75
  • Срещу планината:)
ПП: Скоро и Тео,зависи как се представи може да фигурира в подписа  Thinking

Аааа Тарита,да си ги нямаме такива. Stop Искаше Тео -дадох ти го.Сега трябва да го обичаш и уважаваш(и ползваш),докато сценаристите или cancel-ирането на сериала не ви раздели. Whistling

hahaha Това прозвуча,като и ......това което господ е събрал никой да не разделя.Амин

# 76
  • София
ПП: Скоро и Тео,зависи как се представи може да фигурира в подписа  Thinking

Аааа Тарита,да си ги нямаме такива. Stop Искаше Тео -дадох ти го.Сега трябва да го обичаш и уважаваш(и ползваш),докато сценаристите или cancel-ирането на сериала не ви раздели. Whistling

Ама Трайки, молим ти се, ти за Тео никак даже не се тревожи, то мойто сърце и него ще побере   Flutter
Един хубав мъж винаги ще бъде оценен, без значение колко сме моногомни по принцип  Mr. Green
Аз се притеснявам само да не се вживее прекалено кандидат-гаджето в ролята на гадже на краля, че имам слабо сърце  Whistling

ПП: Просто Чад маалко го е изпреварил в класацията, познаваме се по-отдавна, не за друго  Laughing

# 77
  • София
Леле, записвам се чак на 6-та страница, голям срам
Тука няколко дни бях под напрежение и да си призная не съм ви чела, но мисля по-късно да го сторя. Добрата новина при мен е, че взех американска виза за мен и Дария и ще ходим да поседим 5-6 месеца на гости при баба й в Ню Джърси. Така че, ако има 4-ти сезон есента направо там ще го гледам онлайн Mr. Green

# 78
 Laughing Ауу Тарита много си се барнална

Нели ми ти направо 3ти сезон ще гледаш,щом сега заминаваш  Grinning

# 79
  • София
А не бре, само взех визите - в края на август ще пътуваме. То моята е 10-годишна вече и мога да си изляза когато искам

# 80
Добро утро момичета! Hug Нели,филма в Щатите го излъчват само през лятото,късната есен го дават по българското НВО Mr. Green

Днешните новини:

Какво е да си баща на Алекс-интервю със Стелан Скарсгард

True Blood с номинация за наградите BAFTA

Две актриси от ТБ в Maxims Hot 100

Интервю с Джо

True Blood в Playboy

# 81
Добро ви утро, мили мои!

Ей, Тарита, съвсем се барна вече в подписа, много добре, много добре  Mr. Green

Нели, честито за визите!

Аз тръпна в очакване на последните епизоди на Дневникарите и браточките и после...  Tired

# 82
  • София
Добро утроооо  Hug,
след Дневниците съм в някакво страхотно настроение.... Макар да ми е малко мъчно, че свърши, ми остави супер усещане  Grinning

Трайки, мерси за новините,ще ги видя след малко  bouquet

Добро ви утро, мили мои!
Ей, Тарита, съвсем се барна вече в подписа, много добре, много добре  Mr. Green

Ир,Дю радвам се, че е оценен  Mr. Green Вече територията е окончателно маркирана, за да няма грешки Whistling

ПП: Нели честито и от мен за визите и ти желая чудесен престой, изпълнен с много впечатления и приятни емоциии  Peace

# 83
Тарита,подписа ти наистина е много як. Peace Нели,по-голяма част от сезона ще я изгледаш тук,но ако отидеш през август,ще успееш да гледаш последните няколко епизода. Wink Ще очакваме да се включваш от там,да не ни забравиш. Hug

# 84
Бе нещо не ми е ясно, по колко пъти раздава награди БАФТА?! Нали в началото на годината пак имаше церемония... както и да е, браво на нашите хора!

Въх, Тарита, страхотно усещане вместо печал, че е свършил? Сега вече изобщо не знам как ще добутам до обяд, за да го гледам и аз.

# 85
  • София
Новините са интересни както винаги, а интервюто на Алсид-доста издайническо за развитието на сюжета Grinning
Много ме кефи актрисата, която ще играе сестра му - Dawn Olivieri, още като преглеждах снимките на новите лица в сезона ми направи впечатление тя, дано има по-голямо участие в епизодите..
А семейство Скарсгард - страхотни мъже  Flutter

Въх, Тарита, страхотно усещане вместо печал, че е свършил? Сега вече изобщо не знам как ще добутам до обяд, за да го гледам и аз.

Ами усещането е такова, защото 2рия сезон ще е повече от невероятен, съдейки по края на първия... Но няма да спамя тук, сама ще се убедиш... То и печал има разбира се, но адреналина от гледането още не ме е пуснал  Mr. Green

# 86
Здр  аз от сутринта съм в някаква еуфория и аз не знам защо,просто Дневниците така ме заредиха,че ще се гръмна  Heart Eyes
Дори новините прочетох още вкъщи щото бях готова по -рано от предвиденото да изляза  Joy

Имах и интересен сън,абе пълна програма ooooh!
Та значи смесица между Здрач и малко дневниците за цвят  Blush
Сънувам Джейк със съпер кофти прическа,на къса черта и с червени кичури  #Crazy И аз през цялото време мърморя защо са го окашмерили така. Та идва Едуард и почват да се бият е не за мен (както винаги Бела трябва да е в центъра на вниманието  Crossing Arms) Вместо тя да ги разтърве аз крещя да спрат  ooooh! Така тук ми се губят моменти,но се озовах с вече нормално подстриган Джейк сред някаква горичка и той почна да ми обяснава за някакъв сайт дето да звъниш от интернет на стационарен телефон.И всичко е едно такова като холограма(така ли се казва  newsm78)
Пренасям се на една поляна и там всички върколаци от Здрач барабар с новите,Лия беше много готина  Rolling Eyes Това си помислих   Blush
Идва Чарли отваря една кола и вика ей сега ще спипаме Тейлър(Дневникарксият) ,но колата беше празна,а Тейлър дойде на един мотор и телефона звънн да ставам да гледам серията  Laughing Та това е

# 87
 hahaha Дю,това си е типичен четвъртъчен сън. Mr. Green Какво толкова е направил горкия Тейлър Дневникарски,че Чарли го преследва? Whistling

# 88
Ох, Дю!  smile3532 smile3532 Джейк на черта с червени кичури!!! Пак добре, че Едуард не е бил с руси плитчици  Joy Уникален сън!

Тарита, ти хубаво не спами, ама аз искам някой да ми разкаже епизодааа! Обичам спойлери!  Mr. Green

hahaha Дю,това си е типичен четвъртъчен сън. Mr. Green Какво толкова е направил горкия Тейлър Дневникарски,че Чарли го преследва? Whistling

Как какво, намесил се е в чужд филм!  Laughing

# 89
Трайки сложила свекъра на видно място Mr. Green
Ох аз тази сутрин набързо изглкедах последния епизод на Дневниците ис ега цяло лято без Стефан newsm78
Ама нищо де,то пък тъкмо мъжа ми ще си дойде Mr. Green
Нели-честито за визата,даже снимките на филма може да гледаш Sunglasses
Тарита-добре си ги комбинирала в подписа си Peace
Минизода със Суки нещо сухарски ми се видя...дано греша,ама нещо не ми хареса играта и,дано да не се е главозамяла...надявам се в слчдващия сезон да играе все така добре.

Общи условия

Активация на акаунт