True Blood-в очакване на 3-ти сезон-22 тема

• 16 498
  • 720
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ир дали няма да е по-лесно да си е отделен раздел речник Simple Smile щото то бая нови неща ще има

Ми засега е скромничък, та ей така го направих http://true-blood.forumh.net/forum-f16/topic-t78.htm#373

А като натрупаме достатъчно материал, сигурно ще се наложи раздел, да.  Mr. Green

Е направих раздел и преместих темата :  bouquet  надявам се че нямаш против   bouquet

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 15:39 от Джес

# 361
Ама моля ти се, защо да имам против  Hug То ще е раздел само с една тема, докато ен наберем материал да пускаме за всяка буква тема отделна  Mr. Green

Светле, как си, малко остана, а?   bouquet

ПП Аййй, умрях, умрях!  smile3544Мечо подстриганичък късичко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 362
  • София
Пуци а видя ли на Дем новата глава за вампирските хроники...съвзем я забравихме тая книга...
Дем страхотна е Simple Smile

# 363
Пуци а видя ли на Дем новата глава за вампирските хроники...съвзем я забравихме тая книга...

Видях я, свалих си я на уърд, ама ще чета уикенда, за да мога да съм концентрирана  Grinning

Ако някой се чуди що толкова вали, да знаете, че небето плаче за косата на Мечо Joy Joy Joy

# 364
То и по старата има още дописано, ох, ох, ако занете какви ми се въртят в главундерата сценарии,а ама нещо не мога да седна да ги напиша.

# 365
  • гр.София-Красна поляна

Видях я, свалих си я на уърд, ама ще чета уикенда, за да мога да съм концентрирана  Grinning

Ако някой се чуди що толкова вали, да знаете, че небето плаче за косата на Мечо Joy Joy Joy
#Shocked Чи ко му е на косЪта на Мечо?

# 366
  • Срещу планината:)
 smile3532 Играла е ножицата или по точно машинката не знам кой номер  newsm78

smile3518 Дано е с  бързо растяща коса за да е готов за Зазоряване

# 367
  • гр.София-Красна поляна
Тъй ли,чи то има ли мечобричене би. Laughing
То сигур са го минали с косачка,че толкоз голяма машинка незнам дали има би.

Пуци,аз та обичам би,нищо лично нали...

# 368
Кръц, кръц на Мечо косата е отишла у реката, а пък пуци страда и плаче, та чак от сълзи е направила  вада,
но и небето се включило у кахъра, че на Мечо косата я изял сатъра Mr. Green

# 369
  • гр.София-Красна поляна
Кръц, кръц на Мечо косата е отишла у реката, а пък пуци страда и плаче, та чак от сълзи е направила  вада,
но и небето се включило у кахъра, че на Мечо косата я изял сатъра Mr. Green

hahaha hahaha hahaha Аааа ха ха хааааа.

Мечо спи а машина над него жужи,
машина жужи и целия го накастри.
С нова фризура го надари та Пуци от
кеф са натопорчи.

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 16:24 от zisska

# 370
Това оприщило на Пуци другарките чалдисани, и на гнезда курдисани,
да се включат у пороя небесен с изкомпозирана песен,
да облагородят природата с талантите си известни, и да стигнат чак до ушите на Св. Петър небесни.
Песен звънлива, посветена на Пуци красива,
 посветена от другарките и обичливи,
чиито сърца и умове изтворили един тон простотии ,
само и само Пуци  да забрави кахъра,че на Мечо руното изяло сатъра .

# 371
Ир дали няма да е по-лесно да си е отделен раздел речник Simple Smile щото то бая нови неща ще има

Ми засега е скромничък, та ей така го направих http://true-blood.forumh.net/forum-f16/topic-t78.htm#373

А като натрупаме достатъчно материал, сигурно ще се наложи раздел, да.  Mr. Green

Е направих раздел и преместих темата :  bouquet  надявам се че нямаш против   bouquet

Ей Джеси,не трябваше да й казваш,че си я преместила.Щяхме да се впуснем по следите на изчезналата тема. Mr. Green

# 372
  • гр.София-Красна поляна
Това оприщило на Пуци другарките чалдисани, и на гнезда курдисани,
да се включат у пороя небесен с изкомпозирана песен,
да облагородят природата с талантите си известни, и да стигнат чак до ушите на Св. Петър небесни.
Песен звънлива, посветена на Пуци красива,
 посветена от другарките и обичливи,
чиито сърца и умове изтворили един тон простотии ,
само и само Пуци  да забрави кахъра,че на Мечо руното изяло сатъра .
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ой Пуци,Пуцииии имай сили ти,
имай силииии тиии,руното ще избуи. Mr. Green

# 373
  • София

А като натрупаме достатъчно материал, сигурно ще се наложи раздел, да.  Mr. Green

Е направих раздел и преместих темата :  bouquet  надявам се че нямаш против   bouquet

Ей Джеси,не трябваше да й казваш,че си я преместила.Щяхме да се впуснем по следите на изчезналата тема. Mr. Green

Хехе то автоматично си премества темата в новия раздел ама линка е същия   bouquet

# 374
  • Срещу планината:)
 smile3532 Ох начишках се от смях

Ауу нали потопа в Банско не е свързан с косата на Мечо  Rolling Eyes ,че горките хорица

Общи условия

Активация на акаунт