True Blood-в очакване на 3-ти сезон-22 тема

• 16 468
  • 720
  •   1
Отговори
# 390
Добро утрооооо!
Гугуткен, пак сте пощръклели вчера  hahaha Явно кокошинките са ви виновни /кокшинка - паразит по пернати, подобни на бълхите за бозайниците/

Ах, каква прелест  Heart Eyes

# 391
# 392
  • срещу двата комина :)))
Добро утрооооо!
Гугуткен, пак сте пощръклели вчера  hahaha Явно кокошинките са ви виновни /кокшинка - паразит по пернати, подобни на бълхите за бозайниците/

Ах, каква прелест  Heart Eyes

аууууу,това е прекрасен плакат,много ми харесва  Crazy

# 393
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug

Танче Седемдесетова,ти се мяркаш и обаждаш като някоя радиоточка си мър. Laughing
Добро утро,добър вечер,добър ден и аре бегайте,чи драсни нещо повечеде.
Не ни ли обичаш вече,а? Cry

Ооооо,постер,постеееер.
 sweating Чи аз от коле съм готова за 13 юни бииии,ма той не идва. newsm56

# 394
аууууу,това е прекрасен плакат,много ми харесва  Crazy

Нали, нали  newsm53

Сега искам да направя официално обръщение към мадам ceciliya - предвид заразата, която ми лепнахте с Вашия отколешен сън, съм длъжна да Ви осведомя, че пикникът, на който имах честта да присъствам с Ваша милост и господата Джо и Алсид, премина под бурни игри и закачки, на моменти и нещо повече  Blush Единственото несъвпадение м/у моя и Вашия сън беше прочутата братска Импала. Тук тя присъства като ярко червен мустанг, а в един момент ми се стори, че е Лада НИВА  Shocked Но това не ме учудва, понеже планинските чукари, на които течеше нашето парти, не позволяваха предвижването с друго МПС.

Искренно Ваша партньорка в горските купони   Party

# 395
  • гр.София-Красна поляна
Сега искам да направя официално обръщение към мадам ceciliya - предвид заразата, която ми лепнахте с Вашия отколешен сън, съм длъжна да Ви осведомя, че пикникът, на който имах честта да присъствам с Ваша милост и господата Джо и Алсид, премина под бурни игри и закачки, на моменти и нещо повече  Blush Единственото несъвпадение м/у моя и Вашия сън беше прочутата братска Импала. Тук тя присъства като ярко червен мустанг, а в един момент ми се стори, че е Лада НИВА  Shocked Но това не ме учудва, понеже планинските чукари, на които течеше нашето парти, не позволяваха предвижването с друго МПС.

Искренно Ваша партньорка в горските купони  Party
hahaha hahaha hahaha rotfImbo

# 396
Гърр, добрутру. Студ, спах само до 3 часа и сънувах единствено, че съм си направила бретон, мерси за такъв сън!  Crossing Arms Накратко, яд ме е, а и ще трябва да излизам и съвсем ще се ядосам.

Вий как спахте?

Постера много готин, хихи.

Оле, Кате, верно ли и ти ги изсънува Джо и Алсид?!  hahaha hahaha

# 397
  • Срещу планината:)
Добро утро

Joy Кате не разбрах ти сама ли беше и с двамата  Thinking по чукарите

Шефе какво ти попречи да поспиш.
Хахаха това с бретона е реакция от новата прическа на Мечо -вътрешно страдаш за косицата,но не си признаваш  Naughty

# 398
Добро утро

Joy Кате не разбрах ти сама ли беше и с двамата  Thinking по чукарите

Шефе какво ти попречи да поспиш.
Хахаха това с бретона е реакция от новата прическа на Мечо -вътрешно страдаш за косицата,но не си признаваш  Naughty

Уф, не знам, лейти, май основната причина беше Виктор, проклетото животно вилня цяла нощ да го пуснем в спалнята.

Това с бретона сигурно е реакция на фризьорската новина от вчера, но тцъ, хич не страдам. Даже много опбичам някой приятел като се фъкне 2-3 номер да го чеша по четинката  Mr. Green Но бретон не търпя на себе си, това е факт.

ПП Как пък посмя да наречеш 'косица' туй ми ти разкошно руно  Joy Joy

# 399
  • гр.София-Красна поляна
Въй би Дю би,какъв аватар си си врътнала биии. Crazy
Гугутке Дамянова би.

# 400
Добро утро! Леле от сутринта сте почнали Laughing Ирка,това за бретона вероятно е закъсняла реакция към нашата Зиса Wink

Днешните новини:

Mariana Klaveno на 12th Annual Young Hollywood Awards

Джо на Paper Magazine 13th Annual Beautiful People Issue Celebration

Рекламната кампания върви с пълна сила

Carrie Preston на “Lost” Live Final Celebration

Райън печели Aussie Breakthrough Award

# 401
Хм, не знам, Танчик, на Зиса бретона й отива, а а аз се сънувах с къс такъв.  Mr. Green

Ха така, Джо на купон за красиви хора - довечера май ще продължи серията сънища  Laughing

А я да питам аз, кога ще се появи Ерик в розов клин? Или това е след втора книга? Засега отбелязвам наистина огромното разминаване между героите в книгите и в сериала. Бил е много по-готин в сериала, а Суки повече ме радва в книгата.

# 402
  • Срещу планината:)
Ерик и розов клин чакай към карая на 2рата книга  Wink

Ей тази сцена ако я бяха вкарали във филма,

Тея пък австралийци ако не сложат бумеранг за наградата не може да бъде  ooooh!
Все забравям да кажа,че Джо е много заслабнал,верно че Ката го беше подложила на страшен режим,но като го сравня с гифчето от подписа й на новите снимки е направо вейка  Thinking

Въй би Дю би,какъв аватар си си врътнала биии. Crazy
Гугутке Дамянова би.

Снощи реших да се обновя малко  Heart Eyes   

# 403
Аха, мерси, успокоих се  Mr. Green

Много стилно си се барнала, Дю, определено  Sunglasses

# 404
танчето от събота и за радиоточка не ства ама както и да е Winkпипна ме гн ангина.та се ме бидат Confused Cry.мнооого .....сън аз сънувах пак гарги и това е само ме оглейдаха.от едни тополи....лек ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт