Усещате ли овулацията си?

• 85 258
  • 534
  •   1
Отговори
# 420
Мен гърдите започват да ме болят няколко дни преди да ми дойде, след като ми дойде лелката на гости, ги чувствам тежки...

# 421
Мен гърдите започват да ме болят няколко дни преди да ми дойде, след като ми дойде лелката на гости, ги чувствам тежки...
Мен започват да ме болят около овулацията, та чак докато ми дойде...

# 422
  • София
Mariposa maravillosa

Болките в гърдите се повлияват много добре от Герикапс/ Геритамин /по схема/
Правилното е първо да се консултираш с лекар и ако няма причина за дискомфорта /и той си е ПМС/ -  тогава да го приемаш

# 423
В момента пия Ясмин, който подтиска овулацията, но преди да започна определено си я усещах съвсем категорично. Имах много симптоми и то винаги  по средата на цикъла, като не говорим за ПМС. Гърдите ми се увеличаваха леко, набъбваха, секретът задължително също, чувствах се с леко повишена температура, с една изгладена кожа на лицето и с повишено желание за секс, много характерно. Винаги я чувствах, друг е въпросът точно в кой момент съм била най-фертилна. Честно казано усещането беше много приятно, сякаш бях повече жена в тези два-три дни.

# 424
А някоя от вас, която е пила клостилбегит, дали е забелязала промяна в менст. , т.е. да й закъснява цикъла точно когато пие лекарството.

# 425
А някоя от вас, която е пила клостилбегит, дали е забелязала промяна в менст. , т.е. да й закъснява цикъла точно когато пие лекарството.

Аз закъснение не съм забелязала, но след употребата на Клостила цикъла ми е страаашно болезнен.

# 426

Аз закъснение не съм забелязала, но след употребата на Клостила цикъла ми е страаашно болезнен.
Поне на лигавицата ми не влияе  PeaceА и след прием(е вярно само два месеца) имам уво точно на 12-13 ден ...... дано проблема ми пак да е в гадните бактерии. Колко време е хубаво да се пие тоя клостил. Аз тоя месец(след като ми дойде) ще почивам, но се чудя дали повече от 3 пъти вече няма да е много???

# 427
Аз нищо не усещам, този месец ще бъда по наблюдателна Simple Smile

А нали не пиете противозачатъчни?

# 428
Аз нищо не усещам, този месец ще бъда по наблюдателна Simple Smile

А нали не пиете противозачатъчни?
Представяш ли си да пиехме, а искаме да забременеем?????? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 429
Питам, защото имам някои като описаните усещания ...

# 430
Никога не съм я усещала  Rolling Eyes Не ставам по-хищна, не ми се увеличава желанието за секс...с две думи едно голямо нищо. Няколко месец ей така от любопитство си правих тест летчики за ову и установих, че напълно ми съвпада с изчисляването по календарния метод.

# 431
Само гърдите ме болят и наедряват

# 432
# 433
  • срещу двата комина :)))
аз си мислех, че я усещам  ако не по друго по цервикалната слуз, само че този месец започнах да си меря температурата и имаме противоречия  Joy

# 434
аз си мислех, че я усещам  ако не по друго по цервикалната слуз, само че този месец започнах да си меря температурата и имаме противоречия  Joy
И в какво се състоят противоречията? Питам защото и аз  си определям овулацията предимно по ЦС.

Общи условия

Активация на акаунт