Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 67-ма тема

• 116 329
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета, тук пак е пълно с невероятни предложения и идеи! Поздравления и комплименти за всички ви!   bouquet
Аелис, къде мога да видя рецептата за сладкиша с вафли? Изглежда доста вкусно!
краси.мира, прекрасна торта и мъфини!
Зеленчуковия венец на mimi P25, също много ми допадна!
иланг-иланг, моля за рецептата на този кекс!
Гуинет, чудесни неща пак при теб! Веднага се зарових в досиетата за рецептата на мъфините! Ще чакам за пропорциите, за жалост мен хич ме няма в импровизациите!

От мен терина с патладжан на Гуинет! Много вкусно се получи, макар и без спанак, че нямах!     bouquet

и ябълковите сладки на labrex, които изчезнаха за броени минути! Много се харесаха в къщи, минават в графата "редовно правене"! labrex, едно голямо БЛАГОДАРЯ!   bouquet

Ето и vesi_nn, докато напиша, пуснала един бобец, от вкусен по вкусен! И сладкиша и той прекрасен!

# 211
  • ВАРНА
Кекс Фани
 5 яйца;1,5 водна чаша захар;3 водни чаши брашно,1 бакпулвер;5 с.л.олио.100 гр млени лешници смлени на брашно. 2 шепи сухи плодове накиснати за ден в коняк или ром,кората на 1 портокал,250 мл оранжада;ванилия;1 кофичка течен шоколад за декорация.Този път използвах и карамелизирани портокалови късчета.
 Яйцата се разбиват със захарта,Постепенно се добава всичко без брашното.В края и то се слага и се пече на 180 градуса.

# 212
Tari Tasartir,браво за гвиниотите и кренвиршките!
Радвам се,че си оценила тестото за хрупкавите кифлички!Аз го водя вид универсално.Правила съм с него и всякакви пирожки:със зеле,ориз и гъби......Вкъщи много се харесват!  Идеята ти с кренвиршите е прекрасна!  newsm10

мм ,много интересен Медовик!  Grinning  Така хубаво го осписваш,че се зачудих,дали да не го пробвам и аз,че имам няколко руски сгущенки.
А тестото,как го правиш?

lina kaz,парфето наистина е разкошно!   bouquet

# 213
Пак е страшно вкусно при вас.  bouquet
Азалия,много интересно меню.
Лоис,досега не съм се пресрашила да пробвам аспержи но след вида на твоите newsm78
Сорела,много сладичко при теб.
Лина таг,обожавам ягодово парфе и го правя често.
Нордина,страхотно изглеждат тези бутчета.
Линдита,домашната торта сигурно е толкова вкусна колкото и изглежда.
Пеп-чо както винаги вкуснооо.
Мими п 27,страхотна тортичка но зеленчуковия венец ме грабна,тъкмо щях да поискам рецептата и я видях и копирах.
Гуинет,Иланг-иланг,ММ,Медунка320,Краси.Мира,Tari Tasartis и при вас ухае божествено  bouquet
На мен днес явно ми е ден за експерименти.
Пилешки парти бутчета ала "Диди" и  орис с гъби и зеленчуци
http://s39.radikal.ru/i083/1005/1c/dbb882ff25fc.jpg
* спазвайте правилата на форума относно максимално допустимия размер на изображения в публикации
-невероятно вкусно се получи

и мъфини комбинация от няколко вида-шоколад,банани и сушени екзотични плодове и първи опит за украса
http://s58.radikal.ru/i160/1005/fa/29c2a55022f2.jpg -мъфин
* спазвайте правилата на форума относно максимално допустимия размер на изображения в публикации

и останалите,рисувани
-простете за накапания с шоколад поднос но го видях след като снимах ,и със сметана
редактирам се,че докато съм писала Джиа е сложила сладките на Лабрекс и изглеждат вкусно,а Веси нн,една страхотна тортичка опааа оше една .Страхотни сте момичета  bouquet

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 22:54 от Mamma

# 214
момичета благодаря ви много за честитките за Мая ,днес аз съм рожденничка ,смятайте се за почерпани

# 215
vesi_nn , радвам се, че ви е харесало кремчето и пак си с хубава украса на сладкиша!  bouquet
Джиа, много апетитнички сладчици! Heart Eyes Знам колко са вкуснички и бързи, радвам се, че си ги направила!  bouquet
пеп-4о, не е за вярване, два пъти четох и препрочитах, ама нали пък снимка има, така че съмненията ми отпаднаха. Дет се казва, на очите си не повярвах! Grinning  bouquet
FRESA, честит рожден ден, да си жива и здрава,  много любов, щастие и късмет! Прекрасна торта!  bouquet

Едно руло, ама светкавично правено, че нещо с времето го закъсах и за нищо не ми стига. Ще пробвам тестото и на торта, по принцип е тортичка медовик, и ще пусна рецепта. Ако пък има нетърпеливи, може да погледнат - медовик-lightbouquet

# 216
  • София
Здравейте на всички кулинари.Браво на вас за 4 дни сте изписали половин тема   bouquet
Лично аз не съм готвила яла съм на корем вкусотии  Blush сега се връщам да ви чета

# 217
  • София
Привет кулинарки! Grinning
От мен пълнени тиквички и наложена баничка Heart Eyes

# 218
кафе със сметана каква е тази наложена баничка

Лабрекс благодаря ти  Hug

# 219
  • Пазарджик/Лондон
Джиа , ето рецептата за сладкиша с вафли :

http://aelisaelis.blogspot.com/2010/05/blog-post_5231.html

Лабрекс, като го направиш на тортичка - да кажеш как е станала Hug.Рулото супер изглежда Hug.

# 220

Лабрекс, като го направиш на тортичка - да кажеш как е станала Hug.Рулото супер изглежда Hug.

Аелис, стана много сочно, без да е стояло в хладилник с часове, а блата/овете се правят от течно тесто, сипва се с чаша, т.е. не се точат. Кремчето е крем брюле от готовите на прах и вишнево сладко. Непременно ще направя и тортичка и ще сложа рецептата, бърза и лесна е.   bouquet

кафе със сметана, и аз залепнах за баничката! Heart Eyes   bouquet

# 221
сандвич пияно

салата от картофи, царевица, ролца от раци, яйца

# 222
  • София
   Кафе със сметана, с какво са пълни тиквичките....хм,,,много вкусно изглеждат!! Simple Smile
   Селма, тестото за медовика го правя -
 от 3 яйца,
 50 масло.,
 каф,чаша захар
  и 3 суп.лъж. мед  - /препълнени/
 брашно 2 и 1/2 чаши следя да стане меко тестото,
  бакпулвер .
Не го  слагам в хладилника ,а топло го точа и на хартия пекарска, за да са тънки блатовете/8,9 на брой/
 А  за крема комбинацията ми най-харесва такава-3 гол.коф.закв.сметана,2 сухи на Йоткер, 1 конд.мляко да стане карамел,1 лимон/сока/малък да е, мед 3лъж. и масло 50,60гр,на стайна с пудра захар. Орехите изпечени и смляни на едро.между крема сложени
От ламбрекс,за което благодаря ми дойде идеята за конд.мляко  bouquet

# 223
мм,благодаря ти!
Някъде съм попадала на това съчетание: кондензирано мляко + заквасена сметана,но ми се струваше доста странно....
Май е време да го опитам.  Wink

# 224
  • София
Селма,ти знаеш де,но да кажа да са студени кремовете при смесване- аз даже не ги смесих а,един върву друг по тънко върху блата. И маслото е важно многоо закрема,с него става по-вкусно... Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт